TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Знаци и симптоми на стомачен вирус

За Здравје - 07.02.2011

Сосема е сигурно дека секој од нас барем еднаш во животот имал стомачен вирус. Оваа високо заразна болест нема никакви допирни точки со инфлуенца вирусот иако повеќето од луѓето го користат терминот ...

Помогнете му на детето со дијареа и стомачни болки

За Здравје - 05.02.2011

Дијареата и стомачните болки се често истовремено присутни кај децата, особено кога дијареата е причинета од бактерија или вирус.