TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Милица“- прв лиценциран дом за стари и изнемоштени лица

Сител - 25.01.2011

Условите во домот за стари и изнемоштени лица „Милица“ се одлични, а позитивни се и импресиите на пацинетите, оцени министерот за труд и социјална политика Џељаљ Бајрами при денешната посета на ...

Истече рокот, само седум барања за лиценца за старски дом

Точка - 25.01.2011

Само седум старски домови побарале лиценца за работа во рокот кој го даде Министерството за труд и социјална политика, информираше министерот Џелал Бајрами.

Бајрами во посета на „Милица“

Курир - 25.01.2011

Првиот приватен лиценциран Дом за стари и изнемоштени лица „Милица“ денес ќе го посети министерот за труд и социјална политика Џељаљ Бајрами.

Министерот Бајрами во посета на Домот за стари и изнемоштени лица „Милица“

МРТ - 25.01.2011

Министерот за труд и социјална политика, Џељаљ Бајрами денеска ќе го посети првиот приватен лиценциран Дом за стари и изнемоштени лица „Милица“.