TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Албафон“ – нов мобилен оператор

Телеграф - 01.07.2013

Ќе почне да работи од следниот месец, а целна група се македонските Албанци „ Албафон“ е новиот, четврти мобилен оператор во Македонија.

„Албафон“ нов мобилен оператор на македонскиот пазар

Алфа - 01.07.2013

На македонскиот телекомуникациски пазар од следниот месец треба да почне со работа нов мобилен оператор „Албафон“. Ќе работи како виртуелен мобилен оператор, ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ.

073 и „Албафон“ за македонските Албанци

МКД - 01.07.2013

Од август во Македонија ќе почне да работи новиот виртуелен мобилен оператор „Албафон“, кој ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ, а префиксот за повикување ќе биде 073.

Наскоро ќе стартува нов оператор Albafone кој ќе ги таргетира албанските корисници

IT.mk - 01.07.2013

Albafone е најавен како нов, виртуелен мобилен оператор кој ќе ги таргетира албанските корисници „кои“, како што вели директорот Ардиан Хоџа, „ќе ги третираме онака како што заслужуваат, рамноправно, ...

Албафоне за македонските Албанци?!

Фактор - 01.07.2013

Во Македонија за еден месец ќе се појави нов мобилен оператор кој ќе биде насочен кон Албанците во Македонија, Албафоне.

„Албафоне“ нов мобилен оператор за македонските Албанци

Утрински - 01.07.2013

„Албафоне“ е новиот, четврти мобилен оператор, кој за две недели ќе почне со работа на македонскиот пазар. Операторот планира првенствено своите услуги да им ги нуди на македонските Албанци.

„Албафон“ нов мобилен оператор со префикс 073

А1 On - 01.07.2013

На македонскиот телекомуникациски пазар од следниот месец треба да почне со работа нов мобилен оператор „Албафон“. Ќе работи како виртуелен мобилен оператор, ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ.

Албафон новиот мобилен оператор насочен кон Албанците во Македонија

Sky - 01.07.2013

Албафон е новиот мобилен апаратор во Македонија кој ќе започне да функционира за две недели и ќе биде фокусиран на Албанците во Македонија.

Нов мобилен оператор со префикс 073 во Македонија!

Курир - 01.07.2013

Албафон е новиот и четврти мобилен оператор во земјава. Стартува со работа како виртуелен оператор, ќе ја користи мрежата на ОНЕ.

Македонија доби четврти мобилен оператор – Албафон

Lider - 01.07.2013

Од 1 август годинава почнува со работа Албафон новиот, четврти мобилен оператор во Македонија. На почеток ќе работи како виртуелен оператор, односно ќе ја користи мрежата на ОНЕ.

Нов мобилен оператор во Македонија - Албафоне за македонските Албанци

Press24 - 01.07.2013

За две недели во Македонија ќе се појави нов мобилен оператор кој ќе биде насочен кон Албанците во Македонија, Албафоне.

Новиот мобилен оператор Албафоне ќе се насочи кон македонските Албанци

+инфо - 01.07.2013

Со префикс 073 за околу две недели во земјава ќе се појави Албафоне - нов мобилен оператор, кој пред сè ќе биде насочен кон албанските корисници.

Албафоне нов виртуелен оператор во Македонија

Макфакс - 01.07.2013

Албафоне е новиот виртуелен оператор во Македонија, која треба да стартува во анредните денови, а примарна таргет група ќе бидат граѓаните Албанци во Република Македонија.

Албафон е новиот, четврт мобилен оператор во Македонија

Таратур - 01.07.2013

Албафон е новиот и четврти мобилен оператор во земјава. Стартува со работа како виртуелен оператор, ќе ја користи мрежата на ONE. Ќе носи префикс 073 а со продажба на картичките ќе започне од август.

Македонија доби четврт мобилен оператор – Албафон

Бриф - 01.07.2013

Албафон е новиот мобилен оператор во Mакедонија. Со работа стартува од први август а ќе ја користи мрежата на ОНЕ. За почеток ќе бидат пуштени 50 илјади броеви нa пет илјади продажни места низ целата ...

Албафон четврт мобилен оператор во Македонија

Економски - 01.07.2013

Албанфон е новиот и четврт мобилен оператор во земјава. Стартува со работа како виртуелен оператор, ќе ја користи мрежата на ОНЕ. Ќе носи префикс 073 а со продажба на картичките ќе започне од август.

Албафон нов телекомуникациски оператор на пазарот

Капитал - 01.07.2013

На македонскиот телекомуникациски пазар од следниот месец треба да почне со работа нов мобилен оператор „Албафон“. Ќе работи како виртуелен мобилен оператор, ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ.

„Албафон“ за македонските Албанци?

Локално - 01.07.2013

Во Македонија пристигнува нов мобилен оператор - Албафон, чија таргет група ќе бидат македонските Албанци. По денешната информација, сепак се отвора прашањето дали примарна цел на бизнисот се парите, ...

Од август нов мобилен оператор

+инфо - 01.07.2013

Нов мобилен оператор „Албафон“ од следниот месец треба да почне со работа на македонскиот телекомуникациски пазар. Префиксот за повикување ќе биде 073 и ќе работи како виртуелен мобилен оператор, кој ...

Посебен мобилен оператор за македонските Албанци

Р.С.Европа - 01.07.2013

На македонскиот телекомуникациски пазар од следниот месец треба да почне со работа нов мобилен оператор „Албафон“. Ќе работи како виртуелен мобилен оператор, ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ.

Албафоне нов мобилен оператор за македонските албанци

Maxim - 01.07.2013

За две недели во Македонија ќе се појави нов мобилен оператор кој ќе биде насочен кон Албанците во Македонија, Албафоне.

Се формира мобилен оператор за македонските Албанци

Република - 01.07.2013

Со префикс 073 за околу две недели во земјава ќе се појави Албафоне – нов мобилен оператор, кој, пред сè, ќе биде насочен кон албанските корисници.

Албафон - нов мобилен оператор со префикс 073

Канал5 - 01.07.2013

Алабанфон е новиот и четврти мобилен оператор во земјава. Стартува со работа како виртуелен оператор, ќе ја користи мрежата на ОНЕ.

„Албафон“ нов мобилен оператор на македонскиот пазар

Вест - 01.07.2013

На македонскиот телекомуникациски пазар од следниот месец треба да почне со работа нов мобилен оператор „Албафон“. Ќе работи како виртуелен мобилен оператор, ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ.

Посебен мобилен оператор за македонските Албанци

Република - 01.07.2013

На македонскиот телекомуникациски пазар од следниот месец треба да почне со работа нов мобилен оператор „Албафон“. Ќе работи како виртуелен мобилен оператор, ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ.

Нов мобилен оператор во Македонија – Албафоне

МК News - 01.07.2013

За две недели во Македонија ќе се појави нов мобилен оператор кој ќе биде насочен кон Албанците во Македонија, Албафоне.

Албанфоне ќе се грижи за албанските корисници на мобилки

Н.Македонија - 01.07.2013

Со префикс 073 за околу две недели во земјава ќе се појави Албафоне - нов мобилен оператор. Ардиан Хоџа, извршниот директор на Албафоне, вели дека албанските корисници во изминативе години добиваат ...

Избран четвртиот мобилен оператор - Албафон

Сител - 01.07.2013

Албафон е новиот и четврт мобилен оператор во земјава. Стартува со работа како виртуелен оператор, ќе ја користи мрежата на ОНЕ. Ќе носи префикс 073, а со продажба на картичките ќе започне од август.

Албанците – таргет група на „Албафон“, новиот мобилен оператор на македонскиот пазар

Либертас - 01.07.2013

На македонскиот телекомуникациски пазар од следниот месец треба да почне со работа нов мобилен оператор „Албафон“. Ќе работи како виртуелен мобилен оператор, ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ.

Од август стартува со работа четвртиот мобилен оператор во Македонија

Нетпрес - 01.07.2013

Албанфон е новиот и четврт мобилен оператор во земјава. Стартува со работа како виртуелен оператор, ќе ја користи мрежата на ОНЕ.

„Албафон“ нов мобилен оператор на македонскиот пазар

Сител - 01.07.2013

На македонскиот телекомуникациски пазар од следниот месец треба да почне со работа нов мобилен оператор „Албафон“. Ќе работи како виртуелен мобилен оператор, ќе ја користи мрежата и антените на ОНЕ.

Од август стартува со работа четвртиот мобилен оператор во Македонија

Точка - 01.07.2013

Албафон е новиот и четврт мобилен оператор во земјава. Стартува со работа како виртуелен оператор, ќе ја користи мрежата на ОНЕ.