TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вирусна инфекција на очите ги нападна пациентите

+инфо - 30.06.2011

Вирусна инфекција на очите секојдневно ги полни офталмолошките ординации, каде што пациентите со црвенило на очите, печење и солзење се редовни посетители последните неколку денови.

Инфекцијата на очи проширена во Скопје

Сител - 29.06.2011

Вирусна инфекција ги напаѓа очите. Со печење, солзење и црвени очи секој ден по неколку пациенти барале помош на клиниката за очни болести.

Сезонска вирусна инфекција ги напаѓа очите

Вечер - 29.06.2011

Се работи за епидемиолошка зараза, бидејќи многу лесно може да се пренесе преку разговор со заразениот. Инфекцијата се манифестира со крвави очи, солзење и печење, а трае 2-3 недели Деновиве е ...