TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брисел бара прекин на протестите

Капитал - 14.05.2012

Протестите да престанат и да се остават одговорните лица во Македонија на мир да го завршат процесот на истрагата за грозоморното убиство кај Смиљковското Езеро.

Брисел бара протестите да запрат, а убијците да одговараат

Канал5 - 14.05.2012

Протестите да престанат и да се остават македонските власти да го решат убиството кај Смилковското езеро – ова е пораката од Брисел што ја испрати портпаролот на Штефан Фуле, Петер Стано.

Европската комисија порача да престанат протестие

Р.С.Европа - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување Штефан Филе порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното убиство кај Смиљковското ...

ЕУ: Протестите да престанат, властите на мир да ја завршат истрагата

Курир - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска политика Штефан Фуле, порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното ...

Порака од ЕУ: Протестите да престанат МВР во мир да си ја врши работата

Sky - 14.05.2012

Портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска политика Штефан Филе, Петер Стано апелираше да престанат протестите во Македонија и властите да бидат оставени во обидот да го расветлат ...

Европската комисија бара да прекинат протестите во Македонија

+инфо - 14.05.2012

Портпаролот на еврокомесарот за проширување Штефан Филе, Петер Стано побара да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат убиство на петмината кај Смиљковското ...

ЕУ: Протестите да престанат, властите да се остават да ја завршат истрагата за петкратното убиство

Нетпрес - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска политика Штефан Филе, порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното ...

ЕУ: Протестите да престанат, властите да се остават на мир да ја завршат истрагата

24 Вести - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска политика Штефан Филе, порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното ...

Фуле порачува: протестите во Македонија да престанат

Телма - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска политика Штефан Филе, порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното ...

ЕУ - Протестите да престанат и на мир да се заврши истрагата

Утрински - 14.05.2012

„ЕК има чиста позиција во врска со овие протести“, вели Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување Штефан Филе Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска ...

Протестите да престанат, властите да се остават на мир да ја завршат истрагата

МРТ - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска политика Штефан Филе, порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното ...

ЕУ порача да престанат протестите

БезПардон - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување Штефан Филе порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното убиство кај Смиљковското ...

ЕУ: Протестите да престанат - властите на мир да ја завршат истрагата за масакрот кај Смилковци

Press24 - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска политика Штефан Филе, порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното ...

ЕУ: Протестите да престанат, властите да ја завршат истрагата за убиствата

Сител - 14.05.2012

Петер Стано, портпаролот на еврокомесарот за проширување и соседска политика Штефан Филе, порача да престанат протестите во Македонија и да се остават македонските власти да го решат петкратното ...