TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

50 години од скопскиот земјотрес во Музејот на македонската борба

+инфо - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денескa ќе биде отворена изложба по повод 50 години од катастрофалниот скопски земјотрес.

По повод 50 години од Скопскиот земјотрес отворена изложба на Бранислав Светозаревиќ

Курир - 15.07.2013

Картофилско-филателистичка изложба насловена „50 години од скопскиот земјотрес“ на авторот Бранислав Светозаревиќ е отворена денеска во Музејот на македонската борба.

Филателистичка изложба во Музејот на македонската борба

Н.Македонија - 15.07.2013

Картофилско-филателистичка изложба од збирката на Бранислав Светозаревиќ ќе биде отворена денеска, во 10 часот, во Музејот на македонската борба Збирката ги претставува најважните настани во Скопје ...

ИЗЛОЖБА: Половина век од земјотресот во Скопје

Телеграф - 15.07.2013

Ќе бидат претставени најважните настани за Градот пред и по 1963 година Во Музејот на македонската борба е отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во ...

Изложба по повод 50 години од скопскиот земјотрес

Курир - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Картофилско-филателистичка изложба на Бранислав Светозаревиќ

Макфакс - 15.07.2013

Картофилско-филателистичка изложба од збирката на Бранислав Светозаревиќ ќе биде отворена во понеделник во Музејот на македонската борба.

Изложба на фотографии, разгледници, коверти за скопскиот земјотрес

МКД - 15.07.2013

„50 години од скопскиот земјотрес" е насловот на изложбата на авторот Бранислав Светозаревиќ која е отворена денеска во Музејот на македонската борба.

Изложба по повод 50 години од земјотресот во Скопје

Денешен - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Картофилско-филателистичка изложба на Светозаревиќ

Скопје инфо - 15.07.2013

Картофилско-филателистичка изложба од збирката на Бранислав Светозаревиќ ќе биде отворена во понеделник во Музејот на македонската борба.

Изложба за 50 години од скопскиот земјотрес во Музејот на македонската борба

24 Вести - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Изложба за 50 години од скопскиот земјотрес

Р.С.Европа - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Изложба за 50 години од скопскиот земјотрес во Музејот на македонската борба

Алфа - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Изложба за 50 години од скопскиот земјотрес во Музејот на македонската борба

Канал5 - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Изложба за 50 години од скопскиот земјотрес во Музејот на македонската борба

Сител - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Изложба за 50 години од скопскиот земјотрес

Хитпортал - 15.07.2013

В о Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Изложба по повод 50 години од земјотресот во Скопје

Нетпрес - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Во Музејот на македонската борба изложба од скопскиот земјотрес

еВести - 15.07.2013

Во Музејот на македонската борба денеска ќе биде отворена изложба посветена на одбележувањето половина век од катастрофалниот земјотрес во Скопје.

Изложба по повод 50 години од скопскиот земјотрес во Музејот на македонската борба

Skopje ID - 12.07.2013

Музејот на македонската борба – Скопје се приклучува во одбележувањето на јубилејот – 50 години од скопскиот земјотрес. По тој повод во просториите на музејот ќе биде изложена ...

Kартофилско-филателистичка изложба од збирката на Бранислав Светозаревиќ

Cooltura - 14.07.2013

По тој повод во просториите на музејот ќе биде изложена картофилско-филателистичка изложба од збирката на Бранислав Светозаревиќ.