TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градежна дозвола само за 15 дена

Вечер - 26.04.2013

Од први јуни ќе почне со работа електронскиот систем за издавање одобренија за градба. За министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, овој начин е многу поедноставен и потранспарентен во ...

Од 1 јуни градежни дозволи ќе се издаваат по електронски пат

Build - 26.04.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески најави дека електронскиот систем за издавање на одобренија за градење ќе започне да функционира од 1 јуни, со што дозволите за градба ќе можат да се ...

Електронски решенија за градба, Македонија прва земја

Сител - 26.04.2013

Македонија ќе стане првата земја во регионот која одобренијата за градба ќе ги издава по електронски пат. Софтверот со кој ќе се води целата постапка за издавање на градежни дозволи од 1-ви јуни ќе ...

Наскоро градежните дозволи ќе се издаваат електронски

Утрински - 26.04.2013

Од 1 јуни Македонија ќе биде првата држава во регионот која ќе издава одобренија за градба по електронски пат. Електронскиот систем ќе го поедностави, но и позабрза добивањето на градежните дозволи.

Јанакиески: Од 1-ви јуни издавање одобренија за градба по електронски пат

БезПардон - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот.

Обука за градежни дозволи по електронски пат

Фактор - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот, изјави министерот за транспорт ...

Општинарите ќе учат да го користат едношалтерскиот систем

+инфо - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот, изјави министерот за транспорт ...

Дозвола за градба наместо за 45, со електронскиот систем ќе се добива за 15 дена

Точка - 26.04.2013

Новиот електронски систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне со имплементација на први јуни, меѓу другото ќе овозможи дозвола за градба наместо за 45, да се добие за 15 дена доколку ...

Општините учат за градежни дозволи по електронски пат

Lider - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба е многу поедноставен и потранспарентен од досегашниот , а треба да почне да се применува од 1 јуни, вели министерот за транспорт и врски Миле ...

Дозвола за градба наместо за 45, со електронскиот систем ќе се добива за 15 дена

Нетпрес - 26.04.2013

Новиот електронски систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне со имплементација на први јуни, меѓу другото ќе овозможи дозвола за градба наместо за 45, да се добие за 15 дена доколку ...

Општините се обучуваат за градежни дозволи по електронски пат

МРТ - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот, изјави министерот за транспорт ...

Општините се обучуваат за градежни дозволи по електронски пат

Канал5 - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот, изјави министерот за транспорт ...

Општините се обучуваат за градежни дозволи по електронски пат

Денешен - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот, изјави министерот за транспорт ...

Општините се обучуваат за градежни дозволи по електронски пат

Сител - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот, изјави министерот за транспорт ...

Јанакиески: Од 1-ви јуни издавање одобренија за градба по електронски пат

Курир - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот.

Општините учат да издаваат градежни дозволи по електронски пат

Економски - 26.04.2013

Електронскиот систем за издавање одобренија за градба, што треба да почне да се применува од 1 јуни, е многу поедноставен и потранспарентен во споредба со досегашниот, изјави министерот за транспорт ...

Изработено софтверското решение за електронско издавање одобрение за градба

Сител - 26.04.2013

Мнистерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе претставуват софтверското решение за електронско издавање одобренија ...

Компјутерски ќе се делат одобренија за градба

Точка - 26.04.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе претстават софтверското решение за електронско издавање одобренија ...

Презентација на софтверското решение за електронско издавање одобрение за градба

МРТ - 26.04.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе претставуват софтверското решение за електронско издавање одобренија ...

Компјутерски ќе се делат одобренија за градба

Нетпрес - 26.04.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе претстават софтверското решение за електронско издавање одобренија ...

Презентација на софтверското решение за електронско издавање одобрение за градба

Канал5 - 26.04.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе претставуват софтверското решение за електронско издавање одобренија ...

Презентација на софтверското решение за електронско издавање одобрение за градба

БезПардон - 26.04.2013

Минстерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Скопје Коце Трајановски денеска ќе претставуват софтверското решение за електронско издавање одобренија за ...

Презентација на софтверското решение за електронско издавање одобрение за градба

Денар - 26.04.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе претставуват софтверското решение за електронско издавање одобренија ...