TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на хорот „Драган Шуплевски“ на Охридско лето

24 Вести - 08.08.2013

По синоќешната премиерна изведба на претставата „Сон на летната ноќ“ во изведба на Народниот театар од Охрид, фестивалот „Охридско лето“ продолжува со музичка програма, со вечерашниот концерт на ...

Охридско лето: Целовечерен концерт на Хорот „Драган Шуплевски“

Хитпортал - 08.08.2013

П о синоќешната премиерна изведба на претставата „Сон на летната ноќ“ во изведба на Народниот театар од Охрид, фестивалот „Охридско лето“ продолжува со музичка програма, со вечерашниот концерт на ...

Целовечерен концерт на Хорот „Драган Шуплевски“ на „Охридско лето“

МРТ - 08.08.2013

По синоќешната премиерна изведба на претставата „Сон на летната ноќ“ во изведба на Народниот театар од Охрид, фестивалот „Охридско лето“ продолжува со музичка програма, со вечерашниот концерт на ...

Хорот „Драган Шуплевски“ на Охридско лето

Cooltura - 08.08.2013

На програмата се дела од: Зографски, Прокопиев, Македонски, Чесноков, Парт, Кедров, Аренски, Свиридов, Чајковски, Гречанинов Мешан хор „Драган Шуплевски” при Факултетот за музичка уметност – Скопје е ...

Целовечерен концерт на Хорот „Драган Шуплевски“ во рамки на „Охридско лето“

А1 On - 08.08.2013

По синоќешната премиерна изведба на претставата „Сон на летната ноќ“ во изведба на Народниот театар од Охрид, фестивалот „Охридско лето“ продолжува со музичка програма, со вечерашниот концерт на ...

Целовечерен концерт на Хорот „Драган Шуплевски“ во рамки на „Охридско лето“

Канал5 - 08.08.2013

По синоќешната премиерна изведба на претставата „Сон на летната ноќ“ во изведба на Народниот театар од Охрид, фестивалот „Охридско лето“ продолжува со музичка програма, со вечерашниот концерт на ...

Мешаниот хор „Драган Шуплевски“ на сцената на Охридско лето

Курир - 08.08.2013

По синоќешната премиерна изведба на претставата „Сон на летната ноќ“ во изведба на Народниот театар од Охрид, фестивалот „Охридско лето“ продолжува со музичка програма.

Концерт на Хорот „Драган Шуплевски“ во рамки на „Охридско лето“

Локално - 08.08.2013

По синоќешната премиерна изведба на претставата „Сон на летната ноќ“ во изведба на Народниот театар од Охрид, фестивалот „Охридско лето“ продолжува со музичка програма, со вечерашниот концерт на ...

Концерт на хорот „Драган Шуплевски“ на Охридско лето

Либертас - 08.08.2013

По синоќешната премиерна изведба на претставата „Сон на летната ноќ“ во изведба на Народниот театар од Охрид, фестивалот „Охридско лето“ продолжува со музичка програма, со вечерашниот концерт на ...