TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фабриката Дрекселмаер започна со производство

Sky - 24.11.2012

Минатата недела во Кавадарци, фабриката Дрекселмаер започна со производство. Фабриката произведува автомобилски делови за германскиот пазар.

Дрекселмаер започна со производство

Дневник - 24.11.2012

Дрекселмаер започна со производство минатата недела во новата фабрика во Кавадарци. Овој интернационален производител на автомобилски делови отвори фабрика со која ќе го обезбедува германскиот пазар ...

Дрекселмаер започна со производство

Денешен - 24.11.2012

Дрекселмаер започна со производство минатата недела во новата фабрика во Кавадарци. Овој интернационален производител на автомобилски делови отвори фабрика со која ќе го обезбедува германскиот пазар ...

Дрекселмаер започна со производство

Курир - 24.11.2012

Дрекселмаер започна со производство минатата недела во новата фабрика во Кавадарци. Овој интернационален производител на автомобилски делови отвори фабрика со која ќе го обезбедува германскиот пазар ...

„Дрекслмаер“ започна со производството за „Мерцедес“

Утрински - 24.11.2012

„Дрекслмаер мануфакторинг Македонија“ (ДММ), која е дел од меѓународната производствена и развојна мрежа на „Дрекслмаер груп“, минатата недела започна со производство во новата фабрика во Кавадарци, ...

Дрекслермајер започна со производството во Кавадарци

Капитал - 23.11.2012

Германската компанија за производство на автоделови Дрекслермајер минатата недела започна со производство во новиот објект во Кавадарци.

Почна со работа фабриката на „Дрекслмаер“ во Кавадарци

Н.Македонија - 23.11.2012

Во фабриката во моментов работат 150 лица, од кои половината поминале обука во погоните на компанијата во Сату Маре, Романија, како и во корпоративната дирекција во Вилсбибург, Германија - До крајот ...

Дрекслмаер ја финишира изградбата на фабриката во Кавадарци

Канал5 - 23.11.2012

Во индустриската зона на 120 илјади метри квадратни издигнати се конструкциите за првите две хали, градежната оператива работи без престан, првта фаза од фабриката треба да биде завршена во мај 2013.

Почна производството во фабриката Дрекслмаер во Кавадарци

Фактор - 23.11.2012

Германската компанија за производство на автоделови Дрекслмаер и официјално започна со производство во новиот објект во Кавадарци, стои во соопштението од компанијата.