TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Основан Институт за овластени сметководители

Хајд Парк - 10.11.2012

На овластени сметководители вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, во Владата им додели сертификати. Ставрески на свеченото доделување на сертификатите за овластени сметководители ...

Основан Институт на сметководители

24 Вести - 10.11.2012

Сметководителите во иднина ќе ја организираат својата работа преку Институт. Преку тоа тело ќе се спроведуваат обуки и испити, ќе се издаваат уверенија и лиценци и ќе се контролира нивната работа.

Доделени сертифакти за овластени сметководители

+инфо - 10.11.2012

Министерот за финансии Зоран Ставрески денеска додели сертификати за овластени сметководители и ги најави идните активности на Институтот на сметководители и овластени сметководители по одржувањето ...

Свечено доделени уверенијата за сметководители

Курир - 10.11.2012

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за финансии Зоран Ставрески на денешното свечено доделување на сертификатите за овластени сметководители информираше дека е одржано ...

Основан Институт за сметководители

Канал5 - 10.11.2012

Сметководителите во иднина ќе ја организираат својата работа преку Институтот за сметководители. Преку Институтот ќе се спроведуваат обуки, ќе се издаваат уверенија и лиценци и ќе се контролира ...

Основан Институт за овластени сметководители

Макфакс - 10.11.2012

На овластени сметководители во сабота, вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, во Владата им додели сертификати.

Ставрески доделува уверенија за сметководители

Макфакс - 10.11.2012

Заменик претседателот на бвлада и министер за финансии Зоран Ставрески во сабота ќе додели уверенија за сметководители и овластени сметководители.

Министерот Ставрески ќе доделува уверенија за сметководители

Sky - 10.11.2012

Министерот за финансии, Зоран Ставрески денеска ќе доделува уверенија за сметководители и овластени сметководители. Настанот ќе се одржи во Влада на Република Македонија со почеток во 12 часот.

Основан Институт на овластени сметководители

Дневник - 10.11.2012

Сметководителите во иднина ќе ја организираат својата работа преку Институт. Преку тоа тело ќе се спроведуваат обуки и испити, ќе се издаваат уверенија и лиценци и ќе се контролира нивната работа.

Институт за овластени сметководители

Пулс24 - 10.11.2012

На овластени сметководители во сабота, вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, во Владата им додели сертификати.

Ставрески доделува уверенија за сметководители

Пулс24 - 10.11.2012

Заменик претседателот на влада и министер за финансии Зоран Ставрески во сабота ќе додели уверенија за сметководители и овластени сметководители.

Ставревски ќе дели уверенија на сметководители

БезПардон - 10.11.2012

Министерот за финансии, Зоран Ставрески денеска ќе доделува уверенија за сметководители и овластени сметководители. Настанот ќе се одржи во Влада на Република Македонија со почеток во 12 часот.

Основан Институт на сметководители и овластени сметководители

Сител - 10.11.2012

Сметководителите во иднина ќе ја организираат својата работа преку Институт. Преку тоа тело ќе се спроведуваат обуки и испити, ќе се издаваат уверенија и лиценци и ќе се контролира нивната работа.

Ќе се доделат уверенија за сметководители

Inpress - 10.11.2012

Скопје, 10. ноември 2012 (ИНПРЕС) Заменик претседателот на владата и министер за финансии, Зоран Ставрески, денес ќе додели уверенија за сметководители и овластени сметководители.

Основан Институт на сметководители

А1 On - 10.11.2012

Сметководителите во иднина ќе ја организираат својата работа преку Институт. Преку тоа тело ќе се спроведуваат обуки и испити, ќе се издаваат уверенија и лиценци и ќе се контролира нивната работа.

Сметководителите добија свој Институт

Press24 - 10.11.2012

Сметководителите во иднина ќе ја организираат својата работа преку Институт. Ќе се издаваат уверенија и лиценци и ќе се контролира нивната работа.

Основан Институт на сметководители

еВести - 10.11.2012

Сметководителите во иднина ќе ја организираат својата работа преку Институт. Преку тоа тело ќе се спроведуваат обуки и испити, ќе се издаваат уверенија и лиценци и ќе се контролира нивната работа.