TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО) Отворена меѓународна градинка „Сент Пол“

Утрински - 09.07.2013

Во населбата Тафталиџе на улицата „Прашка“ денеска беа отворени вратите на првата меѓународна градинка „Сент Пол“ на интернационалната компанија со индиско раководство „Цел глобал“.

Отворена приватна детска градинка, инвестиција на индиски Цел Глобал

Денешен - 09.07.2013

Во скопската општина Карпош денеска беше отворена приватната Детска градинка „Сент Пол“, инвестиција на индиската компанија Цел Глобал.

ФОТО: Нова индиска инвестиција во Скопје - интернационална градинка никна во Тафталиџе

Press24 - 09.07.2013

Уште една индиска инвестиција во Македонија. Денеска во скопско Тафталиџе беше отворена приватна интернационална градинка „Сент Пол“, која ќе згрижи 50 деца поделени во четири групи.

Скопје: Отворена првата меѓународна градинка на CEL Global

Бриф - 09.07.2013

Првата меѓународна градинка на CEL Global, меѓународна образовна компанија, која се наоѓа во Скопје во населбата Тафталиџе свечено е отворена денеска. Во градинката „St.

ФОТО: Индиска инвестиција во Скопје- нова интернационална градинка

Курир - 09.07.2013

Индијци повторно инвестираа во Македонија. Во скопската населба Тафталиџе денес беше отворена приватна интернационална градинка. Градинката „Сент Пол“ ќе згрижува 50 деца, поделени во четири групи.

Индиска компанија отвори градинка во Карпош

Сител - 09.07.2013

Во скопската општина Карпош денеска беше отворена приватната Детска градинка „Сент Пол“, инвестиција на индиската компанија Цел Глобал.

ФОТО: Наплив на индиски инвестиции - отворена интернационална градинка во Тафталиџе

Maxim - 09.07.2013

Уште една индиска инвестиција во Македонија. Денеска во скопско Тафталиџе беше отворена приватна интернационална градинка „Сент Пол“, која ќе згрижи 50 деца поделени во четири групи.

Се отвори првата меѓународна градинка за деца од една до пет години

+инфо - 09.07.2013

Меѓународната образовна компанија „ Цел Глобал“, чиј менаџер е Индиецот Амриш Чандра, ја отвори првата меѓународна градинка во Македонија под името St.

Фото:Нова интернационална градинка во Тафталиџе

Скопје инфо - 09.07.2013

Денеска во скопско Тафталиџе беше отворена приватна интернационална градинка „Сент Пол“, која ќе згрижи 50 деца поделени во четири групи. Во новата градинка ќе се учи на македонски и англиски јазик.

ФОТО: Индиската CEL Global ја отвори првата меѓународна градинка во Скопје

Сител - 09.07.2013

Меѓународната образовна компанија CEL Global, денеска во скопско Тафталиџе ја отвори првата меѓународна градинка St. Paul’s Kindergarten.

CEL Global отвори меѓународна градинка во Скопје

Макфакс - 09.07.2013

St. Paul’s Kindergarten е првата меѓународна градинка на CEL Global, меѓународна образовна компанија, која е промовирана во вторникот во Скопје во населбата Тафталиџе.

Во Скопје отворена прва меѓународна градинка на CEL Global

Lider - 09.07.2013

St. Paul’s Kindergarten е првата меѓународна градинка на CEL Global, меѓународна образовна компанија, која се наоѓа во Скопје во населбата Тафталиџе.

Крадат што ќе најдат, а истураат и сокови по теписите

Н.Македонија - 08.07.2013

Светлана Јанкова, директорката на градинката „Детска радост“, вели дека веќе ги подготвуваат потребните документи за да распишат тендер за избор на фирма што физички ќе ги обезбедува петте објекта на ...