TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

После осум години создадени се услови Јохан да се врати во Македонија

Фама - 06.02.2013

На 13 март оваа година навршуваат 8 години откако Јохан Тарчуловски е притворен од Хашкиот Трибунал. Неделникот Република пишува дека до следниот месец Тарчуловски ќе отслужи две третини од ...

Јохан во март се враќа дома!?

Курир - 05.02.2013

Јохан Тарчуловски се очекува да го напушти затворот во Германија каде моментално се наоѓа, во март 2013 година. Јохан Тарчуловски ќе отслужи две третини од казната која Хашкиот Трибунал ја одреди и ...

Јохан Тарчуловски се враќа во Македонија

Канал5 - 05.02.2013

Јохан Тарчуловски следниот месец ќе го напушти затворот во Германија - пишува неделникот Република. Република пишува дека до тогаш Јохан Тарчуловски ќе отслужи две третини од казната на Хашкиот ...

Јохан Тарчуловски се враќа дома

Press24 - 05.02.2013

Јохан Тарчуловски во март годинава ќе го напушти затворот во Германија, објавува неделникот Република. Тарчуловски до март ќе отслужи две третини од казната која Хашкиот Трибунал ја одреди, и ќе има ...

Јохан се враќа дома

Сител - 05.02.2013

Во март 2013 година, Јохан Тарчуловски ќе го напушти затворот во Германија каде моментално се наоѓа, пишува неделникот Република.

Јохан се враќа дома – Ќе се оствари предвидувањето на „Република“?

Република - 05.02.2013

На 13 март оваа година навршуваат 8 години откако Јохан Тарчуловски е притворен од Хашкиот Трибунал со што тој се стекнува со право да биде ослободен.

Тарчуловски може да биде пуштен условно

Локално - 05.02.2013

Во март 2013 година, Јохан Тарчуловски ќе го напушти затворот во Германија каде моментално се наоѓа, пишува неделникот Република.

Јохан Тарчуловски ослободен?!

БезПардон - 05.02.2013

Јохан Тарчуловски во март годинава ќе го напушти затворот во Германија, објавува неделникот Република. Тарчуловски до март ќе отслужи две третини од казната која Хашкиот Трибунал ја одреди, и ќе има ...

Јохан се враќа дома во Март

За Се - 05.02.2013

Јохан Тарчуловски ќе го напушти затворот во Германија каде моментално се наоѓа, во март 2013 година. Јохан Тарчуловски ќе отслужи две третини од казната која Хашкиот Трибунал ја одреди и ќе има ...

Тарчуловски во март се враќа во Македонија?!

Либертас - 05.02.2013

На 13 март оваа година навршуваат 8 години откако Јохан Тарчуловски е притворен од Хашкиот Трибунал со што тој се стекнува со право да биде ослободен.

Јохан Тарчуловски се враќа дома

Maxim - 05.02.2013

Тарчуловски до март ќе отслужи две третини од казната која Хашкиот Трибунал ја одреди, и ќе има услови за да се одобри барањето Јохан да биде пуштен дома и условно да отслуѓи остатокот, објавува ...

Јохан се враќа дома во март

МК News - 05.02.2013

Во март 2013 година, Јохан Тарчуловски ќе го напушти затворот во Германија каде моментално се наоѓа, пишува неделникот Република, пренесува Сител.

Не можам веќе ни ден да живеам без вас

Вест - 04.02.2013

Семејството Тарчуловски со нетрпение го очекува март, кога треба да добијат одговор на барањето до Хашкиот трибунал за ослободување на Јохан.