TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цаци Паковска го промовира модниот бренд „Стилисимо“

Дневник - 23.09.2010

Познатата стилистка и водителка на емисија за мода, Цаци Паковска, завчера го промовира својот моден бренд наречен „Стилисимо“.

Со Стилисимо немате изговор дека стилот чини многу пари

Вечер - 23.09.2010

Повеќе немате изговор дека стилот чини многу пари" е мотото на новиот бренд женска облека Стилисимо", чија идејна креаторка Цаци Паковска вели дека е достапен за сите.

Цаци Паковска во дизајнерските води

NotForMen - 23.09.2010

Фотографиите ги изработи Дејан Пановски. "Повеќе немате изговор дека стилот чини многу пари" е мотото на новиот бренд женска облека "Стилисимо", чија идејна креаторка, Цаци Паковска вели дека е ...