TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тајната на Бермудски триаголник

ЗаЗабава - 10.08.2010

Двајца австралиски научници тврдат дека го пронашле виновникот за мистериозните исчезнувања на бродови и авиони во... ... познатиот Бермудски триаголник.

Откриена мистеријата на Бермудскиот Триаголник

365 - 10.08.2010

Океанографски анализи на океанското дно во областа наречена Бермудски Триаголник откриваат докази за масивна експлозија на метан во минатото.

Решена мистеријата за Бермудскиот триаголник?

Точка - 10.08.2010

Бермудскиот триаголник не е опседнат со вонземјани и космички сили, туку местото има вишок на гас, односно метан. Професорот Џозеф Морган и студентот Дејвид Меј од Универзитетот Монаш во Австралија, ...

Виновникот за исчезнувањето на бродовите и авионите во Бермудскиот триаголник е метанот

Интересно - 10.08.2010

Ако треба да се верува на најновите резултати од истражувањето на двајца австралиски научници, главен виновник за мистериозните исчезнувања на бродови и авиони во мистериозниот Бермудски триаголник е ...

Решена мистеријата на Бермудскиот триаголник

Сител - 10.08.2010

Според резултатите од истражувањето на двајца австралиски научници, главниот виновник за мистериозното исчезнување на бродови и авиони во познатиот Бермудски триаголник, е гасот метан.

Разрешена мистеријата на Бермудскиот триаголник - За се бил виновен метанот

Inpress - 10.08.2010

Сиднеј, 10. август (ИНПРЕС) Според резултатите од истражувањата на двајца австралиски научници, главен виновник за мистериозните исчезнувања на бродовите и авионите во познатиот Бермудски триаголник ...

Решена мистеријата на Бермудскиот триаголник

Кирилица - 10.08.2010

Според резултатите од истражувањето на двајца австралиски научници, главниот виновник за мистериозното исчезнување на бродови и авиони во познатиот Бермудски триаголник, е гасот метан Професорот ...

Решена мистеријата на Бермудскиот триаголник

Алсат-М - 10.08.2010

Според резултатите од истражувањето на двајца австралиски научници, главниот виновник за мистериозното исчезнување на бродови и авиони во познатиот Бермудски триаголник, е гасот метан.

Решена мистеријата на Бермудскиот триаголник

А1 - 10.08.2010

Според резултатите од истражувањето на двајца австралиски научници, главниот виновник за мистериозното исчезнување на бродови и авиони во познатиот Бермудски триаголник, е гасот метан.

Решена мистеријата на Бермудскиот триаголник

Алфа - 10.08.2010

Според резултатите од истражувањето на двајца австралиски научници, главниот виновник за мистериозното исчезнување на бродови и авиони во познатиот Бермудски триаголник, е гасот метан.

Решена мистеријата на Бермудскиот триаголник!

eReporter - 09.08.2010

Двајца австралиски научници по долгогодишно истражување соопштија дека главен виновник за мистериозните исчезнувања на бродови и авиони во митскиот Бермудски триаголник е гасот-метан.

Решена мистеријата на Бермудскиот триаголник

Оn.net - 09.08.2010

Метанот е главната причината поради која озлогласениот Бермудски триаголник "голта" бродови и авиони, тврдат австралиски научници, кои откриле дека на тоа подрачје има големи количини на метан-хидрат ...

Тврдење дека е решена мистеријата на Бермудскиот триаголник

Телма - 10.08.2010

Според резултатите од истражувањето на двајца австралиски научници, главниот виновник за мистериозното исчезнување на бродови и авиони во познатиот Бермудски триаголник, е гасот метан.

Откриена мистеријата на Бермудскиот триаголник

Здраво - 10.08.2010

Двајца австралиски научници по долгогодишно истражување соопштија дека главен виновник за мистериозните исчезнувања на бродови и авиони во митскиот Бермудски триаголник е гасот-метан.

Решена мистеријата на Бермудскиот триаголник

Таратур - 10.08.2010

Според резултатите од истражувањето на двајца австралиски научници, главниот виновник за мистериозното исчезнување на бродови и авиони во познатиот Бермудски триаголник, е гасот метан.