TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Доминос пица“ отвора ресторани во Македонија

+инфо - 27.09.2012

„Доминос пица“, светскиот лидер во испорака на пици, ќе го отвори својот прв ресторан во Скопје в сабота, на 29 септември, во 19 часот.

Во Скопје се отвора првиот ресторан на Domino’s Pizza

Капитал - 27.09.2012

Domino’s Pizza, светскиот лидер во испорака на пици, во сабота го отвора својот прв ресторан во Македонија, кој ќе биде лоциран наспроти гимназијата Јосип Броз во Скопје.

Domino's Pizza го отвора првиот ресторан во Македонија

Нетпрес - 27.09.2012

Светскиот лидер за испорака на пици Domino's Pizza влегува на македонскиот пазар со првиот ресторан што ќе се отвори во сабота во центарот на Скопје, спроти гимназијата “Јосип Броз Тито“.

Светски познатата „Доминос“ пицерија конечно во Македонија

БезПардон - 27.09.2012

„Доминос пица“, светскиот лидер во испорака на пици, ќе го отвори својот прв ресторан во Скопје в сабота, на 29 септември, во 19 часот, пишува плусинфо.

Dominos's Pizza го отвора првиот ресторан во Македонија

Точка - 27.09.2012

Светскиот лидер за испорака на пици Dominos's Pizza влегува на македонскиот пазар со првиот ресторан што ќе се отври во сабота во центарот на Скопје, спроти гимназијата “Јосип Брос Тито“.

Domino's Pizza го отвора првиот ресторан во Македонија

Идивиди - 27.09.2012

Светскиот лидер за испорака на пици Domino's Pizza влегува на македонскиот пазар со првиот ресторан што ќе се отвори во сабота во центарот на Скопје, спроти гимназијата “Јосип Броз Тито“.

Domino’s Pizza од сабота и во Македонија

Здраво - 26.09.2012

“Domino’s Pizza” во сабота во строгиот центар на Скопје го отвора првиот ресторан во Македонија. Светскиот лидер во испорака на пици, преку својот систем на франшизи, застапен е на 73 меѓународни ...

Domino's Pizza се отвора и во Македонија

Дневник - 25.09.2012

Првиот ресторан Domino's Pizza во Македонија ќе се отвори на 29 септември во строгиот центар на градот. Светскиот лидер во испорака на пици, преку својот систем на франшизи, застапен е на 73 ...