TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европска очна болница во Скопје

Курир - 15.02.2011

Очната болница изградена на повеќе од 4 илјади метри квадратни, опремена со најсовремена апаратура и составена од тим на турски експерти офталмолози ќе започне со работа на крајот на месец февруари.

Еропска очна болница започнува со работа во Скопје

Вечер - 14.02.2011

Очната болница е опремена со најсовремена софистицирана апаратура, а во неа ќе работи тим од турски експерти офталмолози и ќе реализира оперативни зафати што досега во земјава не се извршувани Кон ...