TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влатко подготвен за Сунчане скале

MMM.com.mk - 20.06.2012

Иако во моментов е акутелен со синглот Лето, Влатко Илиевски ја лансира песната со која ќе го видиме на фестивалот Сунчане скале, кој се одржува во Херцег Нови.

Дани се враќа во најголемите жештини

Утрински - 20.06.2012

По тримесечно отсуство, поп-пејачката Даниела Димитровска-Дани одново се враќа на сцената со нов сингл, видео и најава за патување во Каиро.

Комплетно ново издание на Дани

БезПардон - 19.06.2012

По тримесечна пауза и отсуство од јавноста, пејачката Дани повторно е актуелна со нов сингл за кој наскоро ќе се промовира и ново видео. „Блиску до себе“ е песната која засега ќе се промовира радиски.

Дани се враќа комплетно нова

Кармакаша - 19.06.2012

По тримесечното отсуство од јавноста Дани повторно актуелна со нов сингл, а наскоро и ново видео Автор на „Блиску до себе“ кој ќе биде промовиран на радио каналите, е Весна Малинова, а аранжманот е ...

Нова песна, ново видео, Дани ни се враќа комплетно нова

Точка - 19.06.2012

Дани повторно актуелна со нов сингл, а наскоро и ново видео. После тримесечното отсуство од јавноста, се појавува со нов сингл.

Нова песна, ново видео, Дани се враќа комплетно нова

Радио Фортуна - 20.06.2012

Д ани повторно актуелна со нов сингл, а наскоро и ново видео.После тримесечното отсуство од јавноста, се појавува со нов сингл.

Дани е блиску до себе...

MMM.com.mk - 20.06.2012

Дани повторно актуелна со нов сингл, а наскоро и ново видео. После тримесечното отсуство од јавноста, се појавува со нов сингл.