TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тактично-показна вежба за пожар во Струмица

Inpress - 17.05.2013

Струмица, 17. мај 2013 (ИНПРЕС) Во Струмица се спроведува дел од проектот „Координативни активности за поддршка на општина Струмица во случај на шумски пожари“ на Еколошкото Друштво „Планетум“.

Гори над Струмица, пожар на Чамчифлик!

StrumicaNet - 17.05.2013

Повик до Противпожарната единица во Струмица дека во реонот на Чамчифлик има пожар. За десеттина минути пристигнува првото противпожарно возило со првата интервенција на пожарникарите.

Спроведени вежби за подобрување на капацитетите на институциите против пожари

StrumicaCity - 16.05.2013

На локалитетот Чам Чифлик кај Струмица денеска се изведуваа координативни вежби за гаснење на шумски пожари, а целта на проектот беше зајакнување на капацитетите на локалните и државните институции ...

Заев го гаси огнот

Република - 16.05.2013

Струмичкиот градоначалник Зоран Заев денеска присуствуваше на симулациска вежба за гасење шумски пожари, која се одржа на локалитетот Чам Чифлик кај Струмица.

ГАЛЕРИЈА И ВИДЕО Заев на симулациска вежба за гасење пожар

+инфо - 16.05.2013

Струмичкиот градоначалник Зоран Заев денеска присуствуваше на симулациска вежба за гасење шумски пожари, која се одржа на локалитетот Чам Чифлик кај Струмица.

ГАЛЕРИЈА: Симулациска вежба за гасење шумски пожар

Sky - 16.05.2013

Градоначалникот Зоран Заев денеска присуствуваше на координативната симулациска вежба за гасење шумски пожари која се реализираше на локалитетот Чам Чифлик кај Струмица.

(ВИДЕО) Заев на симулациска вежба за гасење шумски пожар

Бриф - 16.05.2013

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев денеска присуствуваше на координативната симулациска вежба за гасење шумски пожари која се реализираше на локалитетот Чам Чифлик кај Струмица.

ФОТО: Градоначалникот Заев на симулациска вежба за гасење шумски пожар

А1 On - 16.05.2013

Градоначалникот Зоран Заев денеска присуствуваше на координативната симулациска вежба за гасење шумски пожари која се реализираше на локалитетот Чам Чифлик кај Струмица.

Превентивни мерки за заштита од пожари ќе се превземаат во Струмица

ВИС - 15.05.2013

Превентивни мерки за заштита од пожари ќе се превземаат во Струмица. Шумското претпријатие заедно со општината, центарот за управување со кризи и другите поврзани субјекти се состанаа за да се ...