TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неработни денови во 2012

Факултети - 02.12.2011

Согласно Законот за празници на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2012 година неработни денови се За сите граѓани на РМ • 01 Јануари (недела) , Нова Година , односно 02 ...

Во четврток ни ќе се учи, ни ќе се работи

Sky - 03.12.2011

Министерството за труд и социјална политика информира дека согласно Законот за празниците на РМ , 8 Декември 2011 година (четврток), празникот ,,Св.

8 Декември е неработен ден

Факултети - 02.12.2011

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ, 8 Декември 2011 година (Четврток), празникот "Св.

Четврток- неработен ден

Курир - 02.12.2011

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека 8 Декември 2011 година (четврток) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Четврток неработен ден за сите граѓани

Нетпрес - 20.10.2014

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека 23 октомври, четврток, Денот на Македонската револуционерна борба е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Четврток е неработен ден

Press24 - 28.11.2016

Осми декемви, празникот Свети Климент Охридски е неработен за за сите граѓани на Република Македонија. Ова е воедно и последниот празник за оваа година. Наредната имаме многу денови за одмор и продолжени ...

Четврток неработен ден за сите граѓани

Точка - 20.10.2014

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека 23 октомври, четврток, Денот на Македонската револуционерна борба е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.