TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сивус отвори едукативен центар за ИТ обуки

Кајгана - 17.01.2011

Сивус едукативниот и развоен центар (СЕДЦ) е новата компанија која почнува со работа во рамките на Сивус Групацијата, а ќе нуди ИТ обуки за сите што сакаат да се едуцираат за полесно водење на ...

Сивус отвори едукативен центар за ИТ обуки

Точка - 17.01.2011

Сивус едукативниот и развоен центар (СЕДЦ) е новата компанија која почнува со работа во рамките на Сивус Групацијата, а ќе нуди ИТ обуки за сите што сакаат да се едуцираат за полесно водење на ...

Сивус отвори едукативен центар за ИТ обуки

Форум - 17.01.2011

Сивус едукативниот и развоен центар (СЕДЦ) е новата компанија која почнува со работа во рамките на Сивус Групацијата, а ќе нуди ИТ обуки за сите што сакаат да се едуцираат за полесно водење на ...

Сивус отвори едукативен центар за ИТ обуки

МК-Фондови - 17.01.2011

Сивус едукативниот и развоен центар (СЕДЦ) е новата компанија која почнува со работа во рамките на Сивус Групацијата, а ќе нуди ИТ обуки за сите што сакаат да се едуцираат за полесно водење на ...