TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зачинот куркума потенцијална заштита од рак

Н.Македонија - 04.06.2012

Нова научна студија открива дека зачинот куркума има способност за спречување на одвивањето реакции во организмот кои доведуваат до развој на карцином, а потенцијална заштита може да има кај развој ...

Зачинот куркума потенцијално го спречува развојот на карцином

Сител - 04.06.2012

Нова научна студија открива дека зачинот куркума има способност за спречување на одвивањето реакции во организмот кои доведуваат до развој на карцином, а потенцијална заштита може да има кај развој ...

Куркума против рак

Радио Фортуна - 05.06.2012

Зачинот куркума има способност за спречување на одвивањето реакции во организмот кои доведуваат до развој на рак, а потенцијална заштита може да има кај развој на рак на простатата која се појавува ...