TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Турција немири со сириски бегалци

Денешен - 23.07.2012

Турските сили за безбедност вчера употребија солзавец, гумени палки и пукаа во воздух за да ги задушат немирите во два кампа со сириски бегалци, во близина на сириско-турската граница, пренесоа ...

Немири во два кампа со сириски бегалци во Турција

Сител - 23.07.2012

Турските сили за безбедност вчера употребија солзавец, гумени палки и пукаа во воздух за да ги задушат немирите во два кампа со сириски бегалци, во близина на сириско-турската граница, пренесоа ...

Немири во два кампа со сириски бегалци во Турција

Утрински - 23.07.2012

Турските сили за безбедност вчера употребија солзавец, гумени палки и пукаа во воздух за да ги задушат немирите во два кампа со сириски бегалци, во близина на сириско-турската граница, пренесоа ...

Немири во два кампа со сириски бегалци во Турција

Р.С.Европа - 23.07.2012

Турските сили за безбедност вчера употребија солзавец, гумени палки и пукаа во воздух за да ги задушат немирите во два кампа со сириски бегалци, во близина на сириско-турската граница, јави ...

Немири во два кампа со сириски бегалци во Турција

+инфо - 23.07.2012

Турските сили за безбедност вчера употребија солзавец, гумени палки и пукаа во воздух за да ги задушат немирите во два кампа со сириски бегалци, во близина на сириско-турската граница, пренесоа ...

Немири во два кампа со сириски бегалци во Турција

МРТ - 23.07.2012

Турските сили за безбедност вчера употребија солзавец, гумени палки и пукаа во воздух за да ги задушат немирите во два кампа со сириски бегалци, во близина на сириско-турската граница, пренесоа ...