TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cineplexx Skopje City Mall – репертоар

Плагијат - 10.12.2012

Распоред на кино проекции: Трет о п о лувреме работни денови: 18:10, 20:30, 22:45 викенд: 18:10, 20:30, 22:45 Нед о пирливи работни денови: 15:40 викенд: 15:40 Атлас на о блаците работни денови: ...

Филмот `Титаник` во 3Д во киното Cineplexx

Пулс24 - 08.12.2012

Оваа недела на кино програмата на Cineplexx ќе се најдат уште неколку нови светски остварувања. Почнувајќи од четврток, кино програмата е збогатена со уште три нови филмови.