TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реконструкција на две градинки во Аеродром

Курир - 12.03.2013

Започна реконструкцијата на два објекти на детската градинка Срничка - Изворче и Бамби. Станува збор за комплетна реконструкција на санитарните јазли во двете градинки и реконструкцијата на фасадната ...

Нова градинка ќе се гради во населбата Капиштец

Скопје инфо - 11.03.2013

Ќе се гради нова детска градинка во скопската населба Капиштец, најави кандидатот за градоначалник на ВМРО–ДПМНЕ за општина Центар, Владимир Тодоровиќ и министерот за труд и социјална политика, Спиро ...

Тодоровиќ најави изградба на нова детска градинка во Капиштец

24 Вести - 10.03.2013

Изградба на нова детска градинка во Капиштец на местото на старата и дотраена, најави кандидатот за градоначалник на општина Центар од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Владимир ...

Градинката "Срничка" стана еко градинка

Вечер - 10.03.2013

Во рамки на програмата Интеграција на еколошката едукација во македонскиот образовен систем" градинката Срничка" го освои сребреното знаме и го доби брендот еко градинка.

Тодоровиќ најави изградба на нова детска градинка во Капиштец

Сител - 10.03.2013

Изградба на нова детска градинка во Капиштец на местото на старата и дотраена, најави кандидатот за градоначалник на општина Центар од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Владимир ...

Нова градинка во населба Капиштец

Нетпрес - 10.03.2013

Кандидатот за Градоначалник на ВМРО–ДПМНЕ за општина Центар, Владимир Тодоровиќ, Министерот за транспорт и врски Спиро Ристовски и носителот на советничка листа на ВМРО-ДПМНЕ за Општина Центар ...

Тодоровиќ ќе гради нова детска градинка во Капиштец

Press24 - 10.03.2013

Изградба на нова детска градинка во Капиштец на местото на старата и дотраена, најави кандидатот за градоначалник на општина Центар од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Владимир ...

Тодоровиќ вети гради нова градинка во Капиштец

Макфакс - 10.03.2013

Ќе се гради нова детска градинка во скопската населба Капиштец, најави кандидатот за градоначалник на ВМРО–ДПМНЕ за општина Центар, Владимир Тодоровиќ и министерот за труд и социјална политика, Спиро ...

Тодоровиќ вети гради нова градинка во Капиштец

Maxim - 10.03.2013

Изградба на нова детска градинка во Капиштец на местото на старата и дотраена, најави кандидатот за градоначалник на општина Центар од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Владимир ...