TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија 2013-2015

Сител - 14.03.2013

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска беше потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија за периодот 2013-2015.

Во програмата на ФАО се приоритетни земјоделството и руралниот развој

Република - 14.03.2013

Рамковната програма на ФАО за Македонија за периодот 2013-2015 денеска ја потпишаа министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Димовски, постојаниот претставник на ОН, Диадре Бојд, ...

Потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија 2013-2015

Макфакс - 14.03.2013

Рамковната програма на ФАО за Република Македонија 2013-2015 потпишана е во четврток во Скопје, со која се дефинираат приоритетните проекти кои ќе бидат поддржани од Организацијата за храна и ...

Потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија 2013-2015

Inpress - 14.03.2013

Скопје, 14 март 2013 (ИНПРЕС) Денеска во министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство се потпиша Рамковната програма на ФАО за Република Македонија 2013-2015.

Потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија 2013-2015

Press24 - 14.03.2013

Денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, беше потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија за периодот 2013-2015, од страна на министерот за ...

Потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија 2013-2015

Maxim - 14.03.2013

Денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, беше потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија за периодот 2013-2015, од страна на министерот за ...

Потпишана Рамковната програма на ФАО за Република Македонија 2013-2015

Алфа - 14.03.2013

Програмата ја потпишаа министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Димовски, постојаниот претставник на ОН, Диадре Бојд и Тони Алонзи од Организацијата за храна и земјоделство на ОН.