TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Животот на Пи“ и Џемс Бонд ќе го отворат киното во Скопје сити мол

Утрински - 14.11.2012

Австриската кино-групација Cineplexx (Синеплекс), заедно со партнерите МЦФ Филмс и Континентал Филм на 22 ноември ќе го отвори своето ново кино во Македонија Со двојната премиера на 3Д авантурата ...

Новиот Џејмс Бонд за 90 денари во Cineplexx во ”Скопје Сити Мол”

Skopje ID - 14.11.2012

Отворањето на новото кино во „Скопје Сити Мол” ќе се одржи на 22 ноември, со присуство на македонски познати личности од филмот и музиката… Со 3Д авантурата „Животот на Пи“ и новиот Џеjмс Бонд филм ...

Две премиери за 90 денари на 22 ноември во Синеплекс

Нетпрес - 14.11.2012

Со двојната премиера на 3Д авантурата “Животот на Пи“ и новиот Џеjмс Бонд филм “Небесен пад“, австриската кино-групација Cineplexx (Синеплекс), заедно со партнерите MCF Films и Continental Film, ќе ...

За 90 денари новиот Џејмс Бонд во „Скопје Сити Мол“

Курир - 14.11.2012

Со двојната премиера на 3Д авантурата „Животот на Пи“ и новиот Џеjмс Бонд филм „Небесен пад“, австриската кино-групација Cineplexx (Синеплекс), заедно со партнерите MCF Films и Continental Film, ќе ...

На 22. ноември се отвора Синеплекс во „Скопје Сити Мол”

А1 On - 14.11.2012

Отворањето на новото кино Синеплекс во рамки на „Скопје Сити Мол”, ќе се случи на 22 ноември со двојната премиера на 3Д авантурата „Животот на Пи” и новиот Џеjмс Бонд филм „Небесен ...

Синеплекс стартува со работа на 22 ноември

Макфакс - 14.11.2012

Отворањето на новото кино Синеплекс во рамки на „Скопје Сити Мол", ќе се случи на 22 ноември со двојната премиера на 3Д авантурата „Животот на Пи" и новиот Џеjмс Бонд филм „Небесен пад".

Две премиери за 90 денари на 22-ри ноември во Синеплекс

Точка - 14.11.2012

Со двојната премиера на 3Д авантурата „Животот на Пи“ и новиот Џеjмс Бонд филм „Небесен пад“, австриската кино-групација Cineplexx (Синеплекс), заедно со партнерите MCF Films и Continental Film, ќе ...

Се отвора новото кино во „Скопје сити мол“

БезПардон - 14.11.2012

Со двојната премиера на 3Д авантурата „Животот на Пи“ и новиот Џеjмс Бонд филм „Небесен пад“, австриската кино-групација Cineplexx (Синеплекс), заедно со партнерите MCF Films и Continental Film, ќе ...

Џејмс Бонд за 90 денари во „Скопје Сити Мол“

Денешен - 14.11.2012

Со двојната премиера на 3Д авантурата „Животот на Пи“ и новиот Џеjмс Бонд филм „Небесен пад“, австриската кино-групација Cineplexx (Синеплекс), заедно со партнерите MCF Films и Continental Film, ќе ...

Синеплекс стартува со работа на 22 ноември

Пулс24 - 14.11.2012

Отворањето на новото кино Синеплекс во рамки на „Скопје Сити Мол”, ќе се случи на 22 ноември со двојната премиера на 3Д авантурата „Животот на Пи“ и новиот Џеjмс Бонд филм „Небесен пад“.

Синеплекс стартува со работа на 22 ноември

Хајд Парк - 14.11.2012

Отворањето на новото кино Синеплекс во рамки на „Скопје Сити Мол”, ќе се случи на 22 ноември со двојната премиера на 3Д авантурата „Животот на Пи“ и новиот Џеjмс Бонд филм „Небесен пад“.