TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Работа за 1600 лица во ЈП "Македонски шуми"

Вечер - 22.05.2013

Огласот трае до 22 јуни годинава, а на него може да аплицираат сите лица кои чекале работа повеќе од 10 години, членови на многудетни семејства, самохрани родители и еднородителски семејства, ...

Излезе огласот за 1600 нови државни вработувања

Фактор - 22.05.2013

Јавното претпријатие „Македонски шуми“, објави оглас за дури 1600 нови вработувања. Станува збор за проектот за вработување на социјално загрозени лица, а кој ќе добие работа ќе се знае за еден месец.

ЈП „Македонски шуми“ вработува 1.600 лица од ранливи категории

Алфа - 22.05.2013

ЈП „Македонски шуми" ќе вработи 1.600 социјалци, кои во текот на наредните месеци ќе бидат преземени од страна на други државни институции на трајна основа.

Започна владиниот проект за вработување на 1600 лица од ранливи категории

24 Вести - 22.05.2013

На почетокот на реализацијата на проектот објавен е првиот оглас за вработување на 1600 лица од ранливите категории граѓани во ЈП „Македонски Шуми“.

Караџоски: Со новите вработувања ќе нема потреба да ангажираме приватни фирми

Капитал - 22.05.2013

Откако Владата денес објави оглас со коjшто најави вработување на 1.600 лица од социјално ранливи категории во ЈП Македонски шуми, „Капитал“ разговараше со директорот Жарко Караџоски кој детално ја ...

Почна постапката за вработување на социјално загрозените лица

Сител - 22.05.2013

Почна постапката за вработување на социјално загрозените лица. За еден месец да бидат вработени 1600 лица. И тоа во јавното претпријатие македонски шуми.

„Македонски шуми“ распиша оглас за вработување на 1600 социјалци

+инфо - 22.05.2013

Јавното претпријатие „Македонски шуми“ денеска распиша оглас за вработување на 1600 лица од социјално ранливите категории. кои со апликација можат да конкурираат на огласот до 22 јуни.

Ќе се вработуваат 1600 социјалци

Канал5 - 22.05.2013

Во текот на месецов ќе се вработат 1.600 лица од социјално ранливи општествени групи. Како што информира портпаролот на владата, овие 1.600 лица, за кои денеска е објавен јавен оглас за вработување, ...

Акција за вработување 1.600 лица од ранливи категории

Н.Македонија - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Стартува владиниот проект за вработување 1.600 лица од ранливи категории

А1 On - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Ќе се вработат 1.600 социјалци во „Македонски шуми"

Макфакс - 22.05.2013

Владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, информира дека донесена е процедурална методологија за реализација на 1.600 вработувања на лица од социјално ранливите категории и тоа во „Македонски шуми".

За еден месец Владата ќе вработи 1.600 социјално загрозени лица

Курир - 22.05.2013

Започна постапката за вработување на 1.600 лица од социјално ранливи општествени групи, која ќе се реализира во неколку чекори.

Владата ќе вработи 1.600 социјално загрозени лица

еВести - 22.05.2013

Започна постапката за вработување на 1.600 лица од социјално ранливи општествени групи, која ќе се реализира во неколку чекори.

Во Македонски шуми ќе се вработуваат 1.600 лица од загрозени семејства

Sky - 22.05.2013

На денешниот прес, портпаролот на Владата, Александар Ѓорѓиев најави дека е започната постапката а вработување на 1.600 лица од социјално ранливи општествени групи, која ќе се реализира во неколку ...

Вкупно 1.600 работни места за најранливите групи на граѓани

Нетпрес - 22.05.2013

Владата обезбеди 1.600 работни места за најранливите категории на граѓани во земјата. Во рамки на реализација на овој проект, владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, ќе одржи прес конференција на ...

Нови 1.600 работни места за најранливите групи на граѓани

Точка - 22.05.2013

Владата обезбеди 1.600 работни места за најранливите категории на граѓани во земјата. Во рамки на реализација на овој проект, владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, ќе одржи прес конференција на ...

Владата ќе вработи 1.600 социјално загрозени лица

Press24 - 22.05.2013

Стартуваше реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие ...

Објавен оглас за нови 1600 вработувања

Скопје инфо - 22.05.2013

Владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, информира дека донесена е процедурална методологија за реализација на 1.600 вработувања на лица од социјално ранливите категории и тоа во „Македонски шуми".

За работа во Македонски шуми пријавете се до 22 јуни

МКД - 22.05.2013

Од денеска па до 22 јуни е отворен конкурсот за вработување на 1.600 лица од социјално загрозените семејства. Портпаролот на Владата, Александар Ѓорѓиев, вели дека овие 1.600 лица, за кои денеска е ...

Започна постапката за вработување на 1.600 лица од ранливи категории

Нетпрес - 22.05.2013

Постапката за вработување на 1.600 лица од социјално ранливи категории, која ќе се реализира во неколку чекори, е започната, соопшти денеска владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев.

ЈП „Македонски шуми“ вработува 1.600 лица од ранливи категории

Сител - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

За еден месец Владата ќе вработи 1.600 социјално загрозени лица

Вечер - 22.05.2013

Започна постапката за вработување на 1.600 лица од социјално ранливи општествени групи, која ќе се реализира во неколку чекори.

Обезбедени 1.600 работни места за најранливите категории

Курир - 22.05.2013

Во рамки на реализација на овој проект, владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, ќе одржи прес конференција на која ќе ја објасни методологијата за реализација на Проектот 1600 вработувања за ...

Стартува владиниот проект за вработување 1.600 лица од ранливи категории

Дневник - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Ќе се вработат 1.600 социјалци во „Македонски шуми"

Тера - 22.05.2013

Владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, информира дека донесена е процедурална методологија за реализација на 1.600 вработувања на лица од социјално ранливите категории и тоа во „Македонски шуми".

Започна постапката за вработување на 1.600 лица од ранливи категории

Точка - 22.05.2013

Постапката за вработување на 1.600 лица од социјално ранливи категории, која ќе се реализира во неколку чекори, е започната, соопшти денеска владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев.

Стартува владиниот проект за вработување 1.600 лица од ранливи категории

Денар - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Владата ќе вработи 1.600 лица од социјално ранливи категории

Курир - 22.05.2013

Започна постапката за вработување на 1.600 лица од социјално ранливи општествени групи, која ќе се реализира во неколку чекори.

Обезбедени 1.600 работни места за најранливите категории

БезПардон - 22.05.2013

Во рамки на реализација на овој проект, владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, ќе одржи прес конференција на која ќе ја објасни методологијата за реализација на Проектот 1600 вработувања за ...

Почнува вработувањето на 1600 социјалци

Економски - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Ќе се вработат 1.600 социјалци во „Македонски шуми“

Хајд Парк - 22.05.2013

Прочитано: 56 пати Владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, информира дека донесена е процедурална методологија за реализација на 1.600 вработувања на лица од социјално ранливите категории и тоа во ...

ЈП „Македонски шуми“ вработува 1.600 лица од ранливи категории

Република - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Владата ќе вработи 1.600 лица од социјално ранливи категории

БезПардон - 22.05.2013

Започна постапката за вработување на 1.600 лица од социјално ранливи општествени групи, која ќе се реализира во неколку чекори.

Стартува проектот на Владата за вработување 1.600 лица од ранливи категории

Таратур - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Вработување на 1.600 лица од ранливи категории

Идивиди - 22.05.2013

Скопје, 22 мај 2013 (МИА) - Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор.

Стартува проектот за вработување на 1.600 лица

Утрински - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Објавен оглас за вработување 1.600 лица од ранливите категории во Македонски шуми

Либертас - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Владата вработува 1.600 лица од ранливи категории

Денешен - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Почна проектот за вработување 1.600 лица од ранливи категории

Lider - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...

Стартува проект за вработување 1.600 лица од ранливи категории

Фактор - 22.05.2013

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во Јавното претпријатие „Македонски ...