TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Индиски ореви: афродизијак и витаминска бомба

Men - 30.07.2010

Индиските ореви содржат пет пати повеќе витамин С од портокалите Индиските ореви обилуваат со полинезаситени масни киселини, протеини, целулоза, витамин Е, К и В1, магнезиум и калиум кои го штитат ...

Афродизијак и витаминска бомба

ЗаЗабава - 29.07.2010

Дали знаевте дека индискиот орев содржи пет пати повеќе витамин Ц од портокалот? Индискиот орев изобилува со... ... поли-незаситени масни киселини, протеини, целулоза, витамините Е, К и Б1, магнезиум ...