TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов дневен весник – „Ден“

МКД - 14.03.2012

„Ден“ е новиот весник што од денеска се појави на македонскиот медиумски простор. Станува збор за дневен весник, кој на граѓаните ќе им биде достапен за цена од 10 денари.

Нов весник на македонскиот пазар - „Ден“

+инфо - 13.03.2012

Медиумскиот пазар од вечерва добива нов дневен весник насловен како „Ден“. Цената е 10 денари, а главен уредник поранешниот уредник на „Време“ Коле Чашуле, а заменик главен уредник е поранешниот ...

Нов дневен весник во Македонија - „Ден“

Sky - 13.03.2012

Од вечерва во продажба се појави новиот дневен весник „Ден“, чиј главен уредник е поранешниот главен уредник на до минатата година најтиражниот дневен весник „Време“, Коле Чашуле.

Македонија доби нов дневен весник - излезе првиот број на „Ден“

Press24 - 13.03.2012

Како главен и одговорен уредник се потпишува некогашниот уредник на „Време“ - Коле Чашул, додека заменик ќе му биде екс-уредникот во А1 Горан Петревски.

Еден Зоран заминува, друг доаѓа на чело на „Дневник“!

+инфо - 13.03.2012

Менаџментот на МПМ, издавач на весниците „Дневник“, „Вест“ и „Утрински весник“, на вчерашниот состанок ја прифатил оставката на главниот уредник на „Дневник“, Зоран Димитровски, а на негово место ќе ...