TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уплата на таксени марки преку СМС- пораки

МК-Фондови - 14.04.2010

Во соопштението на МВР се вели дека оние граѓани кои што аплицираат за вадење пасош или пак возачка дозвола ќе имаат можност да платат таксени марки преку СМС-пораки на 144166 со ...

Таксени марки за пасош преку СМС

Утрински - 14.04.2010

Таксените марки што се задолжителни при поднесување барање за издавање пасош или возачка дозвола можат да се плаќаат и преку СМС-порака испратена на бројот 144 166.

Плаќање такса за пасоши преку СМС

Дневник - 13.04.2010

Кликни на сликата за целосна верзија Граѓаните што аплицираат за вадење пасоши и за возачки дозволи, таксените марки ќе може да ги плаќаат и преку СМС-пораки на 144166 со префикс ...

Наплата на таксени марки и преку СМС

Вечер - 13.04.2010

Граѓаните ќе можат плаќањето на таксените марки, задолжителни при аплицирањето за патни исправи и возачки дозволи, да го сторат и преку СМС-порака на телефонскиот број 144166 (со ...

ИТ.мк: МВР воведе плаќање на таксена марка преку СМС порака

IT.mk - 13.04.2010

Министерството за внатрешни работи стартува нова услуга за граѓаните кои аплицираат за вадење патни исправи и возачки дозволи.

Таксени марки за патни исправи и возачки дозволи преку СМС

Inpress - 13.04.2010

Скопје, 13. април (ИНПРЕС) Управните служби при МВР стартуваат со нова услуга за граѓаните кои аплицираат за вадење патни исправи и возачки дозволи.

Таксените маркички ќе се купуваат преку мобилен

Канал5 - 13.04.2010

МВР стартува со нова услуга. Таксените марки за пасоши и возачка дозвола ќе можат да се плаќаат со испраќање СМС порака од мобилен телефон.

Таксени марки за пасоши и возачки дозволи преку мобилни

eReporter - 13.04.2010

Таксените марки при вадењето пасоши или возачки дозволи македонските граѓани отсега ќе можат да ги плаќаат преку СМС порака на телефонскиот број 144166, со префикс на кој било од ...

МВР воведува плаќање на таксени марки преку СМС

Макфакс - 13.04.2010

Управните служби при Министерството за внатрешни работи стартуваат со нова услуга за граѓаните кои аплицираат за вадење патни исправи и возачки дозволи.

МВР воведува плаќање на таксени марки преку СМС

МРТ - 13.04.2010

Управните служби при Министерството за внатрешни работи стартуваат со нова услуга за граѓаните кои аплицираат за вадење патни исправи и возачки дозволи.

Таксените марки за пасош и возачка ќе се плаќаат и преку СМС

Нетпрес - 13.04.2010

Таксените марки кои се задолжителни при поднесување на барање за издавање на пасош или возачка дозвола отсега ќе можат да се плаќаат и преки СМС порака преку мобилен телефон на ...