TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МВР: Од утре задолжителна зимска опрема

Нова ТВ - 14.11.2013

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните дека, согласно одредбите од Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата, од утре ќе започне примената на законската обврска за ...

Задолжителна зимска опрема за возилата од утре до 15. март

А1 On - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Oд утре па до 15 март задолжително зимска опрема за возилата

ВИС - 14.11.2013

Возачите кои нема да поседуваат зимска опрема ќе мора да платат казна од 15 евра во денарска противвредност. Сите моторни возила и работните машини што учествуваат во сообрачајот се задолжени да ...

Од утре задолжителна е зимската опрема во возилата

Локално - 14.11.2013

Утре почнува да важи законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата без оглед на моменталната временска состојба. Тоа подразбира зимски гуми или ланци за летните а за ...

Од утре задолжителна е зимската опрема во возилата

МКД - 14.11.2013

Утре почнува да важи законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата без оглед на моменталната временска состојба. Оваа обврска ќе трае до 15 март наредната ...

Од утре возачите ќе мора да поседуваат зимска опрема

Sky - 14.11.2013

Од утре, возачите во своите возила ќе мора задолжително да носат зимска опрема. Од 15.11.2013 година, започнува законската обврска за задолжително поседување на зимската опрема во возилата без оглед ...

Задолжителна зимска опрема за возилата од утре до 15 март

Бриф - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

Н.Македонија - 14.11.2013

Утре почнува да важи законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата без оглед на моменталната временска состојба Тоа подразбира зимски гуми или синџири за летните а за ...

Од утре зимската опрема е задолжителна

Економски - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

24 Вести - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Од утре задолжително зимска опрема за возилата

Република - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, во согласност со Законот за безбедност на ...

Задолжителна зимска опрема за возилата од утре до 15 март

Телеграф - 14.11.2013

Возачите што нема да поседуваат зимска опрема ќе платат глоба од 15 евра во денарска противвредност Моторните возила и работните машини што учествуваат во сообраќај надвор од населено место од утре ...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

Утрински - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

Либертас - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

Фама - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Задолжителна зимска опрема за возилата од утре до 15 март

Денешен - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

Кирилица - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Од утре задолжително зимска опрема за возилата

Турлитава - 14.11.2013

Моторните возила и работните машини кога учествуваат во сообраќај на пат надвор од населено место од утре се обврзани да поседуваат зимска опрема, согласно со Законот за безбедност на сообраќајот на ...

Од петок зимска опрема

А1 On - 12.11.2013

Возачите во наредните три дена ќе мораат да набават зимскаопрема. Од 15 ноември почнува законската обврска за поседување на зимска опрема во возилата, а според законот опремата мора да се носи без ...

Од петок зимска опрема

Сител - 12.11.2013

Возачите во наредните три дена ќе мораат да набават зимскаопрема. Од 15 ноември почнува законската обврска за поседување на зимска опрема во возилата, а според законот опремата мора да се носи без ...