TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Судски совет го токми новиот Виш управен суд

Утрински - 31.03.2011

Судскиот совет одлучи да не ја чека одлуката на Уставен суд и вчера почна со кадровско екипирање на новата судска институција.

Ќе нема кој да суди за изборните нерегуларности

Вест - 31.03.2011

Вчера осум виши управни судии беа избрани од редовите на Основниот управен суд со што во овој суд, кој е битен за спроведување на изборниот процес, се направи голема кадровска дупка која ќе може да ...