TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МВР воведува електронски систем за полагање на возачки испити, наместо 30 комбинации сега има 80 милиони

Sky - 22.09.2012

Министерството за внатрешни работи промовираше нов електронски систем за теоретско полагање на возачки испити. Со новиот електронски систем за полагање на теоретскиот дел на возачкиот испит ...

Тестовите за полагање возачки испит заминуваат во историјата, ќе се полага електронски

Нетпрес - 22.09.2012

Досегашните тестови за полагање на возачки испит ќе бидат заменети со елетронско полагање на теоретскиот дел, кој ќе биде веб апликација со централизирана база на податоци.

Промовирани нови електронски тестови за полагање на возачките испити

Скопје инфо - 22.09.2012

Министерството за внатрешни работи денес на тематска прес конференција информираше за новите измени со кои се воведуваат електронски тестови за полагање на возачките испити.

Тестовите за полагање возачки испит заминуваат во историјата, ќе се полага електронски

Сител - 22.09.2012

Досегашните тестови за полагање на возачки испит ќе бидат заменети со елетронско полагање на теоретскиот дел, кој ќе биде веб апликација со централизирана база на податоци.

Видео: Флеш моб за време на испит

Факултети - 21.09.2012

Студентите се прва година на факултет. Го полагаат првиот испит. Но, дали ќе го полагаат и до крајот на видеото или ќе прават нешто сосема различно? ...