TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Рим потпишан Меморандум за соработка меѓу МВР и Австралиската полиција

Утрински - 06.11.2012

Со цел задничка превенција и борба против транснационалниот криминал, македонската полиција и австралиската сојузна полиција во наредниот период ќе ги консолидираат и зацврстат постојните мрежи на ...

Во Рим потпишан Меморандум за соработка меѓу МВР и Австралиската полиција

Дневник - 06.11.2012

Со цел заeдничка превенција и борба против транснационалниот криминал, македонската полиција и австралиската сојузна полиција во наредниот период ќе ги консолидираат и зацврстат постојните мрежи на ...

МВР ќе соработува со австралиската полиција

Сител - 06.11.2012

Со цел задничка превенција и борба против транснационалниот криминал, македонската полиција и австралиската сојузна полиција во наредниот период ќе ги консолидираат и зацврстат постојните мрежи на ...

Потпишан меморандум меѓу македонската и австралиската полиција

Канал5 - 06.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска со Тони Негус, главен комесар на австралиската сојузна полицијата во Рим каде се одржува конференцијата на земјите - членки на Интерпол потпишаа ...

Во Рим потпишан Меморандум за соработка меѓу МВР и Австралиската полиција

МРТ - 06.11.2012

Со цел задничка превенција и борба против транснационалниот криминал, македонската полиција и австралиската сојузна полиција во наредниот период ќе ги консолидираат и зацврстат постојните мрежи на ...

МВР и австралиската полиција потпишаа Меморандум за соработка

Вечер - 06.11.2012

Министерот Гордана Јанкулоска и главниот комесар на австралиската сојузна полиција завчера во Рим потпишаа Меморандум за соработка со кој ќе се воспостави рамка за натамошна меѓуполициска соработка ...

Македонската и австралиската полиција со здружени сили против криминалот

Press24 - 06.11.2012

Со цел задничка превенција и борба против транснационалниот криминал, македонската полиција и австралиската сојузна полиција во наредниот период ќе ги консолидираат и зацврстат постојните мрежи на ...

Рим: Потпишан Меморандум за соработка меѓу МВР и Австралиската сојузна полиција

Курир - 06.11.2012

Ова, меѓу другото, се приоритетните одредници во Меморандумот за соработка меѓу МВР и Австралиската сојузна полиција за борба против транснационалниот криминал и развој на полициската соработка, што ...

Отворена соработка помеѓу македонското и австралиското МВР

БезПардон - 06.11.2012

Македонската полиција и австралиската сојузна полиција, со цел заедничка превенција и борба против транснационалниот криминал, во наредниот период ќе ги консолидираат и зацврстат постојните мрежи на ...

МВР и Австралиската сојузна полиција ќе соработуваат

Денешен - 06.11.2012

Со цел задничка превенција и борба против транснационалниот криминал, македонската полиција и австралиската сојузна полиција во наредниот период ќе ги консолидираат и зацврстат постојните мрежи на ...

Македонската и австралиската полиција ќе соработуваат во борбата против криминалот

Inpress - 06.11.2012

Охрид, 6. ноември 2012 (ИНПРЕС) Со цел задничка превенција и борба против транснационалниот криминал, македонската полиција и австралиската сојузна полиција во наредниот период ќе ги консолидираат и ...

Македонската и австралиската полиција заедно во борба против криминалот

Maxim - 06.11.2012

Со цел задничка превенција и борба против транснационалниот криминал, македонската полиција и австралиската сојузна полиција во наредниот период ќе ги консолидираат и зацврстат постојните мрежи на ...

Јанкулоска на министерска конференција на Интерпол во Рим

Алфа - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на оваа ...

Јанкулоска на Генералното собрание на Интерпол во Рим

Дневник - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на Генералното собрание на Интерпол, што ќе се одржи во Рим.

Јанкулоска во Рим на конференција на министри за внатрешни работи

Капитал - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, во Рим учествува на Конференцијата на министри за внатрешни работи, во рамките на 8-то Генерално собрание на Интерпол.

Јанкулоска на министерска конференција на Интерпол во Рим

А1 On - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите – членки на оваа ...

Јанкулоска се обрати на конференција за трговија со луѓе во Рим

Алфа - 05.11.2012

На Конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите членки на Интерпол што се одржува во рамки на на 81-то Генерално собрание на оваа интернационална полициска асоцијација, што се одржува во ...

Јанкулоска на министерска конференција на Интерпол во Рим

МРТ - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на ...

Јанкулоска на министерска конференција на Интерпол во Рим

Сител - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на ...

Јанкуловска на меѓународна конференција на Интерпол во Рим

Канал5 - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска денеска учествува на конференцијата за министри за внатрешни работи што ќе се одржи во Рим во рамки на 81. генерално собрание на Интерпол.

Министерката Јанкулоска се обрати на Конференцијата во Рим

МРТ - 05.11.2012

На Конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите членки на Интерпол што се одржува во рамки на на 81-то Генерално собрание на оваа интернационална полициска асоцијација, што се одржува во ...

Справување со криминалот

Вечер - 05.11.2012

Со своето излагање посветено на тематскиот панел околу трговијата со луѓе, министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска во Рим, се обрати на Конференцијата на министри за внатрешни работи од ...

Јанкулоска на министерска конференција на Интерпол во Рим

Точка - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, денеска во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на ...

Јанкулоска на министерска конференција на Интерпол во Рим

Нетпрес - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, денеска во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на ...

Јанкулоска на Генералното собрание на Интерпол во Рим

Курир - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на Генералното собрание на Интерпол, што денеска ќе се одржи во ...

Јанкулоска на конференција на Интерпол во Рим

Sky - 05.11.2012

Во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на оваа ...

Министерката Јанкулоска на конференција на Интерпол во Рим

Press24 - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на оваа најстара интернационална полициска асоцијација, ...

Министерката Јанкулоска на Генерално собрание на Интерпол

Таратур - 05.11.2012

Од денес до 8-ми ноември во Рим, Италија, ќе се одржи 21-то Генерално собрание на Интерпол. Годинава ќе се одржи 81-то по ред собрание на најголемата глобална полициска прганизација.

Јанкулоска на конференција на Интерпол во Рим

БезПардон - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите – членки на оваа ...

Јанкулоска во Рим говори за трговијата со луѓе, насилниот криминал, тероризмот

Курир - 05.11.2012

Со своето излагање посветено на тематскиот панел околу трговијата со луѓе, министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денес во Рим, се обрати на Конференцијата на министри за внатрешни ...

Jанкулоска се обрати на Конференцијата на Интерпол во Рим

Press24 - 05.11.2012

На Конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите членки на Интерпол што се одржува во рамки на на 81-то Генерално собрание на оваа интернационална полициска асоцијација, што се одржува во ...

Министерката Јанкулоска во Рим

Пулс24 - 05.11.2012

Со своето излагање посветено на тематскиот панел околу трговијата со луѓе министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, во Рим, се обрати на Конференцијата на министри за внатрешни работи од ...

Јанкулоска во Рим зборува за насилниот криминал кај младите и за тероризмот

Хајд Парк - 05.11.2012

Со своето излагање посветено на тематскиот панел околу трговијата со луѓе министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, во Рим, се обрати на Конференцијата на министри за внатрешни работи од ...

Јанкулоска на министерска конференција во Рим

Макфакс - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска во понеделник во Рим, во рамки на 81-то Генерално собрание на Интерпол, ќе учествува на Конференцијата на министрите за внатрешни работи од земји ...

Јанкулоска во Рим зборува за насилниот криминал кај младите и за тероризмот

Макфакс - 05.11.2012

Со своето излагање посветено на тематскиот панел околу трговијата со луѓе министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, во Рим, се обрати на Конференцијата на министри за внатрешни работи од ...

Министерката Јанкулоска одржа говор во рамки на панелот за трговија со луѓе

Денешен - 05.11.2012

На Конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите членки на Интерпол што се одржува во рамки на на 81-то Генерално собрание на оваа интернационална полициска асоцијација, што се одржува во ...

Јанкулоска ќе учествува на конференција на Интерпол во Рим

Maxim - 05.11.2012

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска ќе учествува на конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите - членки на оваа најстара интернационална полициска асоцијација, ...

Jанкулоска се обрати на Конференцијата на Интерпол во Рим

Maxim - 05.11.2012

На Конференцијата на министри за внатрешни работи од земјите членки на Интерпол што се одржува во рамки на на 81-то Генерално собрание на оваа интернационална полициска асоцијација, што се одржува во ...