TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ставрески: Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за собрани фискални

24 Вести - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Ставрески најави наградна игра за граѓаните

Р.С.Европа - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.Со собирање 20 фискални сметки ...

Нова наградна игра: Владата ќе дели дуќани со фискални сметки

Нова ТВ - 17.11.2013

Главна награда е стан и дуќан, а на секои 45 дена ќе се доделува автомобил и вредносни ваучери за лаптопи, велосипеди, смарт телефони, ЛЦД телевизори и други вредни награди.

Ставрески: Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за собрани фискални

Утрински - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Државата ќе организира наградна игра со премија - стан

Телма - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Државата ќе дели станови, автомобили и дуќани во новата наградна игра со фискални сметки

МКД - 17.11.2013

Станови, дуќани, автомобили и многу други вредни награди ќе доделува владата во новата наградна игра за граѓаните насловена „Фискална во рака - награда без мака", најави денеска министерот за ...

Ставрески: Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за собрани фискални

Алфа - 17.11.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“. Главна награда е стан и дуќан, а секои 45 дена ќе се ...

Ставрески: Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за собрани фискални

А1 On - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Владата воведува наградна игра за собирање фискални сметки

Кајгана - 17.11.2013

Секој граѓанин со собрани 20 фискални сметки од кој било износ може да учествува во наградна игра и да добие некоја од вредните награди што ќе ги доделува македонската влада.

Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за собрани фискални

Идивиди - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

До поголема наплата на ДДВ-то со наградна игра со фискални сметки

Н.Македонија - 17.11.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“. Главна награда е стан и дуќан, а секои 45 дена ќе се ...

Фискална во рака-награда без мака

Алсат-М - 17.11.2013

Со наградна игра Владата ќе ја зајакнува фискалната дисциплина, најави министер за финансии Зоран Ставрески. Со собирање 20 фискални сметки на кој било износ, граѓаните ќе можат да учествуваат во ...

„Фискална во рака - награда без мака“ ново лото на Владата

+инфо - 17.11.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“, која ја најави денеска вицепремиерот и министер за ...

Собирајте фискални сметки и добијте стан или кола!

Фактор - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Ставрески: Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за собрани фискални

Сител - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Ставрески: Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за 20 собрани фискални сметки

Канал5 - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

По проектот на СДСМ за поврат на ДДВ, сега Ставрески организира лотарија со фискални сметки

Либертас - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за 20 собрани фискални сметки

МК News - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран ...

Со фискални до стан и автомобил

МРТ - 17.11.2013

Со наградна игра Министерството за финансии во соработка со Државната лотарија ќе ја подобрува фискалната дисциплина .Првото коло е на 30 декември . Во текот на годината девет извлекувања со фонд на ...

Стан, куќа, автомобил – Министерството за финансии ќе наградува за собрани 20 фискални сметки

Сител - 17.11.2013

Стан, дуќан, автомобил и вредносни ваучери за најдисциплираните собирачи на фискални сметки. Министерството за финансии денеска најави три нови мерки за зголемување на фискалната дисциплина.

Економистот Ставревски најави игри без мака за граѓаните на рака

Локално - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.Со собирање 20 фискални сметки ...

Барајте и чувајте фискални сметки, можете да добиете стан

Вечер - 17.11.2013

Граѓаните повторно добиваат право да не платат ако не добијат фискална сметка, како и обврска фискалната да ја чуваат до 15 метри оддалеченост од местото каде што ја добиле Со чување на фискалните ...

СТАВРЕСКИ: Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за собрани фискални

Телеграф - 17.11.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“ Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните ...

Ставрески: Владата ќе дава стан, дуќан, автомобили за собрани фискални

Бриф - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

„Фискална во рака-награда без мака“ - собирајте сметки Владата дели станови и дуќани

Press24 - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Владата ја подигнува јавната свест: Со фискални сметки до вредни награди

Курир - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Стан, дуќан, автомобил- вредни награди за зајакнување на фискализацијата во Македонија

Нетпрес - 17.11.2013

Преку наградната игра „Фискална во рака- награда без мака“, каде главната награда е стан и дуќан, а ќе се доделуваат и автомобил и ваучери за лап-топ комјутери, велосипеди, смрт телефони...

Ставрески: Со 20 фискални сметки, граѓаните ќе учествуваат во наградна игра „Фискална во рака-награда без мака“

Република - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, објави „24 вести“.

Нова наградна игра на Владата на Македонија: Собирајте фискални сметки и добијте стан, дуќан или автомобил!

Sky - 17.11.2013

Нова наградна игра на Владата на Република Македонија - со собирање на 20 фискални сметки од било кој износ, ќе може да учествувате во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“.

Нова лотарија на Владата: “Фискална во рака – награда без мака“

Популарно - 17.11.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“, која ја најави денеска вицепремиерот и министер за ...

Собирајте фискални сметки, Владата ќе наградува со стан, дуќан, автомобил…

За Се - 17.11.2013

Владата со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Владата ќе дава вредни награди за тие кои ќе собираат фискални сметки

еВести - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Преку собирање фискални сметки до стан и автомобил

Фама - 17.11.2013

Со соберени 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе можат да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“, која ја најави вицепремиерот и министер за финансии Зоран ...

Владата воведува наградна игра за собирање фискални сметки

OhridNews - 17.11.2013

Секој граѓанин со собрани 20 фискални сметки од кој било износ може да учествува во наградна игра и да добие некоја од вредните награди што ќе ги доделува македонската влада.

Должниците - ќе се објавуваат, а за граѓаните - наградна игра

Орбис - 17.11.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“. Главна награда е стан и дуќан, а секои 45 дена ќе се ...

Владата воведува наградна игра за собирање фискални сметки

Portal - 17.11.2013

Секој граѓанин со собрани 20 фискални сметки од кој било износ може да учествува во наградна игра и да добие некоја од вредните награди што ќе ги доделува македонската влада.

(ВИДЕО) Ставрески: Собирајте фискални сметки - Владата ќе дели награди

Press24 - 17.11.2013

ВИДЕО: Сител ТВ Бизнис 17.11.2013 - 22:37 Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната ...

Владата воведува наградна игра за собирање фискални сметки

Макфакс - 17.11.2013

Секој граѓанин со собрани 20 фискални сметки од кој било износ може да учествува во наградна игра и да добие некоја од вредните награди што ќе ги доделува македонската влада.

Собирајте фискални, Владата ќе наградува со стан, дуќан, автомобил…

Lider - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

„Фискална во рака-награда без мака“- наградна игра за зајакната фискализација

Економски - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

„Со фискални сметки до вредни награди“

Денешен - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Преку фискални сметки до бесплатен стан - наградна игра на Владата на Македонија

Maxim - 17.11.2013

Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата, најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески.

Ставрески: Владата ќе доделува стан, дуќан и автомобили за собрани фискални

Falanga - 17.11.2013

Со собирање 20 фискални сметки, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“. Со наградна игра и подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја ...

Без фискална, не мора да платите

Тера - 13.11.2013

Законот за регистрирање на готовинските плаќања со најновите измени е во собраниска процедура имаено одредбите од законот веќе трет пат се пласираат за да станат пракса,ако продавачот не ви даде ...

Не плаќајте доколку не ви дадат фискална сметка

Точка - 12.11.2013

Ако продавачот не ви даде фискална сметка, може да не платите за купената стока или за добиената услуга. Но, ако инспектор ве фати дека не ја чувате фискалната сметка 15 метри од дуќанот каде што сте ...

Не плаќајте доколку не ви дадат фискална сметка

Нетпрес - 12.11.2013

Ако продавачот не ви даде фискална сметка, може да не платите за купената стока или за добиената услуга. Но, ако инспектор ве фати дека не ја чувате фискалната сметка 15 метри од дуќанот каде што сте ...

Ако не ви дадат фискална сметка не мора да плаќате

Скопје инфо - 12.11.2013

Ако продавачот не ви даде фискална сметка, може да не платите за купената стока или за добиената услуга. Но, ако инспектор ве фати дека не ја чувате фискалната сметка 15 метри од дуќанот каде што сте ...

Не плаќајте доколку не ви дадат фискална сметка

За Се - 12.11.2013

Доколку продавачот не ви даде фискална сметка, може да не платите за купената стока или за добиената услуга. Но, ако инспектор ве фати дека не ја чувате фискалната сметка 15 метри од дуќанот каде што ...

Ако не ви дадат фискална сметка не мора да плаќате

Lider - 12.11.2013

Доколку продавачот не ви даде фискална сметка, може да не платите за купената стока или за добиената услуга. Но, ако инспектор ве фати дека не ја чувате фискалната сметка 15 метри од дуќанот каде што ...

Не плаќајте ако не ви дадат фискална сметка

Дневник - 11.11.2013

Александра Филиповска Ако продавачот не ви даде фискална сметка, може да не платите за купената стока или за добиената услуга. Но, ако инспектор ве фати дека не ја чувате фискалната сметка 15 метри ...