TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Клубот - филијала за лични интереси на поединци

Вест - 21.04.2001

СМЕНЕТИОТ ДИРЕКТОР НА ПЕЛИСТЕР, БРАНИСЛАВ БОЖИЌ ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ БИТОЛА.- По завчерашното сменување од местото шеф на стручниот штаб на Пелистер, тренерот Бранислав Божиќ, вчера го врати ударот. На прес конференцијата, Божиќ изнесе низа напади и обвинувања против поедини членови на управата на ...

"Коцевски ми се мешаше во работата за средбите со Вардар и со Беласица"

Дневник - 21.04.2001

ФУДБАЛ - БРАНКО БОЖИЌ, СМЕНЕТИОТ ТРЕНЕР НА ПЕЛИСТЕР - Претседателот на УО на Пелистер, Горан Невеновски, треба да му даде уште веднаш шанса на техничкиот директор Кирил Коцевски да биде шеф на Стручниот штаб, бидејќи тој ги донесе сите засилувања и најмногу тој ги знае, а не вината за резултатите ...

Божиќ сменет - Ристевски нов тренер

Вест - 20.04.2001

ОЧЕКУВАНА ПРОМЕНА ВО ПЕЛИСТЕР БИТОЛА.- Тренерот на Пелистер, Бранислав Божиќ, ја доживеа судбината на Алексо Мацков од Вардар. Тој од завчера повеќе не е шеф на стручниот штаб на битолскиот прволигаш. Неговата смена е извршена експресно, веднаш по завчерашниот прв полуфинален куп натпревар со ...