TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

УЈП доби информатичко форензичка лабораторија

Утрински - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

За УЈП купена информатичко форензичка лабораторија

Телма - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

УЈП доби информатичко форензичка лабораторија

МКД - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

Информатичко-форензичка лабораторија во УЈП

А1 On - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

Информатичко-форензичка лабораторија во УЈП

Алсат-М - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

Промоција на информатичко – форензичка лабораторија во УЈП

Бизнис Инфо - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денес ќе ја промовира информатичко – форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционирање на даночните затајувања и измами.

УЈП доби информатичко форензичка лабораторија

А1 On - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

УЈП доби информатичко - форензичка лабораторија за откривање финансиски криминал

Кајгана - 12.11.2013

Управата за јавни приходи (УЈП) ќе има можност во иднина да врши испитување на информатичките системи и опрема на даночните обврзници и да утврдува дали постоеле постапки за финансиски малверзации и ...

УЈП добива информатичко-форензичка лабораторија

+инфо - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

И компјутерџии ќе ловат затајувачи на данок

+инфо - 12.11.2013

Информатичко - форензичка лабораторија во која ќе се обработуваат податоци и документи за даночни обврзници, каде дел од сметководството и финансиското работење се одвива преку дигитални уреди, од ...

УЈП со форензичка лабораторија против финансискиот криминал

Сител - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира новата информатичко форензичка лабораторија на УЈП. Во лабораторијата, која претставува уште една значајна алатка за поефикасна превенција, откривање ...

Информатичко-форензичка лабораторија во УЈП

Сител - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

Информатичко - форензичка лабораторија во УЈП

Канал5 - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко - форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

УЈП доби информатичко - форензичка лабораторија

Канал5 - 12.11.2013

Во лабораторијата, со опрема во вредност од 19 милиони денари, ќе се обработуваат податоци и документи за даночни обврзници каде дел од сметководството и финансиското работење се одвива преку ...

УЈП доби информатичко форензичка лабораторија

Сител - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

УЈП доби информатичко форензичка лабораторија

Кирилица - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

Груевски на промоцијата на лабораторијата на УЈП

Точка - 12.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска попладне ќе присуствува на промоцијата на Информатичко форензичката лабораторија на Управата за јавни приходи. Во лабораторијата, која претставува уште една значајна ...

Информатичко-форензичка лабораторија во УЈП

Бриф - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

Информатичко-форензичка лабораторија во УЈП

Телеграф - 12.11.2013

Во неа даночните инспектори ќе спроведуваат посебни форензички процедури за испитување на информатичките системи и опрема кај даночните обврзници и за утврдување финансиски малверзации Управата за ...

УЈП доби информатичко-форензичка лабораторија

Телеграф - 12.11.2013

Во лабораторијата ќе се обработуваат податоци и документи за даночни обврзници Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко-форензичка лабораторија, ...

УЈП доби форензичка лабораторија за откривање на финансиски криминал

Точка - 12.11.2013

Информатичката форензичка лабораторија на Управата за јавни приходи (УЈП) која ќе има за задача да открива финансиски малверзации и даночни затајувања денеска беше ставена во функција.

Груевски на промоцијата на лабораторијата на УЈП

Нетпрес - 12.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска попладне ќе присуствува на промоцијата на Информатичко форензичката лабораторија на Управата за јавни приходи. Во лабораторијата, која претставува уште една значајна ...

УЈП како ЦСИ – доби информатичко-форензичка лабораторија

Република - 12.11.2013

Управата за јавни приходи (УЈП) организира промоцијата на „Информатичко форензечка лабораторија на УЈП“. Во лабораторијата, која претставува уште една значајна алатка за поефикасна превенција, ...

Премиерот Груевски на промоцијата на Информатичко форензичката лабораторија на УЈП

Press24 - 12.11.2013

Шефот на македонската Влада, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоцијата на Информатичко форензичката лабораторија на Управата за јавни приходи, што ќе се одржи во Генералната дирекција на ...

Груевски на промоцијата на Информатичко форензичката лабораторија на УЈП

Курир - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

УЈП ќе лови даночни измамници со информатичко-форензичка лабораторија

Sky - 12.11.2013

Управата за јавни приходи ќе се поднови со информатичко-форензичка лабораторија. Промоцијата на опремата ќе биде денеска, а според најавите, ова ќе биде значајна алатка за превенција, откривање и ...

Груевски на промоцијата на Информатичко форензичката лабораторија на УЈП

еВести - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

ФОТО: УЈП доби информатичко форензичка лабораторија - прва од таков вид во регионот

Press24 - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ја промовираше информатичко форензичка лабораторија која е прва од таков вид во регионот. На свеченоста присуствуваше и македонскиот премиер, Никола Груевски, кој ...

ФОТО: Најсовремена лабораторија во УЈП, прва од таков вид во регионот

Курир - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

УЈП доби форензичка лабораторија за откривање на финансиски криминал

Нетпрес - 12.11.2013

Информатичката форензичка лабораторија на Управата за јавни приходи (УЈП) која ќе има за задача да открива финансиски малверзации и даночни затајувања денеска беше ставена во функција.

Даночници „хакери“ ќе ловат криминалци преку компјутер

Sky - 12.11.2013

- Глобализацијата на светската економија и брзиот развој на техниката и технологијата револуционерно ги менува начините и формите на финансискиот криминал.

Ќе се испитуваат и компјутерите на даночните обврзници

Хајд Парк - 12.11.2013

Управата за јавни приходи (УЈП) ќе има можност во иднина да врши испитување на информатичките системи и опрема на даночните обврзници и да утврдува дали постоеле постапки за финансиски малверзации и ...

Ќе се испитуваат и компјутерите на даночните обврзници

Portal - 12.11.2013

Управата за јавни приходи (УЈП) ќе има можност во иднина да врши испитување на информатичките системи и опрема на даночните обврзници и да утврдува дали постоеле постапки за финансиски малверзации и ...

Ќе се испитуваат и компјутерите на даночните обврзници

Макфакс - 12.11.2013

Управата за јавни приходи (УЈП) ќе има можност во иднина да врши испитување на информатичките системи и опрема на даночните обврзници и да утврдува дали постоеле постапки за финансиски малверзации и ...

УЈП добива форензичка лабораторија за борба против финансискиот криминал

Lider - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира новата информатичко форензичка лабораторија на УЈП. Во лабораторијата, која претставува уште една значајна алатка за поефикасна превенција, откривање ...

УЈП ќе добие информатичко-форензичката лабораторија

Lider - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

УЈП отвара информатичко – форензичка лабораторија

Економски - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

Информатичко-форензичка лабораторија во УЈП

Денар - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

Информатичко-форензичка лабораторија во УЈП

Денешен - 12.11.2013

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира информатичко-форензичката лабораторија, како значајна алатка за поефикасна превенција, откривање и санкционрирање на даночните затајувања и измами.

УЈП доби информатичко форензичка лабораторија

Економски - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

УЈП ќе открива криминал со нова информатичко форензичка лабораторија, прва во регионот

Lider - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

УЈП доби информатичко форензичка лабораторија

Денешен - 12.11.2013

Во Управата за јавни приходи (УЈП) од почетокот на следната година ќе функционира информатичко форензичка лабораторија, прва од таков вид во регионот.

Груевски на промоција на новата лабораторија на УЈП

Maxim - 12.11.2013

Премиерот на Македонија Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоцијата на Информатичко форензичката лабораторија на Управата за јавни приходи, која ќе се одржи во Генералната дирекција на ...