TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ременски и официјално на работа како министерка за труд и социјална политика

Нова ТВ - 12.11.2015

Новата министерка за труд и социјална политика, Фросина Ташевска- Ременски, денеска и официјално седна во канцеларите на Министерството за труд и социјална политика преземајќи ја должноста.

Ташевска-Ременски ја презеде функцијата мининистер за труд и социјална политика

24 Вести - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

Ташевска-Ременски ја презеде функцијата мининистер за труд и социјална политика

Утрински - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

Фросина Ременски седна во министерската фотелја

МК News - 12.11.2015

Денеска Фросина Ташевска-Ременски ја презеде должноста министер за труд и социјална политика. Ременски го започна првиот работен ден со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во Министерството за труд и социјална ...

Ташевска-Ременски ја презеде функцијата мининистер за труд и социјална политика

А1 On - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

Фросина Ременски седна во министерската фотелја

+инфо - 12.11.2015

Денеска во Министерството за труд и социјална политика новиот министер за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски ја презеде должноста министер за труд и социјална политика. Министерката Ташевска-Ременски го започна првиот работен ден со ...

Ременски ја презеде министерската фукнција

Фокус - 12.11.2015

На првиот работен ден, новата министерка оствари средби со вработените со цел запознавање со тековните работи во Министерството. Новата министерка за труд и социјална политика од редовите на СДСМ, Фросина Ременски, денеска и официјално ја презеде ...

Ташевска-Ременски ја презеде функцијата министер за труд и социјална политика

Сител - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

Ташевска-Ременски ја презеде функцијата мининистер за труд и социјална политика

Канал5 - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

Фросина Ташевска Ременски ја презеде функцијата министер за труд и социјална политика

Точка - 12.11.2015

Денеска во Министерството за труд и социјална политика новиот министер за труд и социјална политика Фросина Ташевска Ременски ја презеде должноста министер за труд и социјална политика. Министерката Ташевска Ременски го започна првиот работен ден со ...

Ременски ја презеде функцијата мининистер за труд и социјална политика

Локално - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

(Фото) Ременски ја презеде функцијата мининистер

еМагазин - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

Фросина Ременски седна во министерската фотелја

Бриф - 12.11.2015

Денеска во Министерството за труд и социјална политика новиот министер за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски ја презеде должноста министер за труд и социјална политика. Министерката Ташевска-Ременски го започна првиот работен ден со ...

Новиот министер за труд и социјала ја превзеде функцијата

Press24 - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

Ташевска-Ременски ја презеде функцијата мининистер за труд и социјална политика

Репортер - 12.11.2015

Новоизбраната министерка за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денеска ја презеде должноста, соопшти МТСП. Првиот работен ден Ташевска-Ременски го почна со средби и состаноци со вработените со цел запознавање со тековните работи во ...

Фросина Ташевска Ременски ја презеде функцијата министер за труд и социјална политика

Нетпрес - 12.11.2015

Денеска во Министерството за труд и социјална политика новиот министер за труд и социјална политика Фросина Ташевска Ременски ја презеде должноста министер за труд и социјална политика. Министерката Ташевска Ременски го започна првиот работен ден со ...

Новиот министер за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски ја презеде функцијата

Пулс24 - 12.11.2015

Денеска во Министерството за труд и социјална политика новиот министер за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски ја презеде должноста министер за труд и социјална политика. Министерката Ташевска-Ременски го започна првиот работен ден со ...

Фросина Ташевска-Ременски - министер за труд и социјала

Телма - 11.11.2015

Фросина Ташевска - Ременски е новиот министер за труд и социјална политика која согласно Договорот од Пржино ќе го замени досегашниот министер Диме Спасов. Родена е на 22 февруари 1977 година во Крива Паланка.

Фросина Ташевска – Ременски – министер за труд и социјална политика

А1 On - 11.11.2015

Фросина Ташевска – Ременски е новиот министер за труд и социјална политика која согласно Договорот од Пржино ќе го замени досегашниот министер Диме Спасов. Родена е на 22 февруари 1977 година во Крива Паланка.

Фросина Ташевска - Ременски - министер за труд и социјална политика

Канал5 - 11.11.2015

Фросина Ташевска - Ременски е новиот министер за труд и социјална политика која согласно Договорот од Пржино ќе го замени досегашниот министер Диме Спасов. Родена е на 22 февруари 1977 година во Крива Паланка.

Фросина Ташевска – Ременски – министер за труд и социјална политика

Репортер - 11.11.2015

Фросина Ташевска – Ременски е новиот министер за труд и социјална политика која согласно Договорот од Пржино ќе го замени досегашниот министер Диме Спасов. Родена е на 22 февруари 1977 година во Крива Паланка.

ФОТО: Восочна фигура на Фросина Ременски поставена во Музејот на ВМРО

Press24 - 11.11.2015

По повод изборот на Фросина Ременски за министер во владата на ВМРО-ДПМНЕ, денес во Музејот на ВМРО беше поставена нејзина восочна фигура. Ременски е поранешен член на ВМРО-ДПМНЕ па затоа влегува во редот на истакнати дејци на организацијата кои ...

НЕВЕРОЈАТНО: Восочна фигура на Ременски од денес во Музејот на ВМРО

Нетпрес - 11.11.2015

По повод изборот на Фросина Ременски за министер во владата на ВМРО-ДПМНЕ, денес во Музејот на ВМРО беше поставена нејзина восочна фигура. Ременски е поранешен член на ВМРО-ДПМНЕ, па затоа влегува во редот на истакнати дејци на организацијата кои ...

НЕВЕРОЈАТНО: Восочна фигура на Ременски од денес во Музејот на ВМРО (ФОТО)

Курир - 11.11.2015

По повод изборот на Фросина Ременски за министер во владата на ВМРО-ДПМНЕ, денес во Музејот на ВМРО беше поставена нејзина восочна фигура. Ременски е поранешен член на ВМРО-ДПМНЕ па затоа влегува во редот на истакнати дејци на организацијата кои ...

Цонева: Ременски беше член на ВМРО-ДПМНЕ, но немаше капацитет за работа

Алфа - 09.11.2015

„Беше член на ВМРО-ДПМНЕ. Доаѓаше на состаноци, но немаше никаков капацитет за работа“, вака Фросина Ременски ја опишува поранешниот претседател на месниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Крива Паланка, Нада Цонева. „Беше член на ВМРО-ДПМНЕ.

НАДА ЦОНЕВА: Јас ја зачленив Ременски во ВМРО-ДПМНЕ

Телеграф - 09.11.2015

Точно е, Фросина Ременски беше член на ВМРО-ДПМНЕ во периодот кога јас бев претседател на месниот комитет. Редовно на состаноци одевме заедно и не само тоа, таа, туку и нејзиниот татко Ванче Нада Цонев а, поранешен претседател на месен комитет на ...

Тоа што не чини во ВМРО – Добива функција во СДСМ

Сител - 09.11.2015

Поранешената претседателка на месниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Црквена маала Крива Паланка, Нада Цонева, потврдува дека потпретседателката на СДСМ и иден министер за труд и социјална политика, Фросина Ременски била член на ВМРО-ДПМНЕ откако вчера ...

А замисли…

Република - 09.11.2015

- Шо си таква? … – Ми падна шеќерот… – А замисли зејтинот да ти паднеше… Неделник Република Последни А замисли… #УглавномЧекаш 9.11.2015 Фросина Ременски порача – За таквите како вас, јас сум Гоце Делчев! Топ вести Економија Над 5000 луѓе ќе работат ...

Цонева: Јас ја зачленив Ременски во ВМРО-ДПМНЕ, таа беше заљубена во Љубчо Георгиевски и немаше капацитет

Курир - 09.11.2015

Нада Цонева, поранешен претседател на месен комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Црквена маала Крива Паланка, потврдува дека потпретседателката на СДСМ и иден министер за труд и социјална политика, Фросина Ременски била член на ВМРО-ДПМНЕ и вели дека немала ...

Цонева: Ние од ВМРО ја дистанциравме Ременски бидејќи немаше капацитет

Нетпрес - 09.11.2015

Ние од ВМРО ја дистанциравме Ременски бидејќи немаше капацитет. Поранешниот претседател на месниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Црквена маала Крива Паланка, Нада Цонева потврдува дека потпретседателката на СДСМ и иден министер за труд и социјална ...

Цонева: Ја дистанциравме Ременски од ВМРО, бидејќи немаше капацитет

Република - 09.11.2015

Точно е дека потпретседателката на СДСМ и иден министер за труд и социјална политика, Фросина Ременски била член на ВМРО-ДПМНЕ, потврдува Нада Цонева, поранешен претседател на месен комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Црквена маала Крива Паланка, додавајки ...

Цонева: Јас ја зачленив Ременски во ВМРО-ДПМНЕ, таа беше заљубена во Љубчо Георгиевски (ВИДЕО)

Денешен - 09.11.2015

Нада Цонева, поранешен претседател на месен комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Црквена маала Крива Паланка, потврдува дека потпретседателката на СДСМ и иден министер за труд и социјална политика, Фросина Ременски била член на ВМРО-ДПМНЕ и вели дека немала ...

ТВ-дневник: Удри по новите министри уште непочнати со работа

СПФМ - 09.11.2015

Што со коментари, што со прес конференции: новите министри на удар. Фото: скриншот [Критички осврт врз ТВ дневникот на Канал 5 на 8.11.2015 година во 18.00 часот] Првите три вести претставуваа напади врз новите министри и заменици министри во ...

Цонева: Јас ја зачленив Ременски во ВМРО-ДПМНЕ, таа беше заљубена во Љубчо Георгиевски и немаше капацитет за работа

Пулс24 - 09.11.2015

Нада Цонева, поранешен претседател на месен комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Црквена маала Крива Паланка, потврдува дека потпретседателката на СДСМ и иден министер за труд и социјална политика, Фросина Ременски била член на ВМРО-ДПМНЕ и вели дека немала ...