TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиерот Никола Груевски меѓу охриѓани - решаваше проблеми на граѓаните

Алфа - 13.11.2015

Успешна мисија на граѓаните кои го сретнаа премиерот во охридско, на лице место беа решени дузина проблеми кои ги мачеа, од инфраструктурни, преку додефинирање на противпожарната професија, па се до напорите за вработување на вработените во ЕМО.

Премиерот Груевски на средби со граѓаните на Охрид и околината

Канал5 - 13.11.2015

Дом за многудетно семејство, нови спортски објекти и изработка на планска урбанистичка документација. Ова се дел од проблемите на жителите од Видовиште, Лескоец и Велгошти кои како што рече Премиерот Никола Груевски при вчерашната посета наскоро ќе ...

Груевски најави решавање на проблемите на граѓаните во охридскиот регион

Сител - 13.11.2015

Дом за семејство со повеќе деца, нови спортски објекти, вработување на загубарите од Емо ... Решени повеќе проблеми на Охриѓани. Неколку часа премиерот Никола Груевски ги слушаше барањата и потребите на жителите на Видовиште, Лескоец, и Велгошти.

Груевски во посета на охридскиот регион:Граѓаните благодарни и задоволни од реализацијата на проекти (видео)

Република - 13.11.2015

Премиерот Никола Груевски и денеска е во охридскиот регион. Реконструираната улица „Ристо Чадо“ не е единствен проект кој беше реализиран во охридскиот регион. Во охридската населба Видовиште Премиерот Никола Груевски излезе во пресрет на барањето ...

Груевски меѓу охриѓани решаваше проблеми на граѓаните (ВИДЕО)

Курир - 13.11.2015

Во повеќечасовни средби со жителите на охридските населени места Видовиште, Лескоец, и Велгошти беа решени повеќе проблеми и Премиерот Груевски ги ислиуша нивните барања и потреби. Беше договерено обезбедување на дом за многудетно семејство, нови ...

Груевски меѓу охриѓани, вети решавање на проблемите на граѓаните (ВИДЕО)

Нетпрес - 13.11.2015

Во повеќечасовни средби со жителите на охридските населени места Видовиште, Лескоец, и Велгошти беа решени повеќе проблеми и Премиерот Груевски ги ислуша нивните барања и потреби. Беше договорено обезбедување на дом за многудетно семејство, нови ...

ВИДЕО: Груевски меѓу охриѓани решаваше проблеми на граѓаните

Press24 - 13.11.2015

Во повеќечасовни средби со жителите на охридските населени места Видовиште, Лескоец, и Велгошти беа решени повеќе проблеми и Премиерот Груевски ги ислиуша нивните барања и потреби. Беше договерено обезбедување на дом за многудетно семејство, нови ...

Премиерот Груевски во посета на Охридско

Утрински - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ќе ја посети општина Охрид каде што ќе присуствува на поставување камен-темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар „Билјанини извори“.

Груевски во посета на охридскиот регион

МКД - 12.11.2015

Претседателот на Владата, Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на охридскиот регион. Од Владата информираат дека Премиерот ќе присуствува на поставување камен темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар „Билјанини ...

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“

OhridNews - 12.11.2015

Во рамки на работната посета во Охрид, премиерот на Република Македонија Никола Груевски и градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески ја пуштија во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“.

Премиерот Груевски денес во Охрид

ТВМ - 12.11.2015

Премиерот на Република Македонија, Никола Груевски денес во посета на Охрид. Заедно со градоначалникот Никола Бакрачески ќе присуствува на свеченоста по повод почетокот на изградба на затворениот базен во Охрид.

Пуштени во употреба реконструираните улици

ТВМ - 12.11.2015

Во текот на денешната обиколка на Охрид и охридско, прво ја посетија новоотворената Филмска академија каде што ги увидоа условите за работа на оваа институција. Следуваше свечено пуштање во употреба на реконструираната улица „Ристо Чадо“, една од ...

Груевски во посета на Охрид

Точка - 12.11.2015

Груевски во посета на Охрид. Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на Општина Охрид. Во рамки на посетата предвидено е премиерот да присуствува на поставување камен темелник за изградба на ...

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Точка - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски во рамки на работната посета на Охрид ја предаде во употреба целосно реконструираната улица "Ристо Чадо" во населбата Видовишта каде оствари и средба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Премиерот Груевски во посета на Охридско

Сител - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ќе ја посети општина Охрид каде што ќе присуствува на поставување камен-темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар „Билјанини извори“.

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Сител - 12.11.2015

Во рамки на работната посета на Охрид премиерот Никола Груевски ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо“ во населбата Видовишта каде оствари и срдба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Пуштена во употреба реконструираната улица "Ристо Чадо" во Охрид

Точка - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на реконструираната улица "Ристо Чадо" со изградена фекална канализација и тротоари во охридската населба Видовиште.

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“ во Охрид

Канал5 - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на реконструираната улица „Ристо Чадо“ со изградена фекална канализација и тротоари во охридската населба Видовиште.

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Канал5 - 12.11.2015

Во рамки на работната посета на Охрид премиерот Никола Груевски ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо“ во населбата Видовишта каде оствари и срдба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“ во Охрид

Сител - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на реконструираната улица „Ристо Чадо“ со изградена фекална канализација и тротоари во охридската населба Видовиште.

Премиерот Груевски во посета на Охридско

Канал5 - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ќе ја посети општина Охрид каде што ќе присуствува на поставување камен-темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар „Билјанини извори“.

Премиерот Груевски во посета на Охрид

Телеграф - 12.11.2015

Тој ќе присуствува на поставување камен-темелник за изградба на затворен базен во спортско-рекреативниот центар „Билјанини извори“ Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на општина Охрид.

Премиерот Груевски изврши увид во изградбата на автопатот Кичево-Охрид, трасата речиси целосно пробиена

Сител - 12.11.2015

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“ во Охрид. Жителите повеќе нема да возат и минуваат по дупки, нерамнини, каде при поголеми дождови се собираше вода. Премиерот Груевски ја посети улицата која денеска е со изградена атмосферска ...

Благодарение на Премиерот, во вторник, семејството со осум деца од Охрид, ќе ги добие клучевите од новиот стан

think.mk - 12.11.2015

Меѓу прашањата што му беа поставени беше и проблемот на семејството од Охрид со осум деца, кое живее во субстандардни услови во една од бараките што наскоро ќе бидат урнати. Притоа, премиерот во консултација со директорот на ЈП за стопанисување со ...

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Курир - 12.11.2015

Во рамки на работната посета на Охрид премиерот Никола Груевски ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо“ во населбата Видовишта каде оствари и средба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Груевски во посета на Охрид

Нетпрес - 12.11.2015

Груевски во посета на Охрид. Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на Општина Охрид. Во рамки на посетата предвидено е премиерот да присуствува на поставување камен темелник за изградба на ...

Никола Груевски денеска ќе оствари посета на Општина Охрид

Fox.mk - 12.11.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски денеска ќе оствари посета на Општина Охрид. Согласно агендата премиерот ќе присуствува на поставување камен темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар ...

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“ во Охрид

Fox.mk - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на реконструираната улица „Ристо Чадо“ со изградена фекална канализација и тротоари во охридската населба Видовиште.

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Нетпрес - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски во рамки на работната посета на Охрид ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо“ во населбата Видовишта каде оствари и средба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Премиерот Груевски во посета на Охридско

Денешен - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ќе ја посети општина Охрид каде што ќе присуствува на поставување камен-темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар „Билјанини извори“.

Груевски меѓу граѓаните: Ги слушна проблемите на охриѓани

Press24 - 12.11.2015

Во рамки на работната посета на Охрид премиерот Никола Груевски ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо“ во населбата Видовишта каде оствари и средба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“ во Охрид

Курир - 12.11.2015

- Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на реконструираната улица „Ристо Чадо“ со изградена фекална канализација и тротоари во охридската населба Видовиште.

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Република - 12.11.2015

Во рамки на работната посета на Охрид премиерот Никола Груевски ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо“ во населбата Видовишта каде оствари и срдба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Премиерот Груевски во Охрид со набиена агенда

Press24 - 12.11.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски денеска ќе оствари посета на Општина Охрид. Согласно агендата премиерот ќе присуствува на поставување камен темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар ...

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Вечер - 12.11.2015

Во рамки на работната посета на Охрид премиерот Никола Груевски ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо" во населбата Видовишта каде оствари и срдба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Груевски повторно на терен- ќе оствари посета на охридскиот регион

Курир - 12.11.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски денеска ќе оствари посета на Општина Охрид. Согласно агендата премиерот ќе присуствува на поставување камен темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар ...

Премиерот Груевски во посета на Охрид

МРТ - 10.01.2016

Реконструкцијата на болницата „Свети Еразмо е инвестиција на Владата односно Министерството за здравство вредна 215 милиони денари. Се работи за темелна реконструкција на објектот, а во еден дел и доградба, односно ставање во употреба на нови пет ...

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“ во Охрид

Нетпрес - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на реконструираната улица „Ристо Чадо“ со изградена фекална канализација и тротоари во охридската населба Видовиште.

Премиерот Груевски во посета на Охрид

Република - 12.11.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе оствари посета на Општина Охрид, каде ќе присуствува на поставување камен-темелник за изградба на затворен базен во спортско-рекреативниот центар „Билјанини извори“.

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“ во Охрид

Република - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на реконструираната улица „Ристо Чадо“ со изградена фекална канализација и тротоари во охридската населба Видовиште.

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Денешен - 12.11.2015

Во рамки на работната посета на Охрид премиерот Никола Груевски ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо“ во населбата Видовишта каде оствари и средба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Средби на Груевски со локалното население во охридско

Lider - 12.11.2015

Во рамки на работната посета на Охрид премиерот Никола Груевски ја предаде во употреба целосно реконструираната улица „Ристо Чадо“ во населбата Видовишта каде оствари и средба со локалното население при што разговараше за нивните секојдневни потреби ...

Никола Груевски денеска ќе оствари посета на охридскиот регион

Пулс24 - 12.11.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски денеска ќе оствари посета на Општина Охрид. Согласно агендата премиерот ќе присуствува на поставување камен темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар ...

Премиерот Груевски во посета на Охридско

Lider - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ќе ја посети општина Охрид каде што ќе присуствува на поставување камен-темелник за изградба на затворен базен во спортско рекреативниот центар „Билјанини извори“.

Пуштена во употреба реконструираната улица „Ристо Чадо“ во Охрид

Lider - 12.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на реконструираната улица „Ристо Чадо“ со изградена фекална канализација и тротоари во охридската населба Видовиште.

Премиерот Груевски ќе го означи почетокот на изградбата на затворен базен во Охрид

OhridNews - 11.11.2015

Денеска на 12-ти ноември, во посета на Охрид ќе биде премиерот на Република Македонија, Никола Груевски. Тој заедно со градоначалникот Никола Бакрачески ќе присуствува на свеченоста по повод почетокот на изградба на затворениот базен во Охрид.