TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерот Попоски ќе реферира за актуелни прашања во Собранието

А1 On - 15.11.2013

Министерот за надворешна политика Никола Попоски денеска ќе има излагање во врска со актуелните прашања од областа на надворешната политика пред членовите на матичната собраниска Комисија.

Министерот Попоски ќе реферира за актуелни прашања во Собранието

Алфа - 15.11.2013

Министерот за надворешна политика Никола Попоски денеска ќе има излагање во врска со актуелните прашања од областа на надворешната политика пред членовите на матичната собраниска Комисија.

Министерот Попоски ќе реферира за актуелни прашања во Собранието

Сител - 15.11.2013

Министерот за надворешна политика Никола Попоски денеска ќе има излагање во врска со актуелните прашања од областа на надворешната политика пред членовите на матичната собраниска Комисија.

Попоски ќе реферира за актуелни прашања во Собранието

Press24 - 15.11.2013

Шефот на македонската дипломатија Никола Попоски денеска ќе има излагање во врска со актуелните прашања од областа на надворешната политика пред членовите на матичната собраниска Комисија.

Седници на две собраниски комисии

Локално - 09.08.2017

Во Собранието на Република Македонија денеска ќе заседаваат комисиите за култура и за прашања на изборите и именувањата. Пред Комисијата за култура е Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за културата, по скратена постапка во второ ...

Собранието ќе ја продолжи 74. седница

А1 On - 14.12.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да одржи ново продолжение на 74. седница. На дневен ред се Предлог законот за амнестија во прво читање и Информација за енормното загадување на амбиентниот воздух во Република ...

Собранието ќе ја продолжи 74. седница

Сител - 14.12.2015

Собранието на Република Македонија денеска треба да одржи ново продолжение на 74. седница. На дневен ред се Предлог законот за амнестија во прво читање и Информација за енормното загадување на амбиентниот воздух во Република ...

Собранието ќе ја продолжи 74. седница

Канал5 - 12.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 74. седница на чиј дневен ред се измените на Законот за судовите во второ читање. Пред пратениците се и Предлог законот за извршување на ...

Собранието ќе ја продолжи 74. седница

МРТ - 12.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 74. седница на чиј дневен ред се измените на Законот за судовите во второ читање. Пред пратениците се и Предлог законот за извршување на ...

Собранието ќе ја продолжи 74. седница

Телеграф - 12.11.2013

Пред пратениците се и Предлог-законот за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2014 година и измените на Законот за заштита од пушење, двата по скратена постапка Собранието на Република ...

Продолжува 74-тата седница на Собранието

Точка - 12.11.2013

Собранието денеска ја продолжува 74-тата седница на чиј дневен ред се измените на Законот за судовите во второ читање. Пратениците го разгледуваат и Предлог буџетот за следната година, како и ...

Седници на шест собраниски комисии

Точка - 29.07.2014

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за економски прашања, за финансирање и буџет, за образование, наука и спорт, за земјоделство, шумарство и водостопанство, за ...

Продолжува 74-тата седница на Собранието

Нетпрес - 12.11.2013

Собранието денеска ја продолжува 74-тата седница на чиј дневен ред се измените на Законот за судовите во второ читање. Пратениците го разгледуваат и Предлог буџетот за следната година, како и ...

Шест собраниски комисии ќе одржат седници во Собранието на РМ

Курир - 12.11.2013

Шест собраниски комисии денеска ќе одржат седници во Собранието на Република Македонија. Комисијата за финансирање и буџет ќе ги разгледа измените на Законот за даночна постапка, во прво читање, а ...

Собранието ќе ја продолжи 74. седница

Курир - 14.12.2015

На дневен ред се Предлог законот за амнестија во прво читање и Информација за енормното загадување на амбиентниот воздух во Република ...

Седници на шест собраниски комисии

Нетпрес - 29.07.2014

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за економски прашања, за финансирање и буџет, за образование, наука и спорт, за земјоделство, шумарство и водостопанство, за ...

Пратениците денеска со полни раце работи

Press24 - 12.11.2013

Македонското Собрание денеска ќе ја продолжи 74. седница на чиј дневен ред се измените на Законот за судовите во второ читање. Пратениците ќе расправаат и за Предлог законот за извршување на Буџетот ...

Измените на Законот за судовите денеска пред пратениците

Maxim - 12.11.2013

Македонското Собрание денеска ќе ја продолжи 74. седница на чиј дневен ред се измените на Законот за судовите во второ читање. Пратениците ќе расправаат и за Предлог законот за извршување на Буџетот ...

Законот за судовите на собраниска седница

24 Вести - 11.11.2013

Собранието на Македонија денеска ќе го одржи шестото продолжение на 74.седница. На дневен ред на седницата се предлог-законите за изменување на Законот за судовите во второ читање, за извршување на ...

Законот за судовите на собраниска седница

Алсат-М - 11.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе го одржи шестото продолжение на 74.седница. На дневен ред на седницата се предлог-законите за изменување на Законот за судовите во второ читање, за ...

Законот за судовите на собраниска седница

Алфа - 11.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе го одржи шестото продолжение на 74.седница. На дневен ред на седницата се предлог-законите за изменување на Законот за судовите во второ читање, за ...

Законот за судовите на собраниска седница

А1 On - 11.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе го одржи шестото продолжение на 74. седница. На дневен ред на седницата се предлог-законите за изменување на Законот за судовите во второ читање, за ...

Седници на Советот на Собранискиот канал и на четири собраниски комисии

А1 On - 11.11.2013

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Советот на Собранискиот канал и комисиите за одбрана и безбедност, за економски прашања, за политички систем и односи меѓу заедниците и ...

Ќе има расправа за преводот на албански јазик на Собранискиот канал

+инфо - 11.11.2013

Во Собранието денеска седници ќе одржат Советот на Собранискиот канал и комисиите за одбрана и безбедност, за економски прашања, за политички систем и односи меѓу заедниците и за образование, наука и ...

Законот за судовите на собраниска седница

Канал5 - 11.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе го одржи шестото продолжение на 74.седница. На дневен ред на седницата се предлог-законите за изменување на Законот за судовите во второ читање, за ...

Законот за судовите на собраниска седница

Сител - 11.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе го одржи шестото продолжение на 74.седница. На дневен ред на седницата се предлог-законите за изменување на Законот за судовите во второ читање, за ...

Седници на Советот на Собранискиот канал и на четири собраниски комисии

Сител - 11.11.2013

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Советот на Собранискиот канал и комисиите за одбрана и безбедност, за економски прашања, за политички систем и односи меѓу заедниците и ...

Законот за судовите на собраниска седница

МРТ - 11.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе го одржи шестото продолжение на 74.седница. На дневен ред на седницата се предлог-законите за изменување на Законот за судовите во второ читање, за ...

Законот за судовите на собраниска седница

Телеграф - 11.11.2013

На дневен ред на седницата се и Предлог-законот за материјално обезбедување на невработени лица поради приватизација на претпријатијата со општествена и државна сопственост во прво читање Собранието ...

Седници на Советот на Собранискиот канал и на четири собраниски комисии

Телеграф - 11.11.2013

На дневен ред на Советот на Собранискиот канал е Разгледување на состојбата со емитување на тв сигналот на Собранискиот канал (проблеми со емитување на преводот на јазикот што го зборуваат најмалку ...

Седници на Советот на Собранискиот канал и на четири собраниски комисии

Бриф - 11.11.2013

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Советот на Собранискиот канал и комисиите за одбрана и безбедност, за економски прашања, за политички систем и односи меѓу заедниците и ...

Седници на Советот на Собранискиот канал и на четири комисии

Press24 - 11.11.2013

Во македонското Собрание денеска седници ќе одржат Советот на Собранискиот канал и комисиите за одбрана и безбедност, за економски прашања, за политички систем и односи меѓу заедниците и за ...

Законот за судовите на собраниска седница

Курир - 11.11.2013

Собранието на Република Македонија денеска ќе го одржи шестото продолжение на 74.седница. На дневен ред на седницата се предлог-законите за изменување на Законот за судовите во второ читање, за ...