TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Малиот Чинар од Штип починал од премрзнатост и истоштеност

Нова ТВ - 14.11.2014

Обдукцијата покажа дека врз телото на тригодишниот Чинар Сулејманов од Штип немало траги на насилство. Според наодот детето починало од премрзнатост и истоштеност. „Обдукцијата покажа дека нема траги на насилство.

Познати причините за смртта на тригодишното штипјанче - Чинар умрел премрзнат и гладен

Вест - 14.11.2014

Обдукцијата што била направена врз телото на тригодишното дете од Штип кое беше исчезнато и по три дена најдено мртво во месноста Струмина Чешма, покажала дека немало траги на насилство. Во СВР Штип информираат дека според обдукцискиот наод, детето ...

Тригодишниот Чинар починал од студ и глад

Утрински - 14.11.2014

Tригодишниот Чинар Сулејманов од Штип починал од истоштеност и замрзнатост. Ова го покажуваа резултатите од обдукцијата на детето, кое беше пронајдено мртво дури два километра подалеку од неговиот дом во маалото Шардаван баши.

Чинар не бил убиен, починал од глад и од студ

Дневник - 14.11.2014

Тригодишниот Чинар Сулејманов, кој се водеше како исчезнат, а потоа беше пронајден мртов, починал од премрзнатост и истоштеност на тешко пристапниот терен, каде што беше пронајдено неговото тело.

Малиот Чинар починал од премрзнување и изнемоштеност

Алфа - 14.11.2014

Телото на починатото тригодишно детенце Чинар Сулејманов, по наредба на јавен обвинител беше предадено на обдукција, по што е потврдено дека смртта настанала какорезултат на премрзнатост и изнемоштеност.

Мајката последна разбра дека 3 годишниот Чинар е мртов

МК News - 14.11.2014

Двајцата браќа на тригодишниот Чинар Сулејманов, кој вчера беше пронајден мртов, откако исчезна во вторникот, чекаа тој да се врати дома. Во исчекување беа и другите три сестри и браќа на Чинар, кои како и нивната мајка Бајрамша не знаеја дека тој ...

Тажно: Мајката последна разбра дека 3-годишниот Чинар е мртов

Точка - 14.11.2014

Двајцата браќа на тригодишниот Чинар Сулејманов, кој вчера беше пронајден мртов, откако исчезна во вторникот, чекаа тој да се врати дома. Во исчекување беа и другите три сестри и браќа на Чинар, кои како и нивната мајка Бајрамша не знаеја дека тој ...

Откриена причината за смртта на тригодишното детенце од Штип

Бриф - 14.11.2014

Штипската полиција го затвори случајот со тригодишниот Чинар Сулејманов, чие тело беше пронајдено вчера, на еден километар од неговиот ...

Обдукцијата ја откри причината за смртта на 3 годишното штипјанче

Во Штип - 14.11.2014

Обдукцијата го даде одговорот за смртта на 3 годишното дете кое од вторникот се водеше за изчезнато. На телото не постојат траги на насилство, смртта настанала како резузултат на премрзнатост и истоштеност – стои во извештајот на СВР – Штип.

Тригодишното дете починало од студ и глад

Канал 77 - 14.11.2014

Штипската полиција ги затвори случајот со тригодишниот Чинар Сулејманов, чие тело беше пронајдено вчера, на еден километар од неговиот дом. „По извршената обдукција на телото на детето, констатирано е дека нема траги на насилство.

3-годишниот Чинар починал од премрзнатост и премор

Канал5 - 14.11.2014

Премрзност и истоштесност е причина за смртта на 3-годишниот Чинар, покажаа резултатите од направената обдукција врз телото на детето, кое вчера беше пронајдено мртво на периферијата на Штип.

Обдукцијата покажа како настанала смртта на тригодишното детенце од Штип

Сител - 14.11.2014

Трагедија ја зави Македонија во црно. Тригодишниот Чинар Сулејманов, вчера околу 12 и 30 бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип, на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови откако на 11.11.

Стравувале да и соопштат: Мајката на тригодишниот Чинар последна дознала за смртта

Сител - 14.11.2014

Двајцата браќа на тригодишниот Чинар Сулејманов, кој вчера беше пронајден мртов, откако исчезна во вторникот, играјќи шах пред трошната и скромна семејна куќичка чекаа тој да се врати дома.

Мајката последна разбра дека синчето и е мртво - детали за трагедијата во Штип

Press24 - 14.11.2014

Двајцата браќа на тригодишниот Чинар Сулејманов, кој вчера беше пронајден мртов, откако исчезна во вторникот, играјќи шах пред трошната и скромна семејна куќичка чекаа тој да се врати дома.

Откриена причината за смртта на тригодишното детенце од Штип

Press24 - 14.11.2014

Трагедија ја зави Македонија во црно. Тригодишниот Чинар Сулејманов, вчера околу 12 и 30 бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип, на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови откако на 11.11.

Истоштеноста и студот причина за смртта на тригодишното штипјанче

Република - 14.11.2014

Истоштеност и измрзнатост е причината за смрта на тригодишното момче од Штип. Чинар Сулејманов, вчера околу 12 и 30 бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип, на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Три годишниот Чинар починал од премрзнување и истоштеност

Сител - 14.11.2014

Обдукцијата извршена над тригодишното дете Чинар Сулејманов од штипската населба Шардаван баши, кое вчера попладне беше пронајдено мртво на речиси два километри од негвориот дом во местото викано Струмина чешма, покажа дека не се работи за насилна ...

Еве ја причината за смртта на 3 – годишното дете

Шеталиште - 14.11.2014

3 – годишниот Чинар Сулејманов, кој пред два дена беше пријавен како исчезнат, вчера околу 12:30 бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип, на два километри од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Детенцето од Штип почина од истоштеност и замрзнатост

Вечер - 14.11.2014

Истоштеност и измрзнатост е причината за смрта на тригодишното момче од Штип. Чинар Сулејманов, вчера околу 12 и 30 бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип, на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Тригодишниот Чинар починал од премрзнатост и истоштеност

Денешен - 14.11.2014

Резултатите од направената обдукција врз телото на 3-годишниот Чинар, кој вчера беше пронајден мртов на периферијата на Штип, покажаа дека причина за смртта е премрзнатост и истоштеност. Останува енигмата – како малото дете стасало на исклучително ...

Tригодишниот Чинар последен пат виден како проси во центарот на Штип

Lider - 14.11.2014

Смртта кај тригодишниот Чинар Сулејманов од Штип, чие тело беше пронајдено вчера, настапила како резултат на истоштеност и замрзнатост, соопшти денеска МВР. Тоа, како што се наведува, го потврдува извршената обдукција.

Пронајдено телото на исчезнатото тригодишно дете од Штип

24 Вести - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Пронајдено телото на исчезнатото тригодишно дете од Штип

Вест - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Исчезнатото дете од Штип пронајдено мртво

Телма - 13.11.2014

Тригодишното момченце кое вчера исчезна од домот на неговиот дедо во Штип, утрово е пронајдено мртво. Полицијата врши увид на местото каде е пронајдено телото на младиот Чинар Сулејманов. До утрово траеше потрагата на полицијата и семејството по ...

Детето што исчезна во Штип пронајдено мртво

Нова ТВ - 13.11.2014

Денеска околу пладне во месноста позната како Струмина чешма во Штип беше пронајдено телото на тригодишниот Чинар Сулејманов. Полицијата и семејството веќе три дена трагаа по момчето, кое од завчера беше пријавено како исчезнато.

Исчезнатото тригодишно дете од Штип пронајдено мртво

Утрински - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Пронајдено мртво исчезнатото тригодишно дете од Штип

МКД - 13.11.2014

Попладнево е пронајдено телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Од штипската полиција потврдуваат дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов се очекува екипите на крим техника да почнат со увидот на лице ...

Мајката Бајрамша последна разбра дека Чинар е мртов

Дневник - 13.11.2014

Двајцата браќа на тригодишниот Чинар Сулејманов, кој вчера беше пронајден мртов, откако исчезна во вторникот, играјќи шах пред трошната и скромна семејна куќичка чекаа тој да се врати дома.

ШТИП: Исчезнатото тригодишно дете пронајдено мртво

Телеграф - 13.11.2014

Портпаролот на СВР-Штип, Гордана Панајотова, потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов се очекува екипите на крим-техника да почнат со увидот на самото место Во месноста Суитлак, во близина на Струмина Чешма, ...

Три годишното дете што исчезна во Штип е пронајдено мртво

Локално - 13.11.2014

Телото на детето денеска било пронајдено во месноста позната како Струмина чешма.Полицијата и семејството три дена трагаа по момчето, кое беше пријавено како исчезнато. Трупот е пронајден откако претходно лица вклучени во потрагата ја забележале ...

Исчезнатото 3-годишно дете во Штип, е пронајдено мртво на 1км од домот

Алфа - 13.11.2014

Со трагичен епилог заврши потрагата по тригодишниот Чинар Сулејманов од Штип. Веста дека тригодишното дете е мртво до болка ја скрши младата мајка. Со трагичен епилог заврши потрагата по тригодишниот Чинар Сулејманов од Штип.

ВИДЕО Телото на малечкиот штипјанец најдено од татко му

+инфо - 13.11.2014

Татко му и двајца роднини, кои биле најупорни во потрагата по тригодишниот Чинар Сулејманов, го пронашле денеска телото на малечкиот штипјанец кај месноста Струмина Чешма на Суитлак, на само еден километар од домот, ј ави телевизија Стар .

Исчезнатото тригодишно дете од Штип пронајдено мртво

А1 On - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено и дека ...

Исчезнатото тригодишно дете од Штип пронајдено мртво

Н.Македонија - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено и дека ...

Исчезнатото 3 годишно детенце од Штип пронајдено мртво

МК News - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, екипите на ...

Исчезнатото тригодишно дете од Штип пронајдено мртво

Здравство24 - 13.11.2014

Изутрината тригодишниот Чинар Сулејманов, бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип. Детето е најдено на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Тригодишното дете што исчезна во Штип е пронајдено мртво

Точка - 13.11.2014

Тригодишното момченце кое вчера исчезна од домот на неговиот дедо во Штип, утрово е пронајдено мртво. Полицијата врши увид на местото каде е пронајдено телото на младиот Чинар Сулејманов. До утрово траеше потрагата на полицијата и семејството по ...

Пронајдено мртво исчезнатото дете од Штип

Канал 77 - 13.11.2014

Тригодишниот Чинар Сулејманов, изутрината бил пронајден мртов во близина на винкенд населбата Суитлак во Штип. Детето е најдено на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Полицијата сè уште трага по тригодишното дете од Штип

Точка - 13.11.2014

Штипската полиција и понатаму трага по тригодишното дете кое исчезна пред два дена. Тригодишниот Чинар Сулејманов излегол околу 8 часот од домот во вторникот и според неговиот татко последен пат бил виден како питачи на плоштадот во Штип со уште две ...

Пронајдено телото на исчезнатото тригодишно дете од Штип

Н.Македонија - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Пронајдено мртво исчезнатото детенце од Штип

Во Штип - 13.11.2014

Тригодишниот Чинар Сулејманов, изутрината бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип. Детето е најдено на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Исчезнатото 3-годишно дете од Штип пронајдено мртво

А1 On - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Исчезнатото дете од Штип пронајдено мртво

Ирис - 13.11.2014

Со трагичен епилог заврши потрагата по тригодишниот Чинар Сулејманов од Штип. Веста дека тригодишното дете е мртво до болка ја скрши младата мајка. Таа е убедена дека нејзиниот Чинар сам не можело да стигне до местото, кое е целосно непристапно.

Пронајдено мртво исчезнатото детенце од Штип

Бриф - 13.11.2014

Тригодишниот Чинар Сулејманов, изутрината бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип. Детето е најдено на еден километар од куќата каде живее семејството ...

Исчезнатото тригодишно штипјанче најдено мртво

+инфо - 13.11.2014

Штипската полиција извести дека е пронајдено телото на малиот Чинар Сулејманов, по кој 24 часа полициски патроли трагаа, откако од родителите беше пријавен дека исчезнал. Телото на тригодишното момче е откриено во непристапен терен, па се чека да ...

Полицијата се уште трага по тригодишното дете од Штип - го нема од вторникот!

Канал5 - 13.11.2014

Полицијата се уште го бара тригодишното детенце од Штип кое исчезна од пред два дена. Тригодишниот чинар Сулејманов излегол околу 8 часот од домот во вторникот и според неговиот татко последен пат бил виден како питачи на плоштадот во Штип со уште ...

Обдукцијата ќе го даде одговорот за смртта на 3 годишното дете од Штип

Во Штип - 13.11.2014

СВР – Штип по превземените мерки и дејствија на место викано Струмина чепма го пронајде телото на исчезнатото 3 годишно дете од Штип. Надлежните за ВоШтип.Мк изјавија дека телото е предадено на обдукција и дека се работи на целосно документирање и ...

Пронајдено телото на исчезнатото тригодишно дете од Штип

Канал5 - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Исчезнатото тригодишно дете од Штип пронајдено мртво

Либертас - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

ТРЕГЕДИЈА: 3-годишното дете од Штип пронајдено мртво

Курир - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Пронајдено телото на исчезнатото тригодишно дете од Штип

Сител - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Тригодишното дете што исчезна во Штип е пронајдено мртво

Република - 13.11.2014

Тригодишното момченце кое вчера исчезна од домот на неговиот дедо во Штип, утрово е пронајдено мртво. Полицијата врши увид на местото каде е пронајдено телото на младиот Чинар Сулејманов. До утрово траеше потрагата на полицијата и семејството по ...

Пронајдено мртво исчезнатото тригодишно дете од Штип

Press24 - 13.11.2014

Тригодишниот Чинар Сулејманов, изутрината бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип. Детето е најдено на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Полицијата се уште трага по тригодишното дете од Штип

Нетпрес - 13.11.2014

Штипската полиција и понатаму трага по тригодишното дете кое исчезна пред два дена. Тригодишниот Чинар Сулејманов излегол околу 8 часот од домот во вторникот и според неговиот татко последен пат бил виден како питачи на плоштадот во Штип со уште две ...

Тригодишното дете што исчезна во Штип е пронајдено мртво

Нетпрес - 13.11.2014

Тригодишното момченце кое вчера исчезна од домот на неговиот дедо во Штип, утрово е пронајдено мртво. Полицијата врши увид на местото каде е пронајдено телото на младиот Чинар Сулејманов. До утрово траеше потрагата на полицијата и семејството по ...

Изчезнато три годишно детенце од Штип пронајдено мртво

Сител - 13.11.2014

Тригодишното дете од Штип, Чинар Сулејманов кое вчера беше прогласено за исчезнатo, денес околу пладне е пронајдено мртво. Безживотното тело на малиот Чинар го пронашле неговиот вујко Демир, заедно со соседот Сунај, на 2 километри од неговиот дом во ...

Исчезнатото 3 – годишно дете е пронајдено мртво!

Шеталиште - 13.11.2014

3 – годишното дете кое вчера исчезна од домот на неговиот дедо во Штип, утрово е пронајдено мртво. Полицијата врши увид на местото каде е пронајдено телото на младиот Чинар Сулејманов. До утрово траеше потрагата на полицијата и на семејството по ...

Исчезнатото тригодишно дете од Штип пронајдено мртво

Денешен - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Исчезнатото тригодишно дете од Штип е пронајдено мртво!

Пулс24 - 13.11.2014

Исчезнатото тригодишно дете е пронајдено мртво! Тригодишниот Чинар Сулејманов, изутрината бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип. Детето е најдено на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Исчезнатото тригодишно дете од Штип е пронајдено мртво

Вечер - 13.11.2014

Тригодишниот Чинар Сулејманов, изутрината бил пронајден мртов во близина на викенд населбата Суитлак во Штип. Детето е најдено на еден километар од куќата каде живее семејството Сулејманови.

Најдено телото на исчезнатото дете

Вечер - 13.11.2014

Безживотното тело на тригодишниот Чинар Сулејманов вчера е најдено на непристапен терен на околу еден километар од местото каде што пред три дена исчезна, соопшти штипската полиција. -Можам да ви потврдам дека го најдовме телото на исчезнатото дете ...

Нови детали за смртта на тригодишното дете од Штип

Lider - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено и дека ...

Штип во шок: Исчезнатото тригодишно дете пронајдено мртво

Lider - 13.11.2014

Во месноста Суитлак во близина на Струмина чешма попладнево пронајдено е телото на тригодишното дете од Штип кое исчезна завчера. Портпаролот на СВР Штип Гордана Панајотова потврдува дека телото на малиот Чинар Сулејманов е пронајдено, а во моментов ...

Исчезна тригодишно дете во Штип

24 Вести - 12.11.2014

Тригодишно дете исчезнало во Штип. Трагата на три годишниот Чинар Сулејманов му се губи од вчера попладнето според кажувањето на неговиот татко, детето вчера попладне излегло од дома и отишло кај неговиот дедо, но откако ја напуштило дедовата куќа ...

Исчезна тригодишно дете во Штип

Нова ТВ - 12.11.2014

Полицијата и роднините трагаат по тригодишниот Чинар Сулејманов, кој последен пат е виден вчера во 16.30 часот. Момчето со неговото семејство живеело во месноста Шардаван баши во Штип. Кога исчезнало момченцето било облечено во сина јакна и фармерки.

Исчезна тригодишно дете во Штип

Утрински - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Исчезна тригодишно дете во Штип

Алсат-М - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Исчезна тригодишно дете во Штип

Телеграф - 12.11.2014

Во текот на ноќта роднините и полицијата ги пребарале улиците на Штип, но и околните населби околу градот Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се ...

Исчезна тригодишно дете во Штип

Алфа - 12.11.2014

24 часа семејство од Штип трага по своето тригодишно дете. ПОследен траг на Чинар Сулејманов му се губи околу 16,30 часот во близина на семејната куќа 24 часа семејство од Штип трага по своето тригодишно дете.

Исчезна тригодишно дете во Штип

Во Штип - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Исчезна тригодишно дете во Штип

Здравство24 - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Исчезна тригодишно детенце од Штип

За Се - 12.11.2014

Семејство во Штип е во паника откако исчезна нивното тригодишно детенце. Се работи за тригодишниот Чинар Сулејманов за кој таткото Амди Синанов пријавил дека вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо, но откако заминал од ...

Исчезна тригодишно детенце од Штип- семејството моли за помош

Бриф - 12.11.2014

Семејство во Штип е во паника откако исчезна нивното тригодишно детенце, пишува Прес24. Се работи за тригодишниот Чинар Сулејманов за кој таткото Амди Синанов пријавил дека вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо, но ...

Исчезна тригодишно дете во Штип

Канал5 - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Исчезна тригодишно дете во Штип

А1 On - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Исчезна тригодишно дете од Штип

Канал 77 - 12.11.2014

Тригодишно дете од Штип исчезнало вчера попладне. Родителите на малиот Чинар Сулејманов вчера околу 21 часот, во штипската полиција пријавиле дека нивниот син го нема, откако утрото отишол на гости кај неговиот дедо чиј дом е во нивна непосредна ...

Исчезна тригодишно штипјанче

Ирис - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговата мајка пријавила дека малиот Чинар последен пат е виден околу 16 часот и 30 минути во дворот околу куќата. Неговиот татко Амди Синанов вели дека момчето секој ден го посетувал домот на неговиот ...

Исчезна тригодишно дете во Штип

Либертас - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Во Штип исчезна тригодишнo дете

Сител - 12.11.2014

Татко на изчезнатото дете Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов од Штип

Република - 12.11.2014

Тригодишниот Чинар Сулејманов од Штип исчезна, објави „24 вести“. Трагата на детето му се губи од вчера попладнето според кажувањето на неговиот татко, детето вчера попладне излегло од дома и отишло кај неговиот дедо, но откако ја напуштило дедовата ...

Исчезна тригодишно дете во Штип

МРТ - 12.11.2014

Случајот во полиција го пријавил неговиот татко, кој рекол дека детето тргнало кон домот на неговиот дедо и од тогаш му се губи секаква трага... Тригодишниот Чинар Сулејманов од Штип од вчера попладне е исчезнат.

Исчезна тригодишно детенце од Штип - семејството моли за помош

Press24 - 12.11.2014

Семејство во Штип е во паника откако исчезна нивното тригодишно детенце. Се работи за тригодишниот Чинар Сулејманов за кој таткото Амди Синанов пријавил дека вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо, но откако заминал од ...

Тригодишно дете исчезна во Штип – Потрагата засега неуспешна

Сител - 12.11.2014

Исчезна три годишниот Чинар Сулејманов од Штип. Според кажувањето на наговиот татко, детето вчера попладне излегло од дома и отишло кај негоиот дедо, но откако ја напуштило дедовата куќа му се губи секоја трага.

Тригодишно дете исчезна во Штип

Денешен - 12.11.2014

Исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов во Штип. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

СПОДЕЛЕТЕ И ПОМОГНЕТЕ: Исчезна тригодишно детенце од Штип!

Пулс24 - 12.11.2014

Семејство во Штип е во паника откако исчезна нивното тригодишно детенце. Се работи за тригодишниот Чинар Сулејманов за кој таткото Амди Синанов пријавил дека вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо, но откако заминал од ...

Штип на нозе, се трага по исчезнато тригодишно дете

Lider - 12.11.2014

Во Штип исчезна тригодишниот Чинар Сулејманов. Неговиот татко Амди Синанов вели дека малиот Чинар вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо. Но, откако заминал од куќата на неговиот дедо, му се губи секаква трага.

Исчезна тригодишно дете во Штип

Falanga - 12.11.2014

Семејство во Штип е во паника откако исчезна нивното тригодишно детенце.. Се работи за тригодишниот Чинар Сулејманов за кој таткото Амди Синанов пријавил дека вчера околу 8 часот излегол од домот и се упатил кон неговиот дедо, но откако заминал од ...