TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што се случува во вилата НИА?

Runway - 14.11.2015

Што спремаат 11 те натпреварувачи оваа вечер? Останете “На иста адреса”, вечерва Алфа ТВ ...

Весна Бејби На иста адреса

Runway - 14.11.2015

Весна Бејби Петрушевска продолжува со својата мисија во вилата НИА. Вечерва во 00:30 не пропуштајте не на Алфа ТВ заедно да ги проследиме припремите за петатта гала на преостанатите 11 ...

Весна Бејби На иста адреса

Попара - 14.11.2015

Весна Бејби Петрушевска продолжува со својата мисија во вилата НИА. Вечерва во 00:30 не пропуштајте не на Алфа ТВ заедно да ги проследиме припремите за петатта гала на преостанатите 11 ...

Што се случува во вилата НИА?

Попара - 14.11.2015

Што спремаат 11 те натпреварувачи оваа вечер? Останете “На иста адреса”, вечерва Алфа ТВ ...

Весна Бејби На иста адреса

Боза - 14.11.2015

Весна Бејби Петрушевска продолжува со својата мисија во вилата НИА. Вечерва во 00:30 не пропуштајте не на Алфа ТВ заедно да ги проследиме припремите за петатта гала на преостанатите 11 ...

Што се случува во вилата НИА?

Боза - 14.11.2015

Што спремаат 11 те натпреварувачи оваа вечер? Останете “На иста адреса”, вечерва Алфа ТВ ...

Весна Бејби - „На иста адреса“

Пулс24 - 14.11.2015

Весна Бејби Петрушевска продолжува со својата мисија во вилата на #НИА. Вечерва во 00:30 не пропуштајте нѐ на Алфа ТВ заедно да ги проследиме припремите за петатта гала на преостанатите 11 ...

Иле vs Марија НИА

Runway - 13.11.2015

Двобој во вилата,погледнете како Иле и Марија го поминуваат дел од времето во вилата ...

Дебата во вилата НИА

Runway - 13.11.2015

Марио, Стефан и Иле со спротивставени ставови во раните утрински часови. Погледнете за што станува ...

Македонски песни со комични текстови – На иста адреса

Runway - 13.11.2015

Вчера вечер помина во знакот на Македонски песни со комични текстови. Погледнете го изборот на нашите 11 ...

Иле vs Марија НИА

Попара - 13.11.2015

Двобој во вилата,погледнете како Иле и Марија го поминуваат дел од времето во вилата ...

Дебата во вилата НИА

Попара - 13.11.2015

Марио, Стефан и Иле со спротивставени ставови во раните утрински часови. Погледнете за што станува ...

Македонски песни со комични текстови – На иста адреса

Попара - 13.11.2015

Вчера вечер помина во знакот на Македонски песни со комични текстови. Погледнете го изборот на нашите 11 ...

Македонски песни со комични текстови „На иста адреса“

RadioMk - 13.11.2015

Вчера вечер помина во знакот на македонските песни со комични текстови. Погледнете го изборот на преостанатите 11 натпреварувачи.‪ Нов ден, нов предизвик. Натпреварувачите се подготвуваат за петатта гала.

НА ИСТА АДРЕСА: Македонски песни со комични текстови (ВИДЕО)

Телеграф - 13.11.2015

Вчера вечер денот во вилата помина во знакот на македонски песни со комични текстови. Погледнете го изборот на 11 натпреварувачи Погледнете како се забавуваа учесниците во првото македонско музичко реално шоу „На иста адреса“ на македонските хитови ...

Иле vs Марија НИА

Боза - 13.11.2015

Двобој во вилата,погледнете како Иле и Марија го поминуваат дел од времето во вилата ...

Дебата во вилата НИА

Боза - 13.11.2015

Марио, Стефан и Иле со спротивставени ставови во раните утрински часови. Погледнете за што станува ...

Македонски песни со комични текстови – На иста адреса

Боза - 13.11.2015

Вчера вечер помина во знакот на Македонски песни со комични текстови. Погледнете го изборот на нашите 11 ...

Двобој во вилата НИА

Пулс24 - 13.11.2015

Двобој во вилата ‎НИА. Двобој во вилата,погледнете како Иле и Марија го поминуваат дел од времето во вилата ‪#‎НИА ...

Дебата во вилата НИА

Пулс24 - 13.11.2015

Дебата во вилата #НИА Марио, Стефан и Иле со спротивставени ставови во раните утрински часови. Погледнете за што станува збор. ...

Македонски песни со комични текстови #NIA

Пулс24 - 13.11.2015

Македонски песни со комични текстови #NIA Вчера вечер помина во знакот на Македонски песни со комични текстови. Погледнете го изборот на нашите 11 натпреварувачи. ‪#‎ ...

Вечерва во вилата на НИА македонски песни со комични текстови

Runway - 12.11.2015

Не пропуштајте ги нашите 11 преостанати кандидати ”На иста адреса”, вечерва 00:30 Алфа ТВ, Македонски песни со комични текстови ...

Парови “На иста адреса”

Runway - 12.11.2015

Натпреварувачите во вилата НИА се групираа по пат на природна селекција. Алмир и Вики се спремаат за следната гала, Иле и Марија нормално гугуткаат, а погледнете што прават Игор и ...

Уште 4 натпреварувачи ќе ги споделат своите животни приказни „На иста адреса“

RadioMk - 12.11.2015

Валери, Стефан, Иле и Вики се следните натпреварувачи кои ќе седнат на жешкото столче и ќе им ја раскажат својата животна приказна на Весна Бејби Петрушевска .Четири натпреварувачи, 4 животни приказни, вечерва во 00.30 на Алфа ТВ! Натпреварувачите ...

Вечерва во вилата на НИА Македонски песни со комични текстови

Попара - 12.11.2015

Не пропуштајте ги нашите 11 преостанати кандидати ”На иста адреса”, вечерва 00:30 Алфа ТВ, Македонски песни со комични ...

Животни приказни НА ИСТА АДРЕСА

Runway - 12.11.2015

Вечерва во 00:30 на Алфа ТВ, Весна Бејби Пертушевска ќе ги разголува натпреварувачите од вилата НИА. Четири натпреварувачи, 4 животни приказни… Останете со нас “На иста ...

Парови “На иста адреса”

Попара - 12.11.2015

Натпреварувачите во вилата НИА се групираа по пат на природна селекција. Алмир и Вики се спремаат за следната гала, Иле и Марија нормално гугуткаат, а погледнете што прават Игор и Валери…НИА ...

Животни приказни НА ИСТА АДРЕСА

Попара - 12.11.2015

Валери, Стефан, Иле и Вики се следните натпреварувачи кои ќе седнат на жешкото столче и ќе им ја раскажат својата животна приказна на Весна Бејби Петрушевска.Четири натпреварувачи, 4 животни приказни, вечерва во 00:30 на Алфа ТВ.

Парови “На иста адреса”

Боза - 12.11.2015

Натпреварувачите во вилата НИА се групираа по пат на природна селекција. Алмир и Вики се спремаат за следната гала, Иле и Марија нормално гугуткаат, а погледнете што прават Игор и Валери…НИА ...

Животни приказни НА ИСТА АДРЕСА

Боза - 12.11.2015

Валери, Стефан, Иле и Вики се следните натпреварувачи кои ќе седнат на жешкото столче и ќе им ја раскажат својата животна приказна на Весна Бејби Петрушевска.Четири натпреварувачи, 4 животни приказни, вечерва во 00:30 на Алфа ТВ.

Вечерва во вилата на НИА македонски песни со комични текстови

Боза - 12.11.2015

Не пропуштајте ги нашите 11 преостанати кандидати ”На иста адреса”, вечерва 00:30 Алфа ТВ, Македонски песни со комични текстови ...

Вечерва не пропуштајте Македонски песни со комични текстови #НИА

Пулс24 - 12.11.2015

Вечерва не пропуштајте Македонски песни со комични текстови #НИА Не пропуштајте ги нашите 11 преостанати кандидати ''На иста адреса'', вечерва 00:30 Алфа ТВ, Македонски песни со комични текстови.

Парови "На иста адреса"

Пулс24 - 12.11.2015

Натпреварувачите во вилата #НИА се групираа по пат на природна селекција. Алмир и Вики се спремаат за следната гала, Иле и Марија нормално гугуткаат, а погледнете што прават Игор и Валери...

Животни приказни НА ИСТА АДРЕСА

Пулс24 - 12.11.2015

Валери, Стефан, Иле и Вики се следните натпреварувачи кои ќе седнат на жешкото столче и ќе ѝ ја раскажат својата животна приказна на Весна Бејби Петрушевска. Четири натпреварувачи, четири животни приказни, вечерва во 00:30 на Алфа ТВ.

Горанчо Христовски: Заспивав на нивата на која мајка ми го береше тутунот

Убавина и Здравје - 11.11.2015

Вчеравечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата #НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесетте натпреварувачи кој мораше да ја напуштин вилата. Пред да оди, тој ја сподели својата животна приказна со Весна ...

Горанчо ја сподели својата животна приказна пред да замине од вилата „На иста адреса“

RadioMk - 11.11.2015

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата #НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесетте натпреварувачи кој мораше да ја напушти вилата. Пред да оди, тој ја сподели својата животна приказна со Весна ...

Исфрлување на Горанчо и реакциите на останатите единаесет натпреварувачи НИА

Runway - 11.11.2015

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напушти вилата ...

Исфрлувањето на Горанчо и реакциите на останатите 11 натпреварувачи ‪на НИА

Попара - 11.11.2015

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напушти вилата ...

Алмир: Татко ми беше пастор во евангелистичка црква

Убавина и Здравје - 11.11.2015

Вчеравечер низ разговор со Весна Бејби Петушевска , Алмир ја отвори душата и ја сподели својата животна приказна. Зборуваше за детството, сиромаштијата, за свршеницата Нена, погледнете ...

Александра Михова: Имам панични напади што не можам да ги контролирам

Убавина и Здравје - 11.11.2015

Кризи, антидепресиви, скршено срце?! Слушнете ја животната приказна на Александра Михова ...

Миа Морина: Се чувствувам како робот, бидејќи не сакам да плачам!

Убавина и Здравје - 11.11.2015

Миа ја раскажа својата животна приказна. Зборуваше за фамилијата, детството, забранетата љубов. Погледнете што таа и раскажа на Весна Бејби Петрушевска, вчеравечер во вилата ...

Животни приказни – Алмир НИА

Runway - 11.11.2015

Вчера вечер низ разговор со Весна Бејби Петушевска, Алмир ја отвори душата и ја сподели својата животна приказна. Зборуваше за детството, сиромаштијата, вереницата Нена, погледнете ...

Животни приказни – Александра Михова НИА

Runway - 11.11.2015

Кризи, антидепресиви, скршено срце?! Слушнете ја животната приказна на Александра Михова ...

Животни приказни – Алмир НИА

Попара - 11.11.2015

Вчера вечер низ разговор со Весна Бејби Петушевска, Алмир ја отвори душата и ја сподели својата животна приказна. Зборуваше за детството, сиромаштијата, вереницата Нена, погледнете ...

Животни приказни – Миа – На иста адреса

Runway - 11.11.2015

Миа ја раскажа својата животна приказна. Зборуваше за фамилијата, детството, забранетата љубов. Погледнете што таа и раскажа на Весна Бејби Петрушевска, вчера вечер во вилата ...

Погледнете ја животната приказна на Горанчо – Првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напуштин вилата НИА

Runway - 11.11.2015

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напуштин вилата. Пред да оди тој ја сподели својата животна приказна со Весна ...

Животни приказни – Александра Михова НИА

Попара - 11.11.2015

Кризи, антидепресиви, скршено срце?! Слушнете ја животната приказна на Александра Михова ...

Животни приказни – Миа – НИА

Попара - 11.11.2015

Миа ја раскажа својата животна приказна. Зборуваше за фамилијата, детството, забранетата љубов. Погледнете што таа и раскажа на Весна Бејби Петрушевска, вчера вечер во вилата ...

Погледнете ја животната приказна на Горанчо – Првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напуштин вилата НИА

Попара - 11.11.2015

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напуштин вилата. Пред да оди тој ја сподели својата животна приказна со Весна ...

Видео: Горанчо ја напушти вилата „На иста адреса“

RadioMk - 11.11.2015

Откако ја сподели својата животна приказна, Горанчо е првиот натпреварувач што ја напушти вилата „На иста адреса“ . Како се збогуваа останатите 11 натпреварувачи со својот цимер и колега можете да погледнете во продолжение.

НА ИСТА АДРЕСА: Весна Петрушевска го расплака Горанчо (ВИДЕО)

Телеграф - 11.11.2015

Горанчо беше првиот од дванаесетте натпреварувачи кој мораше да ја напушти вилата Вчеравечер за последен пат имавме можност да ги видиме во полн состав натпреварувачите од вилата „ На иста адреса “.

Исфрлување на Горанчо и реакциите на останатите единаесет натпреварувачи НИА

Боза - 11.11.2015

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напушти вилата ...

Животни приказни – Миа – На иста адреса

Боза - 11.11.2015

Миа ја раскажа својата животна приказна. Зборуваше за фамилијата, детството, забранетата љубов. Погледнете што таа и раскажа на Весна Бејби Петрушевска, вчера вечер во вилата ...

Погледнете ја животната приказна на Горанчо – Првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напушти вилата НИА

Боза - 11.11.2015

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напуштин вилата. Пред да оди тој ја сподели својата животна приказна со Весна ...

Животни приказни – Александра Михова НИА

Боза - 11.11.2015

Кризи, антидепресиви, скршено срце?! Слушнете ја животната приказна на Александра Михова ...

Животни приказни – Алмир НИА

Боза - 11.11.2015

Вчера вечер низ разговор со Весна Бејби Петушевска, Алмир ја отвори душата и ја сподели својата животна приказна. Зборуваше за детството, сиромаштијата, вереницата Нена, погледнете ...

Ексклузивно прво интервју во НИА!

Пулс24 - 11.11.2015

Ексклузивно прво интервју во НИА! Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата #НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напуштин вилата.

Ексклузивно: Погледнете го исфрлањето на Горанчо од НИА

Пулс24 - 11.11.2015

Погледнете го исфрлањето на Горанчо од НИА Погледнете го исфрлувањето на Горанчо и реакциите на останатите 11 натпреварувачи ...

Интервју на Весна Петрушевска Бејби со учесниците на НИА

Пулс24 - 11.11.2015

Интервју на Весна Петрушевска Бејби со учесниците на НИА Животни приказни - Алмир Вчера вечер низ разговор со Весна Бејби Петушевска, Алмир ја отвори душата и ја сподели својата животна приказна.

EКСКЛУЗИВНО гледајте вечер на кој од нашите 12 натпреварувачи/пејачи му завршува мандатот во вилата НИА

Runway - 10.11.2015

EКСКЛУЗИВНО гледајте вечер на кој од нашите 12 натпреварувачи/пејачи му завршува мандатот во вилата НИА. Големо исфрлање за уште поголемо изненадување за нашите натпреварувачи. Ќе има ли скандал во вилата “На иста адреса”? Вечерва Алфа ТВ ...

EКСКЛУЗИВНО гледајте вечер на кој од нашите 12 натпреварувачи/пејачи му завршува мандатот во вилата НИА

Попара - 10.11.2015

EКСКЛУЗИВНО гледајте вечер на кој од нашите 12 натпреварувачи/пејачи му завршува мандатот во вилата НИА. Големо исфрлање за уште поголемо изненадување за нашите натпреварувачи. Ќе има ли скандал во вилата “На иста адреса”? Вечерва Алфа ТВ ...

Животни приказни „На иста адреса“

RadioMk - 10.11.2015

Вечерва во 00.30 часот на Алфа ТВ, Весна Бејби Петрушевска ќе ги разголува натпреварувачите од вилата НИА. Четири натпреварувачи, 4 животни приказни… Во меѓувреме погледнете што се случуваше во вилата „На иста адреса“ после четвртата гала ...

НА ИСТА АДРЕСА: Вечерва Бејби ќе ги „разголува“ учесниците

Телеграф - 10.11.2015

Дел од натпреварувачите ќе мора да одговараат на провокативни прашања за нивниот приватен живот Вечерва, со почеток во 00.30 часот, на телевизија „Алфа“ , познатата актерка Весна Петрушевска – Бејби ќе ги „разголи“ до гола кожа учесниците во ...

EКСКЛУЗИВНО гледајте вечер на кој од нашите 12 натпреварувачи/пејачи му завршува мандатот во вилата НИА

Боза - 10.11.2015

EКСКЛУЗИВНО гледајте вечер на кој од нашите 12 натпреварувачи/пејачи му завршува мандатот во вилата НИА. Големо исфрлање за уште поголемо изненадување за нашите натпреварувачи. Ќе има ли скандал во вилата “На иста адреса”? Вечерва Алфа ТВ ...

EКСКЛУЗИВНО: Гледајте кој ќе си замине вечер од вилата #НИА!

Пулс24 - 10.11.2015

Гледајте вечер на кој од нашите 12 натпреварувачи/пејачи му завршува мандатот во вилата #НИА. Големо исфрлање за уште поголемо изненадување за нашите натпреварувачи. Ќе има ли скандал во вилата „На иста адреса“? Вечерва Алфа ТВ ...