TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски на пуштање во употреба училиште, игралиште и локален пат

24 Вести - 17.11.2013

Претседателот на Владата Никола Груевски денеска ќе присуствува на промовирање на лабораториите за радиофармација и за микроскопија, како и на мобилната лабораторија за животна средина на ...

Премиерот Груевски денеска во посета на Штип

МКД - 17.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе го посети Универзитетот „Гоце Делчев" во Штип каде ќе присуствува на претставување на лабораториите за радиофармација и за микроскопија, како и на мобилната ...

Министерот Ристовски во Штип

А1 On - 17.11.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе ја посети општина Штип. Ристовски на Универзитетот „Гоце Делчев“ ќе присуствува на промоција на лабораторија за микроскопија и електронска ...

Груевски на пуштање во употреба училиште, игралиште и локален пат

А1 On - 17.11.2013

Претседателот на Владата Никола Груевски денеска ќе присуствува на промовирање на лабораториите за радиофармација и за микроскопија, како и на мобилната лабораторија за животна средина на ...

Груевски во штипска офанзива со карго аеродром

+инфо - 17.11.2013

Премиерот Никола Груевски и министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска го отворија целосно реконструираното училиште „Тошо Арсов“ во населбата Македонка во Штип.

Министерот Ристовски во Штип

Сител - 17.11.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе ја посети општина Штип. Ристовски на Универзитетот „Гоце Делчев“ ќе присуствува на промоција на лабораторија за микроскопија и електронска ...

Груевски на пуштање во употреба училиште, игралиште и локален пат

Сител - 17.11.2013

Претседателот на Владата Никола Груевски денеска ќе присуствува на промовирање на лабораториите за радиофармација и за микроскопија, како и на мобилната лабораторија за животна средина на ...

Груевски ќе пушти во употреба училиште, игралиште и локален пат

Вечер - 17.11.2013

Претседателот на Владата Никола Груевски денеска ќе присуствува на промовирање на лабораториите за радиофармација и за микроскопија, како и на мобилната лабораторија за животна средина на ...

Инвестиции на владата на локално ниво

МРТ - 17.11.2013

Нови патишта, лаборатории и реновирано училиште во Штип Пуштен е во употреба реконструираниот пат М6 со која се подобрува патната инфрастуктура меѓу Штип и општина Конче.

Министерот Ристовски во Штип

Курир - 17.11.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе ја посети општина Штип. Ристовски на Универзитетот „Гоце Делчев“ ќе присуствува на промоција на лабораторија за микроскопија и електронска ...

Груевски ќе пушти во употреба училиште, игралиште и локален пат

Курир - 17.11.2013

Претседателот на Владата Никола Груевски денеска ќе присуствува на промовирање на лабораториите за радиофармација и за микроскопија, како и на мобилната лабораторија за животна средина на ...

Груевски во работна посета на Штип

Нетпрес - 22.01.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе оставри посета на Штип. Како што информираат од владејачката партија, Груевски ќе приуствува на неколку настани во Штип. Се предвидува Груевски да го посети објектот во изградба на спортска сала ...

Премиерот Груевски и денеска со набиена агенда

Press24 - 17.11.2013

Шефот на Владата, Никола Груевски, и денеска како и вчера со набиена агенда. Во текот на денешниот ден е предвидено премиерот да присуствува на промовирање на лабораториите за радиофармација и за ...

ГАЛЕРИЈА: Груевски работно го прошета Штип

Press24 - 17.11.2013

Премиерот Никола Груевски и денеска со полна агенда. Тој писуствуваше на промовирање на лабораториите за радиофармација и за микроскопија, како и на мобилната лабораторија за животна средина на ...

Ристовски на отворање на лабораторија и реконструирано основно училиште во Штип

Нетпрес - 17.11.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски ќе ја посети општина Штип. Во 11, 30 Универзитет “Гоце Делчев“ ( кампус 2) – ќе се случи промоција на лабораторија за микроскопија и електронска ...

Министерот Ристовски работно ќе го прошета Штип

Press24 - 17.11.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска работно ќе го посети Штип. Министерот ќе присуствува на Универзитетот „Гоце Делчев“, на лабораторија за микроскопија и електронска ...

Груевски во посета на Штип

Макфакс - 17.11.2013

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски во недела треба да го посети Штип, каде се очекува да присуствува на неколку настани.

Промоција на лабораторија за микроанализа во Штип

Lider - 17.11.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе ја посети општина Штип. Ристовски на Универзитетот „Гоце Делчев“ ќе присуствува на промоција на лабораторија за микроскопија и електронска ...

Промоција на лабаратории на Универзитетот Гоце Делчев

Економски - 17.11.2013

Претседателот на Владата Никола Груевски денеска ќе присуствува на промовирање на лабораториите за радиофармација и за микроскопија, како и на мобилната лабораторија за животна средина на ...

Ристовски на отворањето на лаборатории во штипскиот универзитет

Maxim - 17.11.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска работно ќе го посети Штип. Министерот ќе присуствува на Универзитетот „Гоце Делчев“, на лабораторија за микроскопија и електронска ...

На ДУТ пуштена во употреба хемиска лабораторија

А1 On - 16.11.2013

На Државниот универзитет во Тетово денеска беше пуштена во употреба лабораторија, која е 51-та по ред од проектот на Владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности.

ДУТ доби лабораторијата за органска хемија и биохемија

+инфо - 16.11.2013

На Државниот универзитет во Тетово денеска беше пуштена во употреба лабораторија, која е 51 по ред од проектот на владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности.

На ДУТ пуштена во употреба хемиска лабораторија

Канал5 - 16.11.2013

На Државниот универзитет во Тетово денеска беше пуштена во употреба лабораторија, која е 51-та по ред од проектот на Владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности.

На ДУТ пуштена во употреба хемиска лабораторија

Сител - 16.11.2013

На Државниот универзитет во Тетово денеска беше пуштена во употреба лабораторија, која е 51-та по ред од проектот на Владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности.

Државниот универзитет во Тетово доби лабораторија за научно-истражувачки дејности

Точка - 16.11.2013

На Државниот универзитет во Тетово денеска беше пуштена во употреба лабораторија, која е 51-та по ред од проектот на Владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности.

Државниот Универзитет во Тетово доби нова хемиска лабораторија

Press24 - 16.11.2013

Државниот универзитет во Тетово доби лабораторија, која е 51-та по ред од проектот на Владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности.

Хемиска лабораторија пуштена во употреба на ДУТ

Курир - 16.11.2013

Лабораторија која е 51-та по ред од проектот на Владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности, денеска на Државниот универзитет во Тетово беше пуштена во употреба.

Државниот универзитет во Тетово доби лабораторија за научно- истражувачки дејности

Нетпрес - 16.11.2013

На Државниот универзитет во Тетово денеска беше пуштена во употреба лабораторија, која е 51-та по ред од проектот на Владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности.

На ДУТ пуштена во употреба хемиска лабораторија

Lider - 16.11.2013

На Државниот универзитет во Тетово денеска беше пуштена во употреба лабораторија, која е 51-та по ред од проектот на Владата за отворање на лаборатории за научно-истражувачки дејности.

Државниот универзитет во Тетово доби нова хемиска лабораторија

Falanga - 16.11.2013

Станува збор за комплетно нов објект и комплетно нови современи услови. На Државниот универзитет во Тетово денеска беше пуштена во употреба лабораторија, која е 51-та по ред од проектот на Владата за ...

Лабораторијата за сообраќај во Битола со услуги за стопанството

Канал5 - 14.11.2013

Наместо класично вештачење на причините за сообраќајна несреќа, во пелагонискиот регион, судовите, истражните органи и стопанството ќе можат да ги користат услугите на новата специјализирана ...