TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Да ги запреме насилниците на кои не им беа доволни 10 години

24 Вести - 12.11.2016

Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ не ја бараат вашата доверба за подобро да живеете туку за да продолжат да ве крадат, вели во писмена изјава лидерот на СДСМ, Зоран Заев. „Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен ...

Заев – Листите на ВМРО-ДПМНЕ, огледало на криминалот

Р.С.Европа - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ Зоран Заев реагира дека носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се, како што вели, огледало на криминалот, корупцијата, насилството, несовесноста и беззаконието. Тоа се луѓе, како што наведува Заев, кои украле над пет милијарди евра ...

Заев: кандидатските листи на ДПМНЕ, огледало на криминалот

ТВ21 - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во пишана изјава до медиумите реагира во врска со доставените носители на кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ до Државната изборна комисија. Заев оценува дека носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се, како што вели, ...

Заев: Овие луѓе украдоа над 5 милијарди евра, нарачуваа шамари, рекетираа фирми, бркаа од работа

Фокус - 12.11.2016

Лидерот на опозицискиот СДСМ, Зоран Заев даде свој коментар во врска со доставените носители на листи од страна на ВМРО-ДПМНЕ до Државната изборна комисија. Според него, носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, ...

Заев: Власта ја бара вашата доверба за да продолжи да ве краде

+инфо - 12.11.2016

Овие исти луѓе кои 10 години ви ги кршеа соништата не смеат повеќе да владеат. Да ги запреме. Да не ни ги уништуваат домовите и децата, порача Заев. Во врска со доставените носители на листи од страна на ВМРО-ДПМНЕ до ДИК, пренесуваме писмена изјава ...

Заев: На насилниците не им беа доволни 10 години, да ги запреме, да избереме живот!

А1 On - 12.11.2016

Во врска со доставените носители на листи од страна на ВМРО-ДПМНЕ до ДИК, претседателот на СДСМ, Зоран Заев во писмената изјава за медиумите рече: „Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, се огледало на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Голем е стравот кај Заев и ќе сноси одговорност за сè што и направи на Македонија

ТВ21 - 12.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ реагираше на пишаната изјава на лидерот на СДСМ Зоран Заев за кандидатските листи на Коалицијата „За подобра Македонија“. – Голем е стравот кај Заев откако сфати дека после 11-ти декември не само што СДСМ ќе биде жестоко поразен на ...

Заев: на насилниците не им беа доволни 10 години, да ги запреме, да избереме живот!

ТВ21 - 12.11.2016

Во врска со доставените носители на листи од страна на ВМРО-ДПМНЕ до ДИК, пренесуваме писмена изјава за медиумите од претседателот на СДСМ, Зоран Заев: „Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, се огледало на ...

Заев: На 11 декември да избереме живот

Вест - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во пишана изјава до медиумите реагира во врска со доставените носители на кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ до Државната изборна комисија Заев оценува дека носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се, како што вели, ...

Заев: На 11 декември да избереме живот

Канал5 - 12.11.2016

„Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, се огледало на криминалот, корупцијата, насилството, несовесноста, беззаконието, на што се изложени граѓаните на Македонија изминативе 10 години, вели Заев во писмена ...

Реакција на Заев за кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ

Сител - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во пишана изјава до медиумите реагира во врска со доставените носители на кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ до Државната изборна комисија. Заев оценува дека носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се, како што вели, ...

Заев: Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се огледало на криминалот

Точка - 12.11.2016

Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, се огледало на криминалот, корупцијата, насилството, несовесноста, беззаконието, на што се изложени граѓаните на Македонија изминативе 10 години.

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на изјавата на Заев за кандидатските листи

Сител - 12.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ реагираше на пишаната изјава на лидерот на СДСМ Зоран Заев за кандидатските листи на Коалицијата „За подобра Македонија“. - Голем е стравот кај Заев откако сфати дека после 11-ти декември не само што СДСМ ќе биде жестоко поразен на ...

Заев: Листите на ВМРО-ДПМНЕ се огледало на криминалот

Локално - 12.11.2016

Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, се огледало на криминалот, корупцијата, насилството, несовесноста, беззаконието, на што се изложени граѓаните на Македонија изминативе 10 години, стои во писмената изјава ...

Реакција на Заев за кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ

МК News - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во пишана изјава до медиумите реагира во врска со доставените носители на кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ до Државната изборна комисија. Заев оценува дека носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се, како што вели, ...

Реакција на Заев за кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ

Вечер - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во пишана изјава до медиумите реагира во врска со доставените носители на кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ до Државната изборна комисија Заев оценува дека носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се, како што вели, ...

Заев со одговор на листите на ВМРО-ДПМНЕ: На насилниците не им беа доволни 10 години, да ги запреме, да избереме живот!

Бриф - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев испрати пишана изјава до медиумите во врска со доставените носители на листи од страна на ВМРО-ДПМНЕ до ДИК. Ви ја пренесуваме во целост: „Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен ...

Заев: Листите на ВМРО-ДПМНЕ се огледало на криминалот

Мета - 12.11.2016

Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, се огледало на криминалот, корупцијата, насилството, несовесноста, беззаконието, на што се изложени граѓаните на Македонија изминативе 10 години, стои во писмената изјава ...

Заев: На насилниците не им беа доволни 10 години, да ги запреме, да избереме живот!

Репортер - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев испрати пишана изјава до медиумите во врска со доставените носители на листи од страна на ВМРО-ДПМНЕ до ДИК. Ви ја пренесуваме во целост: „Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен ...

Заев: Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се огледало на криминалот

Макфакс - 12.11.2016

Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, се огледало на криминалот, корупцијата, насилството, несовесноста, беззаконието, на што се изложени граѓаните на Македонија изминативе 10 години.

ЗАЕВ: Листите на ВМРО-ДПМНЕ се огледало на криминалот, насилството и несовесноста

Фактор - 12.11.2016

Во врска со доставените носители на листи од страна на ВМРО-ДПМНЕ до ДИК, пренесуваме писмена изјава за медиумите од претседателот на СДСМ, Зоран Заев: „Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен премиер, се огледало на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Голем е стравот на Заев откако сфати дека ќе мора да сноси лична одговорност за се што и направи на ...

Press24 - 12.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ реагираше на пишаната изјава на лидерот на СДСМ Зоран Заев за кандидатските листи на Коалицијата „За подобра Македонија“. - Голем е стравот кај Заев откако сфати дека после 11-ти декември не само што СДСМ ќе биде жестоко поразен на ...

Реакција на Заев за кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ

Телевизија Нова - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во пишана изјава до медиумите реагира во врска со доставените носители на кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ до Државната изборна комисија. Заев оценува дека носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ се, како што вели, ...

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на изјавата на Заев за кандидатските листи

Телевизија Нова - 12.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ реагираше на пишаната изјава на лидерот на СДСМ Зоран Заев за кандидатските листи на Коалицијата „За подобра Македонија“. – Голем е стравот кај Заев откако сфати дека после 11-ти декември не само што СДСМ ќе биде жестоко поразен на ...

Заев со одговор на листите на ВМРО-ДПМНЕ: На насилниците не им беа доволни 10 години, да ги запреме, да избереме живот!

Либертас - 12.11.2016

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев испрати пишана изјава до медиумите во врска со доставените носители на листи од страна на ВМРО-ДПМНЕ до ДИК. Ви ја пренесуваме во целост: „Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од обвинетиот поранешен ...

Листата на водачите на кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ објавена во медиуми, Груевски ќе се соочи со Заев

Макфакс - 11.11.2016

Челникот на владејачката ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, ќе се кандидира во четвртата избора единица, каде што ќе се соочи со лидерот на опозициската СДСМ, Зоран Заев, објави во петокот вечерта Прес 24 повикувјаќи се на официјални партиски извори во ...

Нова бомба на повидок: Заев на тајни преговори во штабот на ВМРО-ДПМНЕ

Република - 11.11.2016

Зоран Заев најверојатно ќе се најде на листата на ВМРО-ДПМНЕ во четвртата изборна единница, доколку не се случи ништо чудно и неверојатно. Ова е епилогот на неколкучасовните преговори во штабот на ВМРО-ДПМНЕ на кои лидерот на СДСМ дојде тајно и без ...

Експерти: Овие се избори каде ќе се одлучува помеѓу Груевски и Заев

Сител - 08.11.2016

На 11 декември изборот ќе биде своевиден референдум. Граѓаните ќе бираат меѓу политиките на ВМРО ДПМНЕ на проекти и политиката на СДСМ за креирање кризи. Политичките аналитичари оценуваат дека меѓу изборот Груевски со проекти и дела зад себе, Заев ...

Заев во кампања со проекти на ВМРО-ДПМНЕ

Република - 08.11.2016

По­зи­ци­ја­та на Зо­ран За­ев на ли­ста­та на но­си­те­ли на из­бор­ни еди­ни­ци раз­јас­ни мно­гу ди­ле­ми. Зна­чи (што би рек­ла Ка­ти­ца Ја­не­ва ко­га не чи­та) за­тоа ли СДСМ дејс­тву­ва тол­ку ин­фан­тил­но и без ком­пас? Ве­лат „ед­на сли­ка ...

Заев краде идеи за проекти од ВМРО-ДПМНЕ, само албанизацијата е негова идеја

Пулс24 - 08.11.2016

Во 2014 година СДСМ настапи со програма во три столба. Сега, новиот Заев „План за Македонија“ целосно им парира на тогашните „Промени за нов почеток“. Неинвентивно и очигледно неефектно, ама едноставно и лесно за препишување, макар што и тогаш два ...

Груевски: Граѓаните да одлучат со кого ќе им биде подобро - Со ВМРО-ДПМНЕ што гради, или со СДСМ што креира кризи

Сител - 07.11.2016

Заев не може да победи на декемвриските избори и тој е свесен за тоа, рече лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на годишната конференција на Унијата на жени викендов. Според Груевски, Заев нема што да понуди, а неговиот збор нема никаква вредност, бидејќи како што ...

Груевски: Зашто нема што да понуди, Заев и самиот е свесен дека не може да победи

Алфа - 07.11.2016

Лидерот на СДСМ не може да победи на претстојните избори и за тоа и самиот е свесен, смета лидерот на ВМРО-ДПМНЕ. Никола Груевски му порача на Зоран Заев дека резултатот е јасен од сега оти опозицијата нема понуда.

СИТЕЛ - Груевски: Граѓаните да одлучат со кого ќе им биде подобро - Со ВМРО-ДПМНЕ што гради, или со СДСМ што креира ...

Press24 - 07.11.2016

Заев не може да победи на декемвриските избори и тој е свесен за тоа, рече лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на годишната конференција на Унијата на жени викендов. Според Груевски, Заев нема што да понуди, а неговиот збор нема никаква вредност, бидејќи како што ...

Груевски: Заев и самиот е свесен дека не може да победи на изборите

Пулс24 - 07.11.2016

Зошто Заев не може да победи и самиот е свесен за тоа? Затоа што нема што да понуди, затоа што никој не верува дека тој човек може да биде премиер. Затоа што сите знаат дека тоа што денес го кажува утре нема никаква вредност. Зборот за него не вреди.