TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи

А1 On - 16.11.2013

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи за 1,3 милијарди евра за финансирање на недостигот на средства во државниот буџет во 2014 година, изјави грчкиот министер за ...

Грција со план до кредиторите за структурни реформи

Н.Македонија - 16.11.2013

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи за 1,3 милијарди евра за финансирање на недостигот на средства во државниот буџет во 2014 година, изјави грчкиот министер за ...

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи

+инфо - 16.11.2013

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи за 1,3 милијарди евра за финансирање на недостигот на средства во државниот буџет во 2014 година, изјави грчкиот министер за ...

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи

Сител - 16.11.2013

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи за 1,3 милијарди евра за финансирање на недостигот на средства во државниот буџет во 2014 година, изјави грчкиот министер за ...

Грција со предлог за реализирање на структурни реформи

Press24 - 16.11.2013

Грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас, изјави дека на кредиторите им предложиле план за реализирање структурни реформи за 1,3 милијарди евра за финансирање на недостигот на средства во ...

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи

Курир - 16.11.2013

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи за 1,3 милијарди евра за финансирање на недостигот на средства во државниот буџет во 2014 година, изјави грчкиот министер за ...

Грција им предложила на кредиторите план за структурни реформи

Економски - 16.11.2013

Грција им предложила на кредиторите план за реализирање структурни реформи за 1,3 милијарди евра за финансирање на недостигот на средства во државниот буџет во 2014 година, изјави грчкиот министер за ...

Кредиторите го слушнаа планот на Грција за реализација на структурните реформи

Maxim - 16.11.2013

Грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас, изјави дека на кредиторите им предложиле план за реализирање структурни реформи за 1,3 милијарди евра за финансирање на недостигот на средства во ...

Стурнарас: Новите мерки за штедење се опасни за Грција

Точка - 15.11.2013

Грција нема да отстапи пред притисокот на меѓународните кредитори за наметнување на нови мерки за штедење, изјавил министерот за финансии на Грција, Јанис Стурнарас, во интервју за американскиот ...

Стурнарас: Новите мерки за штедење се опасни за Грција

Нетпрес - 15.11.2013

Грција нема да отстапи пред притисокот на меѓународните кредитори за наметнување на нови мерки за штедење, изјавил министерот за финансии на Грција, Јанис Стурнарас, во интервју за американскиот ...

Стурнарас пред Еврогрупата ќе ја брани економската политика на Грција

А1 On - 14.11.2013

Грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас денеска во Брисел ќе се обиде да ги убеди членовите на еврозоната дека Грција е неправедно критикувана од страна на нејзините кредитори и оти Владата има ...

Стурнарас пред Еврогрупата ќе ја брани економската политика на Грција

+инфо - 14.11.2013

Грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас денеска во Брисел ќе се обиде да ги убеди членовите на еврозоната дека Грција е неправедно критикувана од страна на нејзините кредитори и оти Владата има ...

Стурнарас пред Еврогрупата ќе ја брани економската политика на Грција

Телеграф - 14.11.2013

Стурнарас ќе ја информира Еврогрупата , заедно со функционерите од тројката, за последната проценка на програмата за прилагодување Грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас денеска во Брисел ќе се ...

Стурнарас во Брисел ќе ја брани економската политика на Грција

Press24 - 14.11.2013

Грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас денеска во Брисел ќе се обиде да ги убеди членовите на еврозоната дека Грција е неправедно критикувана од страна на нејзините кредитори.

Стурнарас ќе се “вади“ пред Еврогрупата

Lider - 14.11.2013

Грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас денеска во Брисел ќе се обиде да ги убеди членовите на еврозоната дека Грција е неправедно критикувана од страна на нејзините кредитори и оти Владата има ...

Стурнарас пред Еврогрупата ќе ја брани економската политика на Грција

Maxim - 14.11.2013

Грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас денеска во Брисел ќе се обиде да ги убеди членовите на еврозоната дека Грција е неправедно критикувана од страна на нејзините кредитори.

Стурнарас навреден од критиките на анонимен европски функционер

Точка - 13.11.2013

Раководителите на Тројката меѓународни кредитори денес си заминуваат од Атина и ќе се вратат во грчката престолнина во петок, по утрешното заседание на Еврогрупата.

Стурнарас навреден од критиките на анонимен европски функционер

Нетпрес - 13.11.2013

Раководителите на Тројката меѓународни кредитори денес си заминуваат од Атина и ќе се вратат во грчката престолнина во петок, по утрешното заседание на Еврогрупата.

Буџетот на Грција под лупа на Тројката

Денар - 13.11.2013

Инспекторите на „Тројката“ – Меѓународниот монетарен фонд, ЕУ и Европската централна банка, се состаноа со министерот за финансии на Грција, Јанис Стурнарас.

Грција: Отпуштените државни службеници скандираа „убијци, убијци“

А1 On - 12.11.2013

Претставници на „тројката“ меѓународни кредитори на Грција денеска во Атина разговараат со грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас, додека пред зградата на ресорното Министерство протестираат ...

Претставници на „тројката“ на разговори со грчкиот министер за финансии

Алфа - 12.11.2013

Претставници на „тројката“ меѓународни кредитори на Грција денеска во Атина разговараат со грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас, додека пред зградата на ресорното Министерство протестираат ...

Гневни Грци извикуваат „Убијци, убијци!“ додека „тројката“ ја претресува состојбата во Грција

+инфо - 12.11.2013

Претставници на „тројката“ меѓународни кредитори на Грција денеска во Атина разговараат со грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас, додека пред зградата на ресорното Министерство протестираат ...

Стурнарас се надева на напредок во разговорите со Тројката

Точка - 12.11.2013

Министерот за финансии на Грција, Јанис Стурнарас денеска ќе ги продолжи тешките преговори со претставниците на Тројката. Двете страни остануваат далеку од можноста за постигнување договор за ...

Претставници на „тројката“ во Грција

Телеграф - 12.11.2013

Меѓународните кредитори се сретнаа со Стурнарас во потрага по компромисно решение за прашањето за предвидениот дефицит Претставници на „тројката“ меѓународни кредитори на Грција денеска во Атина ...

Стурнарас се надева на напредок во разговорите со Тројката

Нетпрес - 12.11.2013

Министерот за финансии на Грција, Јанис Стурнарас денеска ќе ги продолжи тешките преговори со претставниците на Тројката. Двете страни остануваат далеку од можноста за постигнување договор за ...

Тројката на разговори со грчкиот министер за финансии

Press24 - 12.11.2013

„Тројката“ денеска во Атина разговараат со грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас, додека пред зградата на ресорното Министерство протестираат отпуштените државни службеници, скандирајќи ...

Грчкиот буџет под лупа на Тројката

Нетпрес - 12.11.2013

Инспекторите од Меѓународниот монетарен фонд, Европската унија и Европската централна банка, се сретнаа денеска со грчкиот министер за финансии, Јанис Стурнарас.

Претставници на „тројката“ на разговори со грчкиот министер за финансии

Lider - 12.11.2013

- Претставници на „тројката“ меѓународни кредитори на Грција денеска во Атина разговараат со грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас, додека пред зградата на ресорното Министерство протестираат ...

Претставници на „тројката“ ќе се сретнат со грчкиот министер за финансии

Maxim - 12.11.2013

Денеска во Атина претставници на „тројката“ ќе разговараат грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас, додека пред зградата на ресорното Министерство протестираат отпуштените државни службеници, ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

Утрински - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

Алфа - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

А1 On - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

+инфо - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

Сител - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Грција исполнила 80 отсто од бараните реформи

Кирилица - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Стурнарас: Грција нема да има потреба од нови мерки на штедење

Точка - 11.11.2013

Грција нема да има потреба од нови мерки на штедење, бидејќи земјата веќе има реализирано 80 отсто од потребните финансиски напори за периодот од 2009 до 2016 година, истакнал пред пратениците ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

Бриф - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

Телеграф - 11.11.2013

Грчкиот министер за финансии го нарече „голем успех“ постигнатото намалување на буџетскиот дефицит Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за ...

Стурнарас: Грција нема да има потреба од нови мерки на штедење

Нетпрес - 11.11.2013

Грција нема да има потреба од нови мерки на штедење, бидејќи земјата веќе има реализирано 80 отсто од потребните финансиски напори за периодот од 2009 до 2016 година, истакнал пред пратениците ...

Грција исполнила 80 проценти од финансиските мерки

Република - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Грција исполнила 80 проценти од бараните реформи

Курир - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

еВести - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...

Стурнарас: Грција исполни 80 отсто од бараните реформи

Економски - 11.11.2013

Грција исполни 80 проценти од бараните финансиски мерки за периодот 2009-2016 година и нови мерки за штедење не се потребни, изјави грчкиот министер за финансии Јанис Стурнарас за време на дебатите ...