TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американска донација за Граничната полиција

24 Вести - 13.11.2013

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа, Ванчо Каргов и други високи ...

Американска донација за Граничната полиција и Царината

24 Вести - 13.11.2013

Американска донација вредна близу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Македонија. Донацијата вклучува уреди за надзор во ноќни услови, ...

Донација на САД за Граничната полиција

Р.С.Европа - 13.11.2013

Американскиот амбасадор Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа Ванчо Каргов денеска ќе присуствува на донација на опрема што ...

Донација на САД за Граничната полиција и Царината

Р.С.Европа - 13.11.2013

Американска донација вредна околу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Македонија. „Безбедните граници многу придонесуваат за внатрешната и ...

Безбедни граници за поголема регионална безбедност

Р.С.Европа - 13.11.2013

Граничната полиција и Царинската управа добија американска донација во опрема вреднa околу 470 илјади долари. Во првите девет месеци од годинава во Македонија се откриени скоро 900 илегални мигранти ...

Американска опрема за македонската Гранична полиција и Царината

Глас на Америка - 13.11.2013

Американска опрема за македонската Гранична полиција и Царината Уреди за надзор во ноќни услови, термални визири, инструменти за вршење преглед, камери за надзор, ГПС-уреди, детектори за радијација и ...

Американска донација за Граничната полиција

Утрински - 29.07.2014

Двогледи со долг опсег, уреди за вршење преглед, пејџери за откривање радијација, компјутери и опрема за симултан превод, во вредност од 142 илјади американски долари е донацијата што денеска ...

ФOTO: Американска донација за Граничната полиција и Царината

Утрински - 13.11.2013

Американска донација вредна близу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Република Македонија.

Американска донација за Граничната полиција

А1 On - 13.11.2013

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа, Ванчо Каргов и други високи ...

Американска донација за Граничната полиција

Алфа - 13.11.2013

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа, Ванчо Каргов и други високи ...

Американска донација за Граничната полиција и Царината

Алсат-М - 13.11.2013

Американска донација вредна близу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Република Македонија.

Американска донација за Граничната полиција и Царината

А1 On - 13.11.2013

Американска донација вредна близу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Република Македонија.

Цариниците и граничните полицајци добија модерна опрема од САД

Дневник - 13.11.2013

Уреди за ноќно гледање, опрема за термичка обработка на слики, инструменти за инспекција, камери за надзор, ГПС-уреди за навигација, детектори за радиоактивност и две патролни возила добија ...

Американска донација за МВР и царината

+инфо - 13.11.2013

Американскиот амбaсадoрт во Скопје, Пол Волерс денеска на Гранична полиција и на Царинската управа им подари техничка опрема подарок од неговата влада, вредна половина милион долари.Донацијата ...

Американска донација за Граничната полиција

Канал5 - 13.11.2013

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа, Ванчо Каргов и други високи ...

Американска донација за Граничната полиција

Сител - 13.11.2013

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа, Ванчо Каргов и други високи ...

САД донираат опрема за Граничната полиција и Царинската управа на РМ

Локално - 13.11.2013

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа, Ванчо Каргов и други високи ...

Американска донација за Граничната полиција и Царината

Канал5 - 13.11.2013

Американска донација вредна близу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Република Македонија.

Американска донација за Граничната полиција и Царината

Сител - 13.11.2013

Американска донација вредна близу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Република Македонија.

Амбасадата на САД донираше опрема за македонската полиција и царината

Сител - 13.11.2013

Цариниците и граничните полицајци добија нови детектори за радијација, оружје, дрога ,експлозиви,термални и дигитални камери, како донација од американската амбасада.

САД донираше опрема за граничната полиција и за Царината

Вечер - 13.11.2013

Техничка опрема вредна околу 400 илјади долари вчера на свечена церемонија им беше предадена на граничната полиција и на Царинската управа на РМ. Опремата ја донираше Амбасадата на САД во рамките на ...

Американска донација за Граничната полиција

Телеграф - 13.11.2013

Оваа донација ќе ја подобри способноста на Граничната полиција и на Царинската управа на Македонија да вршат професионална контрола на границата и да го подобрат функционирањето на граничните премини ...

Донација од САД за Граничната полиција

Точка - 13.11.2013

Амбасадорот на САД во земјава, Пол Волерс денеска на министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и директорот на Царинската Управата, Ванчо Каргов ќе им предаде донација на опрема наменета за ...

Доделување опрема на Граничната полиција при МВР

Курир - 13.11.2013

На церемонија на предавање донација на опрема денеска ќе присуствуваат Пол Волерс, амбасадорот на САД, заедно со министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, генералниот директор на ...

Донација од САД за Граничната полиција

Нетпрес - 13.11.2013

Амбасадорот на САД во земјава, Пол Волерс денеска на министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и директорот на Царинската Управата, Ванчо Каргов ќе има предаде донација на опрема наменета ...

Граничната полиција добива опрема вредна 479.000 американски долари

Press24 - 13.11.2013

Македонската гранична полиција добива донација од Америка. За таа цел, денеска амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс ќе оствари средба со министерот за внатрешни работи, Гордана ...

Донација на САД за Граничната полиција

Република - 13.11.2013

Американскиот амбасадор Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа, Ванчо Каргов и други високи функционери, денеска ќе ...

Донирана опрема вредна половина милион долари од САД за контрола на граничната безбедност

Курир - 13.11.2013

Амбасадорот на САД во Република Македонија, Пол Волерс донираше опрема вредна пола милион денари за зајакнување на безбедноста на македонските гранични премини.

ГАЛЕРИЈА: Граничната полиција доби опрема вредна близу половина милион долари

Press24 - 13.11.2013

Граничната полиција на Македонија денеска доби опрема вредна близу половина милион долари од Америка. На настанот присуствуваа министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, директорот на ...

Американска донација за граничната полиција и за Царината

еВести - 13.11.2013

Амбасадата на САД во Македонија донираше опрема вредна половина милион денари за зајакнување на безбедноста на македонските гранични премини. Донацијата вклучува уреди за надзор во ноќни услови, ...

Американска донација за Царината

Lider - 13.11.2013

Амбасадорот на САД Пол Волерс, министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска и директорот на Царинската управа Ванчо Каргов ќе присуствуваат на доделување донација од Програмата на САД за ...

Американска донација за Граничната полиција

Денешен - 13.11.2013

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс заедно со министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на Царинската управа, Ванчо Каргов и други високи ...

Донација од САД за Царината и Граничната полиција

Lider - 13.11.2013

Американска донација вредна близу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Република Македонија.

Американска донација за Граничната полиција и Царината

Денешен - 13.11.2013

Американска донација вредна близу половина милион долари денеска и беше предадена на Гранична полиција и на Царинската управа на Република Македонија.

Американска донација за Граничната полиција

Falanga - 13.11.2013

Опремата е вреднa 479.000 американски долари. Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс заедно со министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, генералниот директор на ...

Македонската царина ќе се поднови со современа американска опрема

Maxim - 13.11.2013

Македонската гранична полиција добива донација од Америка. За таа цел, денеска амбасадорот на Соединетите Американски Држави Пол Волерс ќе оствари средба со министерот за внатрешни работи, Гордана ...

ФОТО: Американците ја модернизираа македонската царина

Maxim - 13.11.2013

Граничната полиција на Македонија денеска доби опрема вредна близу половина милион долари од Америка. На настанот присуствуваа министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, директорот на ...