TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иванов се потпиша во книгата на жалост во резиденцијата на Франција во Скопје

Денешен - 14.11.2015

„Со огорченост и длабока тага ги примив потресните вести за терористичките напади во Париз. Длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот и антицивилизациски чин. Ова е напад не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и ...

Иванов до Оланд: Македонските граѓани, како и секогаш, ќе застанат зад слободољубивите граѓани на Франција

Република - 14.11.2015

Претседателот на Ре п ублика Македонија, д-р Ѓорге Иванов , по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република , г. Франсоа Оланд. Почитуван господине Претседател, Со шок, неверување и чувство на ...

Иванов: Ова не напад само на Франција, туку врз целиот слободен свет

Сител - 14.11.2015

„Со огорченост и длабока тага ги примив потресните вести за терористичките напади во Париз. Длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот и антицивилизациски чин. Ова е напад не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и ...

Иванов упати сочувство до францускиот претседател Оланд

Нова ТВ - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република - Франсоа Оланд. „Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов: Ова не е напад само на Франција, туку врз целиот слободен свет

Lider - 14.11.2015

„Со огорченост и длабока тага ги примив потресните вести за терористичките напади во Париз. Длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот и антицивилизациски чин. Ова е напад не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и ...

Иванов испрати телеграма со сочувство до Оланд

+инфо - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република, Франсоа Оланд. „Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов: Ова не е напад само на Франција, туку врз целиот слободен свет

Вечер - 14.11.2015

Со огорченост и длабока тага ги примив потресните вести за терористичките напади во Париз. Длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот и антицивилизациски чин. Ова е напад не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и ...

Иванов: Нападите во Париз предупредување дека мора да се преземе нешто

Lider - 14.11.2015

Ова е голема трагедија и шок за сите. Тероризмот е секаде ист и убива невини луѓе. Справувањето со тероризмот подразбира дека не треба да имаме милост кон таквите настани кои се случуваат секаде.

Иванов: Ова не e напад само на Франција, туку врз целиот слободен свет

Алфа - 14.11.2015

„Со огорченост и длабока тага ги примив потресните вести за терористичките напади во Париз. Длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот и антицивилизациски чин. Ова е напад не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и ...

Иванов: Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

Популарно - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. – Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

ИВАНОВ: Ова е напад врз целиот свет, не само на Франција

Телеграф - 14.11.2015

Претседателот Иванов по потпишувањето во книгата на жалост изјави дека дошол во француската резиденција за да искаже сочувство во името на македонските граѓани за трагедијата што ја снајде Франција, но и цела Европа „Со огорченост и длабока тага ги ...

Иванов:Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

Курир - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. - Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

(ФОТО) Иванов: Ова не напад само на Франција, туку врз целиот слободен свет

Утрински - 14.11.2015

„Со огорченост и длабока тага ги примив потресните вести за терористичките напади во Париз. Длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот и антицивилизациски чин. Ова е напад не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и ...

Иванов: Нападите во Париз предупредување дека мора да се преземе нешто

Канал5 - 14.11.2015

Ова е голема трагедија и шок за сите. Тероризмот е секаде ист и убива невини луѓе.Справувањето со тероризмот подразбира дека не треба да имаме милост кон таквите настани кои се случуваат секаде.

Иванов: Ова е напад врз целиот свет, не само на Франција

Република - 14.11.2015

Претседателот Ѓорге Иванов по потпишувањето во книгата на жалост изјави дека дошол во француската резиденција за да искаже сочувство во името на македонските граѓани за трагедијата што ја снајде Франција, но и цела Европа.

Иванов: Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

24 Вести - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. - Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов се потпиша во книгата на жалост во Француската амбасада: Ова не е напад само на Франција, туку врз целиот ...

Репортер - 14.11.2015

Со огорченост и длабока тага ги примив потресните вести за терористичките напади во Париз. Длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот и антицивилизациски чин. Ова е напад не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и ...

Иванов: Нападите во Париз предупредување дека мора да се преземе нешто

Сител - 14.11.2015

Ова е голема трагедија и шок за сите. Тероризмот е секаде ист и убива невини луѓе. Справувањето со тероризмот подразбира дека не треба да имаме милост кон таквите настани кои се случуваат секаде.

Иванов: Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

Денешен - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. – Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов: Нападот во Париз, напад против врвните европски и општочовечки вредности и принципи

Нетпрес - 14.11.2015

Нападот не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и општочовечки вредности и принципи. Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати телеграма со сочувство до Претседателот ...

Иванов до Оланд: Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

Вечер - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз,упати сочувство до Претседателот на Француската Република, г. Франсоа Оланд. Почитуван господине Претседател, Со шок, неверување и чувство на огорченост ...

Иванов: Длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот чин во Париз

Press24 - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. - Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

ИВАНОВ: Нападот во Париз е напад против европските и општочовечките вредности

Телеграф - 14.11.2015

Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за терористичките напади во Париз и длабоко жалам за изгубените животи од варварскиот чин, наведува Иванов Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод ...

Иванов: Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

МРТ - 14.11.2015

Ова е напад не само против граѓаните на Париз, туку и против врвните европски и општочовечки вредности и принципи, наведува Иванов... Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до ...

Иванов:Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

Алсат-М - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. - Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов: Нападот во Париз е напад против европските и општочовечките вредности

Утрински - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. - Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов: Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

Пулс24 - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. - Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов со телеграма за сочуство до Оланд

Макфакс - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република, Франсоа Оланд. „Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов:Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

Алфа - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади ...

Иванов со телеграма за сочувство до Оланд

Точка - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република, Франсоа Оланд. „Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...

Иванов: Нападите во Париз предупредување дека мора да се преземе нешто

Република - 14.11.2015

Ова е голема трагедија и шок за сите. Тероризмот е секаде ист и убива невини луѓе. Справувањето со тероризмот подразбира дека не треба да имаме милост кон таквите настани кои се случуваат секаде.

Иванов:Нападите се предупредување да се преземе нешто

Телма - 14.11.2015

- Ова е голема трагедија и шок за сите. Тероризмот е секаде ист и убива невини луѓе. Справувањето со тероризмот подразбира дека не треба да имаме милост кон таквите настани кои се случуваат секаде.

Претседателот Иванов упати сочуство до претседателот Оланд

Телма - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република, г. Франсоа Оланд: „Почитуван господине Претседател, Со шок, неверување и чувство на ...

Иванов: Нападите во Париз предупредување дека мора да се преземе нешто

Вечер - 14.11.2015

Ова е голема трагедија и шок за сите. Тероризмот е секаде ист и убива невини луѓе. Справувањето со тероризмот подразбира дека не треба да имаме милост кон таквите настани кои се случуваат секаде.

Иванов: Нападите во Париз предупредување дека мора да се преземе нешто

Орбис - 14.11.2015

Ова е голема трагедија и шок за сите. Тероризмот е секаде ист и убива невини луѓе. Справувањето со тероризмот подразбира дека не треба да имаме милост кон таквите настани кои се случуваат секаде.

ИВАНОВ: Нападот во Париз, напад против европските и општочовечките вредности

Fox.mk - 14.11.2015

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод терористичките напади во Париз, упати сочувство до Претседателот на Француската Република Франсоа Оланд. „Со шок, неверување и чувство на огорченост ги примив потресните вести за ...