TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фејсбук повторно има технички проблеми – не се отвараат одредени профили и страници

МК News - 17.11.2013

Поедини корисници на Фејсбук имаат одредени проблеми бидејќи не можат да пристапат кон одредени профили и страници. Фејсбук е свесен за овој проблем но моментално не е подготвен да даде никаква ...

Фејсбук повторно има технички проблеми

Курир - 17.11.2013

Поедини корисници на Фејсбук имаат одредени проблеми бидејќи не можат да пристапат кон одредени профили и страници. Фејсбук е свесен за овој проблем но моментално не е подготвен да даде никаква ...

Македонците се Фејсбук нација – 32,2 отсто постојано се вклучени

24 Вести - 16.11.2013

Македонците се Фејсбук нација – покажува најновото истражување. Спроведено е електронски на 890 Фејсбук корисници, од кои 32,2 отсто изјавиле дека се постојано вклучени на Фејсбук, 27.6 отсто од 4-5 ...

Како изгледа просечниот македонски фесјбук корисник

Факултети - 16.11.2013

На вчерашната конференција Allweb.mk, Никола Спасов од агенцијата Рејтинг претстави интересно истражување со наслов „Фејсбук нација“. Интересно за медиумите е тоа што речиси половина од корисниците ...

Во онлајн комуникациите, компаниите веќе немаат простор за импровизација!

Lider - 16.11.2013

Живееме во време кога компаниите треба да разберат дека Интернетот повеќе не е „заебанција“ и дека може да имаат корист од него. Над 90% од интернет корисниците донесуваат одлука за купување кога ќе ...

Кој е просечниот македонски корисник на Facebook?

IT.mk - 15.11.2013

Ако се погледне статистиката, македонските корисници буквално висат на Facebook, со околу 50 отсто кои поминуваат над 3 часа на друштвената мрежа. За многу корисници, и тие помладите и тие постарите, ...

Фејсбукот за „лајкување“, а не за интеракција со брендови

Телеграф - 15.11.2013

Дури 76,2 отсто стискаат лајкови, 42 проценти споделуваат, 38 отсто коментираат, а само 30,2 отсто пратиле порака на некоја компанија или бренд Македонците користат Фејсбук повеќе од просекот во ...

Официјални Facebook бројки на активни корисници

365 - 14.11.2013

Претходно официјалните Facebook бројки на активни корисници беа ретки, иако имаше начини да се добие приближен број на активни корисници, проценка од дисплеј инструменти, но тоа не беа навистина ...

Facebook: Време е да се промени лозинката

GSM.mk - 14.11.2013

Последиците од хакерскиот напад на Adobe, во кој беа зафатени околу 150 милиони сметки се поголеми отколку што досега се веруваше. Корисниците на Facebook, кои со истите кориснички податоци биле ...

Официјални Facebook бројки на активни корисници

SocialNet - 14.11.2013

Претходно официјалните Facebook бројки на активни корисници беа ретки, иако имаше начини да се добие приближен број на активни корисници, проценка од дисплеј инструменти, но тоа не беа навистина ...

Facebook: Време е да се промени лозинката

ВИС - 14.11.2013

Последиците од хакерскиот напад на Adobe, во кој беа зафатени околу 150 милиони сметки се поголеми отколку што досега се веруваше. Корисниците на Facebook, кои со истите кориснички податоци биле ...

Македонците по 3 часа се на Фејсбук

Оn.net - 13.11.2013

Скоро половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден 44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно ...

Facebook: Време е да се промени лозинката

Кајгана - 13.11.2013

Последиците од хакерскиот напад на Adobe, во кој беа зафатени околу 150 милиони сметки се поголеми отколку што досега се веруваше. Корисниците на Facebook, кои со истите кориснички податоци биле ...

Зошто е време за промена на лозинката на Фејсбук?

think.mk - 13.11.2013

После нападот на Adobe, хакерите добија пристап до голем број кориснички имиња и лозинки (дури 2,9 милиони корисници) со чија помош би можеле да пристапат и до многу кориснички профили на социјалната ...

Менувајте лозинка на Фејс – загрозенa безбедноста на милиони Фејсбук профили

МК News - 13.11.2013

По нападот на Adobe, хакерите добија пристап до голем број кориснички имиња и лозинки (дури 2,9 милиони корисници) со чија помош би можеле да пристапат и до многу кориснички профили на социјалната ...

Време е да ја промените Фејсбук лозинката

Фама - 13.11.2013

Откако го нападнаа Адобе, хакерите дошле до голем број кориснички имиња и лозинки (дури на 2,9 милиони корисници), со чија што помош успеале да пристапат на многу профили на корисниците на Фејсбук.

Загрозена безбедноста на профилите на 150 милиона корисника на Facebook

Portal - 13.11.2013

По неодамнешниот хакерски напад на Adobe, во кој беа украдени информациите на повеќе од 150 милиона корисника, Facebook презема заштитни мерки бидејќи голем дел од корисниците ги користеле истите ...

Зошто е време за промена на лозинката на Фејсбук?

Делчево Денес - 13.11.2013

После нападот на Adobe, хакерите добија пристап до голем број кориснички имиња и лозинки (дури 2,9 милиони корисници) со чија помош би можеле да пристапат и до многу кориснички профили на социјалната ...

Време е да ја промените лозинката на Facebook!

Денар - 13.11.2013

Откако го нападнаа „Adobe“, хакерите дојдоа до голем број на кориснички имиња и лозинки (дури на 2.9 милиони корисници) со чија помош би можеле да дојдат до профилите на корисниците и на „Facebook“.

Загрозена безбедноста на Фејсбук профилите

Денешен - 13.11.2013

Откако го нападнаа „Adobe“, хакерите дојдоа до голем број на кориснички имиња и лозинки (дури на 2.9 милиони корисници) со чија помош би можеле да дојдат до профилите на корисниците и на „Facebook“.

Скоро половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

365 - 12.11.2013

44 проценти од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа ...

Истражување: Македонците се Фејсбук зависници

Falanga - 12.11.2013

Македонците во просек поминуваат по три часа дневно на Фејсбук. Речиси половина од Македонците се зависници од Фејсбук, покажува последното истражување на агенцијата Рејтинг.

Македонците на Фејсбук по 3 часа дневно

Р.С.Европа - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

На Фејсбук и по три часа дневно

МКД - 11.11.2013

Речиси половината од македонските корисници на Фејсбук (44%) поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на ...

Македонците повеќе од три часа дневно се на „Фејсбук“

Утрински - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на „Фејсбук“ од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на оваа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите ...

Facebook во 2013г. е неприкосновен лидер со милијарди и милиони нови корисници

наПауза - 11.11.2013

Годината се уште не е е завршена, но време е за подвлекување на завршните сметки, па затоа е објавен и статус на Фејсбук во 2013 година, кој го потврдува она што веќе го знаевме.

Речиси половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

А1 On - 11.11.2013

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа социјална ...

Македонците поминуваат повеќе од три часа дневно на Фејсбук

Хитпортал - 11.11.2013

Р езултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на социјалната мрежа Фејсбук, покажаа дека 44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа ...

Скоро половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

Факултети - 11.11.2013

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа социјална ...

Профилот на просечниот Фејсбук корисник во Македонија

Радио МОФ - 16.11.2013

Речиси половина од македонските корисници, односно 44%, поминуваат 3 и повеќе часови дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските ...

Истражување: Македонците се цел ден на Facebook

Телефони.мк - 11.11.2013

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Facebook, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа ...

Доказ: Македонците дремат „цел ден“ на Facebook

Идивиди - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Барем три часа „Фејсбук“ на ден троши секој петти македонец

Алфа - 11.11.2013

Околу 44% од македонските граѓани кои имаат профил на Фејсбук, поминуваат барем три или повеќе часа дневно на социјалната мрежа. Поголемиот дел од нив, или 60% сметаат дека трошат премногу време на ...

Половина Македонци седат на Фејсбук повеќе од три часа дневно

+инфо - 11.11.2013

Четириесет и четири отсто од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на социјалната мрежа Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на ...

Половина од Македонците на Фејсбук седат барем по три часа на ден

Фактор - 11.11.2013

Околу половина, односно 44% од македонските корисници поминуваат по најмалку три часа дневно на Фејсбук. ова го покажа првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските ...

Скоро половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

Локално - 11.11.2013

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа ...

Повеќе од три часа дневно минуваат половината од македонските корисници на Фејсбук

Канал5 - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Речиси половина од македонските корисници се на Фејсбук повеќе од три часа дневно

Сител - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Речиси половина од македонските корисници, на Facebook поминуваат повеќе од три часа дневно

Кирилица - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Речиси половина од македонските корисници се на Фејсбук повеќе од три часа дневно

Либертас - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Македонците дневно трошат по 3 часа на Фејсбук

Локално - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Македонците висат на Фејс – истражување вели најмалку по 3 часа на ден

МК News - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Истражување: Македонците се „опасни“ Фејсбук зависници

Сител - 11.11.2013

Безмалку половина од македонците се зависници од Фејсбук. Ова го покажува последното истражување на агенцијата Рејтинг која дојде до интересни податоци.

Македонците "дремат" на Фејсбук по три часа на ден

Вечер - 11.11.2013

Вкупно 44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа ...

Скоро половина македонски корисници „киснат“ на Фејсбук повеќе од три часа на ден

Бриф - 11.11.2013

44% од македонските корисници поминуваат три и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа ...

Скоро половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

еМагазин - 11.11.2013

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа социјална ...

Во Македонија се виси на Фејсбук со саати

Телеграф - 11.11.2013

Целосните резултати од истражувањето ќе бидат презентирани во рамки на конференцијата AllWeb за интернет-маркетинг и ПР-онлајн, што ќе се одржи на 15 овој месец во Скопје Четириесет и четири проценти ...

Македонците поминуваат повеќе од три часа дневно на социјалната мрежа Фејсбук

Press24 - 11.11.2013

Резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на социјалната мрежа фејсбук, покажаа дека 44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа ...

Македонците дневно по три часа на Facebook

Канал 77 - 11.11.2013

Дури 44 отсто од македонските корисници поминуваат три и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на ...

Македонците „киснат“ на Facebook

Хајд Парк - 11.11.2013

Дури 44 отсто од македонските корисници поминуваат три и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на ...

Речиси половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

Portal - 11.11.2013

Дури 44 отсто од македонските корисници поминуваат три и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на ...

Македонците на Фејсбук повеќе од три часа дневно

Курир - 11.11.2013

Дури 44% од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на ...

Половина од Македонците се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

За Се - 11.11.2013

Дури 44% од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на ...

Македонците киснат на „Фејсбук“

Република - 11.11.2013

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа социјална ...

Скоро половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

Делчево Денес - 11.11.2013

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа социјална ...

Речиси половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

Макфакс - 11.11.2013

Дури 44 отсто од македонските корисници поминуваат три и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на ...

Речиси половина од македонските корисници на Фејсбук се повеќе од три часа дневно

Економски - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Половина од Македонците се на Фејсбук повеќе од три часа на ден

Inpress - 11.11.2013

Скопје, 11. ноември 2013 (ИНПРЕС) 44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на ...

На Фејсбук повеќе од три часа дневно

Денешен - 11.11.2013

Четириесет и четири проценти од корисниците на Фејсбук од Македонија поминуваат три и повеќе часа дневно на таа социјална мрежа, покажуваат резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и ...

Еве зошто Фејсбук и натаму е најдобар

Економски - 11.11.2013

Фејсбук можеби ја губи тинејџерската популација која повеќе ги сака Јутјуб и Твитер, но се друго покажува дека Фејсбук и натаму е непрокосновен по својата популатрност, но и по алатаите за промоција ...

Македонците „киснат“ на Фејсбук

Maxim - 11.11.2013

44 % од Македонците поминуваат повеќе од 3 часа дневно на социјалната мрежа фејсбук. Ова го покажале резултатиет од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници.