TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја делови на Кисела Вода, Шуто Оризари, Огњанци, Шишево…

Денар - 11.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште денес од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Без струја денеска делови од Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош

Lider - 11.11.2016

Без струја денеска ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош, информираат од РЦУК на Град Скопје. Од 8:30 до 15 часот без струја ќе бидат делови од с. Шишево и с.

Утре без струја делови на Кисела Вода, Шуто Оризари, Огњанци, Шишево…

Кајгана - 10.11.2016

Поради изведување на технички зафати во електро-мрежата од страна на екипите на ЕВН Македонија АД Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје информира дека на неколку улоци низ градот ќе има прекин во снабдувањето се електрична ...

Три села и дел од Кисела Вода и од Шуто Оризари утре без струја

+инфо - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Дел од Кисела Вода, Шуто Оризари и неколку села утре без струја

Здравство24 - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Дел од Кисела Вода, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

А1 On - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Без струја делови на Кисела Вода, Шуто Оризари, Огњанци, Шишево…

Точка - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште во петок од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Повеќе скопски населби и села денеска без струја...

Н.Македонија - 10.11.2016

Повеќе скопски населби и села денеска без струја Од 9 до 15 часот денеска без електрична енергија ќе останат Етно село, жичарата Водно, Милениумскиот крст, корисниците од Горно Нерези, Долна Арнакија, маркетот „Рептил“, како и жителите од улиците ...

Без струја утре делови од Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош...

Н.Македонија - 10.11.2016

Без струја утре делови од Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош Без струја утре ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош, информираат од РЦУК на Град Скопје.

Без струја утре делови од Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош

Канал5 - 10.11.2016

Без струја утре ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош, информираат од РЦУК на Град Скопје. Од 8:30 до 15 часот без струја ќе бидат делови од с. Шишево и с.

Дел од Кисела Вода, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Сител - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Без струја денеска делови од Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош

Курир - 10.11.2016

Без струја денеска ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош, информираат од РЦУК на Град Скопје. Од 8:30 до 15 часот без струја ќе бидат делови од с. Шишево и с.

Дел од Кисела Вода, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Курир - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

САРАЈ, ПЕТРОВЕЦ И КИСЕЛА ВОДА: Без струја утре дел од Скопје

Телеграф - 10.11.2016

Прекинот во снабдувањето со електрична енергија, како што велат од РЦУК на Град Скопје, е поради технички зафати во електромрежата Без струја утре ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош, ...

Без струја делови на Кисела Вода, Шуто Оризари, Огњанци, Шишево…

Макфакс - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште во петок од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Без струја утре неколку делови од Скопје

Република - 10.11.2016

Без струја утре ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош, информираат од РЦУК на Град Скопје. Од 8:30 до 15 часот без струја ќе бидат делови од с. Шишево и с.

Дел од Кисела Вода, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Вечер - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Повеќе скопски населби и села денеска без струја

Lider - 10.11.2016

Од 9 до 15 часот денеска без електрична енергија ќе останат Етно село, жичарата Водно, Милениумскиот крст, корисниците од Горно Нерези, Долна Арнакија, маркетот „Рептил“, како и жителите од улиците „Востаничка“, „Христо Узунов“, „Банско“ и „Ениџе ...

Без струја денеска ќе бидат делови од Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош

еМагазин - 10.11.2016

Без струја денеска ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош, информираат од РЦУК на Град Скопје. Од 8:30 до 15 часот без струја ќе бидат делови од с. Шишево и с.

Дел од Кисела Вода, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Телевизија Нова - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Дел од Кисела Вода, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Либертас - 10.11.2016

Дел од корисниците од селата Шишево и Семениште утре од 8:30 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 16 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улицата бр.

Без струја утре делови од Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош

Либертас - 10.11.2016

Без струја утре ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Петровец, Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош, информираат од РЦУК на Град Скопје. Од 8:30 до 15 часот без струја ќе бидат делови од с. Шишево и с.

Без струја утре повеќе скопски населби

Здравство24 - 23.02.2017

Поради технички зафати во електромрежата, утре, од 08:30 до 11:00 часот, без струја ќе бидат корисници од дел од ул. „Дрезденска и Алжирска“ во општина Карпош, а од 08:30 до 11:30 часот, корисници од делови од улиците „Аминта Трети“ и „Никола ...

Голем број села и градски улици утре без струја

+инфо - 09.11.2016

Без струја утре ќе се и Етно село, Жичара Водно, милениумски Крст, Горно Нерези, како и село Долна Арнакија. Утре без електрична енергија од 9 до 15 часот, ќе бидат корисниците на Етно село, Жичара Водно, милениумски Крст, Горно Нерези, село Долна ...

Повеќе скопски населби и села утре без струја

А1 On - 12.03.2017

Дел од корисниците од скопските села Кучевиште, Брест, Љубанци, Малино, Мирковци, Танушевци и Побожје утре од 8:45 до 9:45 часот ќе останат без електрична енергија. Од 9 до 11:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „474“, односно ...

Повеќе скопски населби и села утре без струја

Сител - 12.03.2017

Дел од корисниците од скопските села Кучевиште, Брест, Љубанци, Малино, Мирковци, Танушевци и Побожје утре од 8:45 до 9:45 часот ќе останат без електрична енергија. Од 9 до 11:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „474“, односно ...

Повеќе скопски населби и села утре без струја

Вечер - 09.11.2016

Од 9 до 15 часот утре без електрична енергија ќе останат Етно село, жичарата Водно, Милениумскиот крст, корисниците од Горно Нерези, Долна Арнакија, маркетот „Рептил", како и жителите од улиците „Востаничка", „Христо Узунов", „Банско" и „Ениџе ...

Повеќе скопски населби и села утре без струја

Либертас - 12.03.2017

Дел од корисниците од скопските села Кучевиште, Брест, Љубанци, Малино, Мирковци, Танушевци и Побожје утре од 8:45 до 9:45 часот ќе останат без електрична енергија. Од 9 до 11:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „474“, односно ...

Делови од пет општини утре без струја

+инфо - 08.11.2016

Без струја утре ќе останат неколку улици и села. Погледнете каде утре ќе нема струја. Без струја утре ќе останат неколку улици и села. Поглоеднете каде утре ќе нема струја: - од 08:00 до 13:30 часот корисниците од улиците Живко Чинго и Радњанска.

Повеќе скопски населби и села утре без струја...

Н.Македонија - 12.03.2017

Дел од Волково и Кучково утре ќе бидат без струја од 10:30 до 12:30 часот Дел од корисниците од скопските села Кучевиште, Брест, Љубанци, Малино, Мирковци, Танушевци и Побожје утре од 8:45 до 9:45 часот ќе останат без електрична енергија.

Повеќе скопски населби и села утре без струја

Точка - 08.11.2016

Корисниците лоцирани на улиците „Живко Чинго“ и „Радњанска“ во општина Аеродром, утре од 8 до 13:30 часот ќе бидат без струја. Од 10:30 до 12:30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат и дел од корисниците од селото Мирковци, а од ...

АЕРОДРОМ, ВОЛКОВО И ЦЕНТАР: Повеќе скопски населби и села утре без струја

Телеграф - 08.11.2016

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекините се поради технички зафати во електромрежата Корисниците лоцирани на улиците „ Живко Чинго“ и „Радњанска“ во Општина Аеродром, утре од 8 до 13:30 часот ќе бидат без струја.

Повеќе скопски населби и села утре без струја

Канал5 - 12.03.2017

Дел од корисниците од скопските села Кучевиште, Брест, Љубанци, Малино, Мирковци, Танушевци и Побожје утре од 8:45 до 9:45 часот ќе останат без електрична енергија. Од 9 до 11:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „474“, односно ...

Без струја дел од Аеродром, Волково и Грчец и околината

Вечер - 08.11.2016

Корисниците лоцирани на улиците „Живко Чинго" и „Радњанска" во општина Аеродром, утре од 8 до 13.30 часот ќе бидат без струја. Од 10.30 до 12.30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат и дел од корисниците од селото Мирковци, а од ...

Повеќе скопски населби и села утре без струја

Нетпрес - 08.11.2016

Корисниците лоцирани на улиците „Живко Чинго“ и „Радњанска“ во општина Аеродром, утре од 8 до 13:30 часот ќе бидат без струја. Од 10:30 до 12:30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат и дел од корисниците од селото Мирковци, а од ...

Проверете каде ќе нема струја денеска

Lider - 08.11.2016

Корисниците лоцирани на улиците „Живко Чинго“ и „Радњанска“ во општина Аеродром, денеска од 8 до 13:30 часот ќе бидат без струја. Од 10:30 до 12:30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат и дел од корисниците од селото Мирковци, а од ...

Повеќе скопски населби и села утре без струја

Телевизија Нова - 17.11.2016

Корисниците од селата Танушевци, Мирковци, Побожје, Малино, Бродец, Брест, Љубанци и Кучевиште, утре од 13 до 15 часот ќе останат без електрична енергија. Од 8.30 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од селото Буковиќ, а од 8.30 до 11.30 ...

Неколку населби утре без струја

+инфо - 07.11.2016

Улиците Живко Чинго и Радњанска во општина Центар, утре ќе останат без струја од 8.30 до 13.30 часот, соопшти РЦУК на Град Скопје. Улиците Живко Чинго и Радњанска во општина Центар, утре ќе останат без струја од 8.30 до 13.30 часот, соопшти РЦУК на ...

Без струја утре повеќе скопски општини

Здравство24 - 27.11.2016

Без електрична енергија утре ќе бидат делови од општините Центар, Шуто Оризари, Петровец и Чаир. Од 9 до 15 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од улиците „Партениј Зографски“, „Салвадор Аљенде“ и „Периша Савељиќ“ во општина Центар.

Утре без струја дел од Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода

А1 On - 07.11.2016

Поради технички зафати во електро – мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода, информираат денеска од РЦУК на Град Скопје.

Делови од Карпош, Сарај и Шуто Оризари денеска без струја

Курир - 07.11.2016

Денеска во периодот од 9 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од село Долна Арнакија во општина Сарај, дел од село Кучково во општина Ѓорче Петров, дел од улицата „Нов Живот“, улицата „Страцинска“, улицата „Вашингтонска“ во општина Шуто ...

Утре без струја дел од Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода

Канал5 - 07.11.2016

Поради технички зафати во електро - мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода, информираат денеска од РЦУК на Град Скопје.

Повеќе скопски општини утре без струја- погледнете дали вашата улица е на списокот

Курир - 07.11.2016

Поради технички зафати во електро- мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода, информираат денеска од РЦУК на Град Скопје.

Овие скопски населби утре ќе останат без струја

Сител - 07.11.2016

Поради технички зафати во електро - мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода, информираат денеска од РЦУК на Град Скопје.

КОЈ ЌЕ НЕМА СТРУЈА: Центар, Сопиште, Сарај и други населби утре без електрично напојување

Телеграф - 07.11.2016

Од 8:30 до 13:30 часот без струја ќе бидат улиците „Живко Чинго“ и „Радњанска“ во општина Центар Поради технички зафати во електромрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, ...

Половина Скопје без струја поради технички зафат (08.11.)

Скопје инфо - 07.11.2016

Населбите опфатени со рестрикцијата на електрична енергија ќе немаат струја во периодот од 8:30 до 13:30 часот. Ова го најавија од Регионалниот центар за управување со крзи на Град Скопје.

Делови од Карпош, Сарај и Шуто Оризари денеска без струја

Lider - 07.11.2016

Денеска во периодот од 9 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од село Долна Арнакија во општина Сарај, дел од село Кучково во општина Ѓорче Петров, дел од улицата „Нов Живот“, улицата „Страцинска“, улицата „Вашингтонска“ во општина Шуто ...

Утре ќе нема струја во шест општини во Скопје

еМагазин - 07.11.2016

Поради технички зафати во електро - мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода, информираат денеска од РЦУК на Град Скопје.

Голем дел од Скопје утре без струја

Lider - 07.11.2016

Поради технички зафати во електро – мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода, информираат денеска од РЦУК на Град Скопје.

Утре без струја дел од Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода

Телевизија Нова - 07.11.2016

Поради технички зафати во електро – мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода, информираат денеска од РЦУК на Град Скопје.

Утре без струја дел од Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода

Либертас - 07.11.2016

Поради технички зафати во електро – мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Чучер Сандево, Ѓорче Петров, Сопиште, Сарај, Шуто Оризари и Кисела Вода, информираат денеска од РЦУК на Град Скопје.