TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Врачени стипендиите „Борис Трајковски“ за 2012 година

24 Вести - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Врачени стипендиите „Борис Трајковски“ за 2012 година

Утрински - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Иванов на 20 студенти им врачи стипендии “Борис Трајковски“

МКД - 11.11.2012

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација – МБА на Сити колеџот во ...

Иванов ги врачи стипендиите „Борис Трајковски“ за 2012 година

Телма - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Иванов ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година

А1 On - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ќе им додели стипендии „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 најдобри студенти на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Врачени стипендиите „Борис Трајковски“ за 2012 година

А1 On - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Претседателот Иванов ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година

Алфа - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ќе им додели стипендии „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 најдобри студенти на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Претседателот Иванов ги додели стипендиите "Борис Трајковски " за 2012 година

Факултети - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска на свечена церемонија ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за 2012 година, за постдипломски студии на Сити колеџот, Факултетот за ...

Иванов додели 20 стипендии „Борис Трајковски“ од по 14.890 евра

+инфо - 11.11.2012

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги врачи стипендиите „Борис Трајковски“ за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на програмата за бизнис администрација (МБА) Факултетот за ...

Претседателот Иванов ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година

Сител - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ќе им додели стипендии „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 најдобри студенти на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Претседателот Иванов ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски“

МРТ - 11.11.2012

Стипендиите ги обезбедија Министерството за образование и наука на Република Македонија и универзитетот „Шефилд“... Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска свечено ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската ...

Претседателот Иванов ќе додели стипендии на најдобри 20 постдипломци

Канал5 - 11.11.2012

Претседателот Ѓорге Иванов денеска на 20 најдобри студенти на постдипломски студии ќе им додели стипендии „Борис Трајковски” за 2012 година.

Врачени стипендиите „Борис Трајковски“ за 2012 година

МРТ - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

20 македонски студенти ја добија стипендијата „Борис Трајковски“ ќе бидат постдипломци на Шефилд

Канал5 - 11.11.2012

Претседателот на државата Ѓорге Иванов им ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” на 20 – темина кандидати за постдипломски студии на програмата за бизнис администрација на Сити колеџот во Солун кој ...

Врачени стипендиите „Борис Трајковски“ за 2012 година

Сител - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

20 стипендисти промовирани за Шефилд, генерација 6

Сител - 11.11.2012

Дваесет кандидати нема да губат време. Ќе учат од најдобрите како да бидат најдобри. Теоријата да знаат да ја применат во пракса. И притоас да се здобијат со титулата Магистри на науки.

Иванов ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски“

Press24 - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ќе им додели стипендии „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 најдобри студенти на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Иванов ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски”

Курир - 11.11.2012

На дваесетте најдобри студенти на постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација - МБА на Сити колеџот во Солун, Факултет за меѓународни студии при Универзитетот „Шефилд“ од Велика ...

Претседателот Иванов ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски“

БезПардон - 11.11.2012

Македонскиот претседател, Ѓорге Иванов денеска на дваесетте најдобри студенти на постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација – МБА на Сити колеџот во Солун, Факултет за меѓународни ...

Претседателот Иванов ќе ги доделува стипендиите Борис Трајковски

Sky - 11.11.2012

Денеска претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе им ги додели стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 најдобри студенти на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Иванов ќе ги додели стипендиите “Борис Трајковски” за 2012 година

Нетпрес - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ќе им додели стипендии “Борис Трајковски” за 2012 година на 20 најдобри студенти на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Иванов ги додели стипендиите „Борис Трајковски“

Press24 - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

ФОТО: Иванов ги врачи стипендиите „Борис Трајковски“

Курир - 11.11.2012

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска свечено ги врачи стипендиите „Борис Трајковски” за 2012 година на 20 кандидати на постдипломски студии на Програмата за бизнис ...

Иванов врачи стипендии „Борис Трајковски" на 20 студенти

Макфакс - 11.11.2012

Претседателот на Македонија, Ѓорге Иванов, денеска свечено им ги врачи стипендиите „Борис Трајковски" за 2012 година на 20 кандидати.

Иванов ќе ги додели стипендиите „Борис Трајковски”

Maxim - 11.11.2012

Значењето на денешната церемонија е што стипендиите ги доделуваме на дваесетмина - најдобри меѓу најдобрите кандидати пријавени на конкурсот.

Чудни но корисни стипендии

Факултети - 05.11.2012

Секаде во светот високото образование чини доста пари, па така за многумина плаќањето за факултет може да биде стресно – но тоа не значи дека неможе да биде забавно.